Medior backend fejlesztő (MySQL, PHP)

A MiniCRM 2020-ban felkerült a Deloitte Fast 500-as listájára, az EMEA régióban a harmadik leggyorsabban növekvő magyar technológiai cégként. A Dreamjobs “Szerethető Munkahelyek” díját is megkaptuk Több, mint 1714 cég használja a termékünket, csapatunk létszáma pedig hamarosan eléri a 60 főt.

Jelentkezz most!

Mi lesz a feladatod backend fejlesztőként?

MiniCRM előfizetés automata számlázó rendszerének hangolása, továbbfejlesztése.
Integrációk külső rendszerekkel: új integrációk készítése, meglévők karbantartása, továbbfejlesztése (pl. Facebook Ads, Google Ads, Arenim Tel nem fogadott hívás értesítő, bankszámla kivonat feldolgozás).
Egyedi üzleti logika gyártása MiniCRM Webhook és API segítségével a cég belső folyamatainak támogatására (pl.: bejövő lead adatok tisztítása, képzésre jelentkezők de-duplikálása)
Belső machine learning projektek továbbvitele. Feature engineering és modell optimalizálás lead minősítés és churn előrejelzés céljából.
Üzleti eredményekre riportok készítése Metabase-ben. MySQL query-ket készíteni, a chartokat legyártja az eredményekből Metabase nevű eszköz.

Van egy helyünk neked, ha magadra ismersz az alábbiakban:

Profi vagy SQL / MySQL ismeretében, a komplex lekérdezések és riportok készítésében SQL-ben.
Magabiztos és gyakorlott vagy különböző join típusokban, subquery-k használatában, where/having közötti különbségben, group by használatban.
Haladó PHP backend fejlesztőnek érzed magad. Elboldogulsz az objektum orientált, közepes komplexitású kód bázissal.
Nem idegen számodra a webes frontend fejlesztés, tudsz alap admin képernyőket (JS/HTML/Smarty) gyártani és karbantartani.
Alapos, precíz, pontos. Tudjuk, hogy szinonímák, de hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez valóban fontos nekünk.
Képes vagy saját munkádat ellenőrizni, például megnézni, hogy az általad elkészített riportban lévő számok valósak-e.
Gyorsan tanulsz, nyitott vagy az újdonságok befogadására.
Érdekel a Machine Learning., Nyitott vagy megtanulni egy library (pl. Scikit-learn) alapvető használatát és érdekel hogyan tudsz jobb előrejelzéseket generálni vele meglévő adatbázisból jó adatok kinyerésével, előkészítésével.
A megoldások üzleti, napi szintű vagy valós felhasználása is érdekel.

Mi a termék?

A MiniCRM egy felhő alapú rendszer, amely megoldást szolgáltat sikeres magyar és külföldi cégek számára. Segítünk egy rendszerbe gyűjteni az új online/offline érdeklődőket, finomhangolni az értékesítési folyamatokat, csökkenteni a napi adminisztrációs terheket automatizált feladat kiosztással és maximalizálni az ügyfélkezelés színvonalát.

Mi vár Rád a MiniCRM-nél?

Magas etikai színvonal. A cégben vannak közösen megfogalmazott és elfogadott értékek, amiből nem engedünk: tisztesség, becsületesség, őszinteség, öntudatosság, példa általi vezetés és pozitív gondolkodás.
Fiatalos csapat vagyunk, szeretünk inspiráló munkakörnyezetben dolgozni.
A siker nem szerencse kérdése, ezért kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre (belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching).
Az eredményeket és kiemelkedő teljesítményt elismerjük, megünnepeljük. Nem bánjuk, ha gyakran kell pezsgőt bontani ;)
Adunk a véleményedre. Egyéni ötleteidet, kezdeményezéseidet értékeljük, a HR csapatunk heti szinten foglalkozik a kollégák visszajelzéseivel.
A munkavégzéshez szükséges almás eszközöket mi biztosítjuk és az érdeklődőkre sem neked kell vadászni. Leheveredhetsz egy babzsákra, vagy kanapéra, de az asztalodnál is kényelmesen tudsz dolgozni. Ez elég jól hangzik, igaz?
Iroda Budapest szívében. A Madách Trade Center-ben vagyunk, ami könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, ha pedig biciklivel jársz, nyugodtan használd az irodaház tárolóját és még le is tusolhatsz, miután megérkeztél. Szerencsére még ahhoz sem kell messze mennünk, hogy együnk egy jót vagy megigyunk egy sört munka után.
Ha van kutyusod, mindennap hozhatod magaddal, ha nincs, akkor megsimogathatod a kollégádét :)
Egy szuper HR csapat, akik sokat tesznek azért, hogy elégedettek legyünk a munkahelyünkkel: jó kávé, gyümölcs napok, céges könyvtár, csapatépítők, közösségi események és ki tudja mi lesz még ;)
A COVID helyzetre való tekintettel, nálunk a home office a javasolt munkavégzési forma, így nem szükséges, hogy budapesti legyél.

Jelentkezz!

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el nekünk az önéletrajzodat.

Jelentkezz most!

Mindenkinek válaszolunk!

Maximum: 10MB

Megosztanád?

A kiválasztás folyamata

Beérkezik a CV-d a MiniCRM-be
Felkeresünk egy rövid telefonos beszélgetés erejéig
A leendő szakmai vezető(i)ddel találkozol
Kötetlen beszélgetés a leendő csapatoddal
Megegyezés, ajánlat

Itt van az irodánk

Képek a XYZ csapat életéből