Google Kapcsolatok hozzáadása

A Google postafiókodban található kapcsolatokat hozzáadhatod MiniCRM-hez

Google Kapcsolatok

Google kapcsolatok hozzáadásával a jelenleg is folytatott levelezéseidben szereplő kapcsolataid számára pár kattintással hozhatsz létre új lehetőségeket, adatlapokat MiniCRM-ben.

A funkció segítségével saját kapcsolataiddal, folyamatban lévő üzleti lehetőségeiddel folytathatod a munkát a MiniCRM-ben.

A javasolt kapcsolatok közül egyesével választhatod ki, mely kapcsolataidat szeretnéd hozzáadni MiniCRM-hez, illetve itt választhatod ki a modult is.

A folyamatban lévő levelezéseid nem kerülnek archiválásra a rendszerben!

Hozzáadás lépései

  1. Navigálj a “Mai napom” képernyőre!
    A “Gmail kapcsolatok hozzáadása” résznél, a hozzáadás linkre kattintva indíthatod el a hozzáadás folyamatát.
  2. Amikor először kattintasz rá, a Google engedélyt fog kérni a kapcsolatok megosztására. Ezt el kell fogadnod a továbbhaladáshoz.
  3. Ha több fiókkal is be vagy jelentkezve a Gmail oldalán, azt szükséges kiválasztanod, amit a MiniCRM-be való belépéskor (szinkronizáláskor) is használtál!
  4. Az engedély elfogadását követően, a Javasolt kapcsolatok oldalon láthatod a Google kapcsolatokat. Ezen az oldalon, azt a 24 kapcsolatot listázzuk, akik levelezéseidben a legérintettebbek! Az egyes kapcsolatok alatti legördülő menük segítségével választhatod ki a modult.
  5. Ezt követően a kék hozzáadás gombra kattintva felugrik az adatlap ablak.
  6. Ebben az ablakban kiegészítheted, módosíthatod a kapcsolat adatait, hozzáadhatsz céget és cégadatokat, továbbá, kiválaszthatod az értékesítés státuszát és a létrejövő adatlap felelősét is. Ha egy céget már előzetesen felvettél a rendszerbe, akkor a cégnév begépelésével, a javasolt találatok közül kiválaszthatod azt, hogy melyikhez kapcsolja hozzá a rendszer automatikusan a kapcsolatot.
  7. Végül a zöld hozzáadás gombra kattintva készítheted el a kapcsolat MiniCRM-es adatlapját, amelyre a rendszer automatikusan át is navigál.