Hogyan kérdezhetek le tömegesen Bisnode adatokat?

  1. Válassz ki egy mentett szűrőt.
  2. Kattints a “Cégadatbázis” gombra.
  3. A felugró ablakban látod a szűrőben lévő egyedi cégek és az adószámmal rendelkező cégek számát.
  4. További lekérdezéshez válassz az “Adószám keresés” és a “Bisnode lekérdezés” gombok közül.
  5. Bisnode lekérdezés esetén a választott csomag alatt megjelenik a fizetendő nettó összeg.
  6. Miután kiválasztottad a kívánt csomagot, pipáld be a Bisnode ÁSZF elfogadását.
  7. Kattints a Megrendelem gombra.

Bisnode megrendelés után az alábbi üzenetek egyikével találkozhatsz:

  • Folyamatban van egy keresés.
  • A megrendelés befogadva: A rendszer beütemezte a lekérdezést, melynek eredményéről automatikusan küld emailt. (Amennyiben a havi MiniCRM előfizetési díjat nem haladja meg a lekérdezés díja és a még ki nem számlázott lekérdezések ára.)
  • Amennyiben a megrendelni kívánt lekérdezés ára meghaladja az MiniCRM előfizetési havidíjad, CRM tanácsadód felveszi Veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Sikeres Bisnode lekérdezés után a kapcsolatszerkesztő oldalon megjelennek a Bisnode adatok. A Bisnode lekérdezésben kapott vezetők adatai bekerülnek kapcsolattartó személyek közé, frissülnek a cím adatok és a telefonszám mező is. Az alábbi mezők értékei bekerülnek a kapcsolatszerkesztő oldalra. Ezek alapján készíthetsz szűrőket, vagy beillesztheted őket sablonokba változóként:

Amennyiben az adatlapon lévő cég neve nem egyezik meg a Bisnode lekérdezéskor kapott cégnévvel, “Bisnode hiba” címkét kap az adatlap. Ebben az esetben a kapcsolati mezők nem kerülnek frissítésre, csak a Bisnode adatok között láthatod az eredményt.