Felvettem egy új felhasználót, de lejárt az aktiváló link

Ha felvettél egy új kollégát a rendszerbe, akkor abban a pillanatban kapott egy aktiváló emailt, amelyben van egy link, amivel új jelszót tud készíteni magának. Biztonsági okokból ez a link 24 óráig érvényes, így, ha ebből kicsúszott, akkor új emailt kell kérnie az Elfelejtett jelszó oldalon.