BELÉPÉS

Árak és egyedi ajánlatkérés

Minden vállalkozásnak mások az igényei, ezért árajánlatunkat egyedileg állítjuk össze.

Kérem a testreszabott árajánlatot keyboard_arrow_right

Megoldások és árak keyboard_arrow_down

14,5x megtérülés növekedésben

Tamás 2014-ben indította vállalkozását. Nyomtatók, fénymásolók és kellék-anyagok értékesítésével foglalkoznak. Ketten dolgoznak teljes munkaidőben és egy részmunkaidős kisegítőjük van a családból. MiniCRM bevezetése óta mindenki tudja kit és mikor kell hívni. Nincs elfelejtett érdeklődő, elhúzódó válaszadás. Már a bevezetés hónapjában sikerült több mint 50%-al növelni árbevételüket.

583 000 Ft / hó extra bevétel
39 000 Ft / hó MiniCRM előfizetési díj

Stresszcsökkenés, heti 40 órás munkahét, bevétel 2x, profit 3x növekedés

Gabriella, Mónika és Zsolt 2008 óta viszik nyomdai előkészítéssel foglalkozó vállalkozásukat. Jó munkát végeznek kezdetek óta, ezért folyamatosan jöttek az új vevők. Folyamatos stressz, és napi 12 óra munka lett az általános. A MiniCRM bevezetése megoldotta a kommunikációs problémákat. Mindeki tudja ki-mikor-mit beszélt meg az ügyféllel és mikorra mit kell elvégeznie. Mindenki a kreatív feladataira tud fókuszálni.

Napi 8 óra munka, korábbi 12 helyett.
Dupla árbevétel (+10M Ft) és 3x profit (+3M Ft) a bevezetés előtti évhez képest
27 500 Ft / hó MiniCRM előfizetési díj

0-ról 500M Ft/év-re 4 év alatt

Márton 2012-ben indította el élesben kiskereskedelmi ötletét. Egy franchise hálózatot épített ki, első pillanattól kezdve MiniCRM-ben rendszerezve a partnereket és a vásárlókat. Úgy érezte nem lehet túl korán kezdeni a rendszerben gondolkozást. Már ötlet fázisban a folyamatok meghatározása és hangolása folyt. A kiváló megvalósításnak köszönhetően villámgyorsan jöttek a megálmodott eredmények. Ha nem tudatos cég építésben gondolkoztak volna, lehet még ma is egy bolt napi fennmaradásáért küzdenének?

4 év alatt 70-nél több boltot számláló hálózat.
0-ról 500M Ft/év árbevétel.
20 000 Ft/hó-ról indult, jelenleg 160 000 Ft / hó a MiniCRM előfizetési díj.

Excel rémálom kiváltása, +1Mrd árbevétel 2 év alatt

Krisztián által vezetett IT cég már bőven sikeres volt 2012-ben. Nagy értékű projekteket valósítottak meg nagyvállalatoknak. Relatíve kevés ügyfél és projekt miatt sokáig úgy tűnt, hogy az Excel elég lesz. A havi fél-egy nap riport készítési időnél még egy egyszerű CRM bevezetése is többnek tűnt. Amíg egyszer ki nem derült, hogy az elmúlt 10 hónap összes Excel riportjában van egy hiba. 4 teljes nap volt végigvezetni az összes fájlon a javításokat, hogy év végére korrektül meglegyenek az eredmények.
Krisztián soha többet nem akart ilyen hibába belefutni, ezért bevezették a MiniCRM-et. Számára váratlan bónusz volt, hogy vezetői teendőinek szinte az egészét le tudta automatizálni. Minden kolléga automatán kapta pontos teendőit és emlékeztetőit. Nem hívogatták 5 percenként Krisztiánt, hogy mit kell csinálniuk. Így napi tűzoltás helyett 100%-ban üzletfejlesztésre tudott fókuszálni.

3x árbevétel (1.5Mrd Ft/év) 2 év alatt
47 000 Ft / hó MiniCRM előfizetési díj

Ön a következő sikersztori?

sikerstory

Mennyibe került az elmúlt 12 hónapban, hogy nem használt CRM rendszert? Hány érdeklődőt felejtett el vagy dolgozott fel túl lassan az értékesítő csapata? Mennyi bevételtől esett el? Mit okoz a felesleges stressz? Mennyit tudna fejlődni a cége, ha napi tűzoltás helyett 100%-ban üzletfejlesztésre fókuszálhatna? Ezekre a kérdésekre csak Ön tudja a választ.

Tanácsadóink pedig abban tudnak segíteni, hogy együtt kitalálják melyik előfizetési csomagunk a legmegfelelőbb aktuális kihívásaira. Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel még ma, hogy minimalizálhassuk veszteségeit!

Mit várhat a MiniCRM-től?

 • trending_up Értékesítési hatékonyság drasztikus növekedése.

  - 10 lépéses folyamatunk bevezetésével. Beépített értékesítési tudástár, a leghasznosabb tapasztalatokkal. Személyes, telefonos és online értékesítés egyaránt. Termékek és szolgáltatások értékesítése. Gyártás, nagykereskedelem és kiskereskedelem támogatása.

 • headset_mic Kiemelkedő támogatás.

  - Szakértőink felveszik a telefont, elérhetőek. Nálunk Ön nem csak egy emailcím az adatbázisban. Időt és energiát fektetünk igényei megismerésébe, hogy valóban jó megoldást adhassunk. Ingyenes workshopok segítenek a MiniCRM megismerésében és profi használatában.

 • wc Teljeskörű ügyfélkezelési megoldás.

  - Összes ügyfele rendszerezve, priorizálva egy helyen.

 • settings Automatizált folyamatok.

  - Mindenki tudja, kit és mikor kell felhívni.

 • assignment_turned_in Bevetésre kész sablonok.

  - Alap beállításokkal élesben indítható rendszer, ha most nincs ideje testre szabni.

 • repeat Integráltan működik meglévő megoldásaival.

  - Email, naptár, címjegyzék, weboldal, webshop, stb...

 • email Hírlevél küldés.

  - Az Ön élő ügyfél adatbázisát felhasználva, jól célzott üzenetekkel.

 • directions_bike A legkisebbek is elkezdhetik.

  - Induló csomagjainkat mikrovállalkozások igényeire optimalizáltuk. Azt tartalmazza, ami a sikerhez már az út elején is nélkülözhetetlen.

 • error Alacsony havidíjas megoldás rejtett költségek nélkül.

  - Nincs egyszeri beruházási igénye, azonnali a megtérülés. Közös az érdekünk. Ha nem elégedett szolgáltatásunkkal, bármikor lemondhatja hűségidő nélkül. Folyamatosan olyan minőségű szolgáltatást adunk, ami lehetővé teszi céljai teljesülését.