Sajtószoba

Cégünkkel és értékesítési CRM szoftverünkkel kapcsolatos információk

Céginformációk

  • Cégnév: MiniCRM Zrt.
  • Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3.
  • Cégjegyzékszám: 01-10-047449
  • Adószám: 23982273-2-43
  • EU adószám: HU 23982273

Menedzsment

  • Leskó Norbert – vezérigazgató

Rövid történet

Barazsy Ákos, a MiniCRM alapítója fejében 2006-ban fogalmazódott meg egy értékesítési CRM rendszer gondolata. Saját cégei termékeinek értékesítése közben eszmélt rá arra, hogy rengeteg idejét és energiáját emésztik fel az eladással kapcsolatos teendők, az adminisztráció és az értékesítőkkel való egyeztetés. Excel táblákban és Outlookos emailező rendszerrel regisztrálta, könyvelte, és tartotta nyilván az eladásokat, ami rendkívül időigényes volt, és amikor újabb értékesítőket vett fel, a helyzet még bonyolultabbá vált.

A probléma megoldása érdekében megfogalmazott egy igényt a programozójuknak, hogy készítsen egy webes alkalmazást, mely közös adatbázisba rendezi az információkat, és támogatja az irodai és az irodán kívüli munkát is. Megszületett az első CRM verzió, melyet 4 éven keresztül folyamatosan fejlesztettek az új marketing- és értékesítési igényeknek megfelelően.

Először csak ismerősei és ügyfelek figyeltek fel a rendszerre, és kérték, hadd használják ők is.

2009 végén már tudatosan próbáltak egy olyan értékesítési CRM rendszert készíteni, mely egyszerre elérhető a kisvállalkozások számára, és ad profi eszközöket a kezükbe. 2010. január 21-én, csütörtökön, a Marketing Expón jelentették be, hogy piacérett lett a termék: megszületett a MiniCRM, illetve a “Kisvállalkozások nagyvállalati sikerekkel” mottó.

Két évvel később, 2012 elején már tizenhárman dolgoznak ügyfeleik értékesítésének hatékonyabbá tételéért.

MiniCRM

A CRM, azaz Customer Relationship Management (ügyfélkapcsolat-kezelés) fogalma egy cég ügyfelei felé irányuló tevékenységeinek leírására szolgál. Az ezeket a folyamatokat támogató CRM szoftverek segítségével könnyedén megszervezhetjük, automatizálhatjuk és szinkronizálhatjuk az üzleti folyamatokat – mint az értékesítést, a marketinget és az ügyfélszolgálatot.

A SaaS CRM (Software as a Service, azaz szoftver mint szolgálatatás) rendszerek által támogatott tevékenységek célja, hogy megtaláljuk, magunkhoz csábítsuk és megnyerjük potenciális vevőinket, megtartsuk a meglévőket, visszaszerezzük a régieket, és a költségek csökkentése mellett növeljük az egyes vásárlások értékét.

Ha szeretne bővebb információt kapni a CRM rendszerről, kattintson az alábbi linkre!

Mi az a CRM?

Logó letöltés

MiniCRM Logó

 

Ha szeretné elhelyezni a MiniCRM fenti logóját weboldalán, jelölje ki az alábbi HTML kódot, másolja ki és illessze be saját honlapjának kódjába. A logó mérete: 400x116px.

<a href=http://www.minicrm.hu target=”_blank”><img src=”http://www.minicrm.hu/wp-content/uploads/2012/06/MiniCRMLogo.png” alt=”MiniCRM Logó” style=”float: left; width: 400px; height: 116px” title=”www.minicrm.hu” width=”400″ height=”116″ /><br />

Sajtókapcsolat

A sajtó munkatársainak megkeresését Leskó Norbert várja a sajto@minicrm.hu email címen.

A MiniCRM iránt érdeklődők, illetve ügyfeleink a CRM rendszer használatával kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, keressék fel ügyfélszolgálatunkat a help@minicrm.hu email címen.