Adataid biztonságban vannak a MiniCRM-nél

Hogy kerültél ide?

A linkre kattintva talán egy hosszú jogi szövegre számítottál az adatkezeléssel kapcsolatban. Ilyesmivel nem szolgálhatunk, de szeretnénk elmagyarázni, kik vagyunk és milyen szerepet játszunk az adataid kezelésében (ha pedig elolvasnád a teljes Adatkezelési Tájékoztatónkat, kattints a linkre).

Mint bizonyára tudod, az adatkezelés kényes téma. A személyes adatok védelme rendkívül fontos, a cégek pedig sokszor külső partnereket kérnek fel az adatok biztonságos tárolására. Hivatalosan az ilyen partnereket adatfeldolgozónak nevezik (a megbízó cég az adatkezelő).

A MiniCRM Zrt. tehát annak a vállalkozásnak a technikai szolgáltatója, akinek megadtad vagy meg fogod adni a személyes adataidat. Mi biztosítjuk az informatikai hátteret a biztonságos adatkezeléshez. A szervereink az Európai Unióban vannak, így a rajtuk tárolt összes személyes adatot a GDPR védi.

Kik vagyunk?

A MiniCRM egy 2009-ben alapított, teljes egészében magyar tulajdonban lévő IT-cég. Hazai, illetve román kis- és középvállalkozásoknak nyújtunk felhőalapú ügyfélkezelő rendszert: ez a MiniCRM szoftver. A cégvezetők jellemzően azért választják a MiniCRM-et, hogy átláthatóbbá tegyék a folyamataikat, növeljék a forgalmukat, és jobb kiszolgálást nyújtsanak az ügyfeleiknek, vagyis neked.

Ha bármilyen kérdésed lenne az adatfeldolgozással vagy a MiniCRM-mel kapcsolatban,

Keress minket bizalommal!