PPC kampánymenedzser

Van tapasztalatod PPC hirdetési fiókok kezelésében és motivál, hogy cégvezetőket szólíts meg különböző csatornákon keresztül?

Jelentkezz most!

Szakmai ismeretek

Min. 1-2 év releváns tapasztalat

Facebook és Google Ads kampányok tervezése, felépítése és optimalizálása

Landing page, website optimalizálás

Webanalitikai eszköz használata

Angol kommunikáció szóban, írásban

Előny, ha…

van marketing szakirányú végzettséged

rendelkezel Google Certificate-tel és/vagy Facebook Certificate-tel

dolgoztál már KKV szektorban, B2B területen

The MiniCRM Way

I enjoy the day, I experiment, I aim to have a positive impact on the world and I keep learning. I do the right thing. The right way. With the right people.

Kutyabarát munkahely

Hangulatkép

A siker nem szerencse kérdése

Kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre. Belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching.

Miért jó itt dolgozni?

"A kollégák és a menedzsment is értékeli a munkámat és az eredményeket. Otthonról dolgozunk, de ha szeretnénk van arra is lehetőség, hogy bemenjünk az irodába. A work-life balance megfelelő."

"Van lehetőség használni és fejleszteni a készségeinket, itt minden segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy sikeres legyél a cégnél.”

"Sok autonómiát kapsz abban, hogyan dolgozol és sok tanácsot is kapsz ahhoz, hogyan fejleszd a munkádat."

Mi a jó a csapatban?

"Az emberek, a köztünk lévő kapcsolat, valamint az, hogy bátran hozhatunk új, kreatív megoldásokat a kitűzött marketing célok eléréséhez."

"Maga a csapat :). Tiszteljük egymást, tudunk együtt dolgozni, és a többiek is majdnem olyan viccesek mint én :). Olyan projekteken dolgozhatok, amiket magaménak érzek. A csapat és a menedzsment minden tekintetben támogatja az egyéni fejlődést."

"A csapat elképesztő, nagyon kedves, tehetséges és menő emberek alkotják. Mindig érdekes és kihívással teli feladatokon dolgozhatunk."

Szerethető termék

BIX - Legjobb ügyfélélmény Díj 2020.

Tulajdonságok

  • Eredményorientált
  • Analitikus
  • Agilis
  • Képes felelősségteljes döntéseket hozni
  • Csapatjátékos

Termék bemutatása

A MiniCRM 2009 óta létező felhő alapú eszköz agilis cégvezetőknek. Gyorsan bevezethető és megfizethető termék, ezért ma már 2000 magyar és román KKV használja. Csak nevében mini a MiniCRM, minden benne van ami egy KKV-nek a hatékony és automatizált cégvezetéshez kell. Az ügyfélnyilvántartástól és értékesítés automatizálástól, az ügyfélszolgálaton keresztül a projektmenedzsmentig. Természetesen a BI riporting sem maradhat ki. A stresszmentes cégvezetés nélkülözhetetlen eszköze.

Állás leírása

Marketing csapatunkba keresünk Facebook és Google Ads kampányok területén jártas PPC kampánymenedzsert, aki mindig új ötletekkel és javaslatokkal áll elő annak érdekében, hogy még sikeresebbek és eredményesebbek legyenek kampányaink.

Magadra ismersz?

Van már 1-2 év releváns tapasztalatod Google és Facebook Ads kampánymenedzsmentben?

Képes vagy a mutatószámok összefüggéseit megérteni és következtetéseket kiolvasni ebből?

Számodra az a legnagyobb motiváció ha látod, hogy a számok szépen növekednek, a kitűzött célok teljesülnek?

Foglalkoztat, hogy mitől lesz még sikeresebb, eredményesebb egy kampány és utána is jársz? Mindig újabb ötletekkel és javaslatokkal állsz elő?

Munkavégzés

40 óra / hét munkaidő

Iroda, vagy home office: te döntöd el.

Itt van az irodánk:

Bringabarát munkahely

A teremgarázsban lévő tárolóban biztonságban lesz a bringád.

Ilyen feladatok várnak rád

Marketing stratégia kivitelezése. Jó hír, hogy van stratégiánk, még jobb hír hogy érdekel minket hogy mi a véleményed róla. Mondd el mit csinálnál másképp, győzz meg minket hogy miért, és aztán vágjunk bele abba amit mindnyájan jónak gondolunk.

Időd nagy részében azon fogsz dolgozni, hogy Facebook és Google Ads kampányainkat kezeld, ez a hirdetések megtervezése, felépítése és folyamatos optimalizálása. A cél, hogy minél több komoly érdeklődő (Sales-Qualified-Lead) kerüljön a Sales csapat elé.

Weboldalunk és landing oldalaink folyamatos finomhangolása a konverzió javítása érdekében.

Folyamatos riportolás a kampányok teljesítéséről a vezetőd és az érintett kollégák felé.

Részvétel a marketing költségvetés kezelésében.

Segíts nekünk megtalálni, hol van a legnagyobb növekedési lehetőségünk. Rossz helyen kopogtatunk? Más a véleményed? Oké, mondd el hogyan tudjuk legjobban kihasználni a lehetőségeinket.

Szerethető munkahely

90 fős csapatunk már elég nagy, hogy álmainkat megvalósítsunk. És még elég kicsi ahhoz, hogy megmaradjon a családias, támogató és nyitott légkör.

Mi jó a csapatban?

"Az emberek, a köztünk lévő kapcsolat, valamint az, hogy bátran hozhatunk új, kreatív megoldásokat a kitűzött marketing célok eléréséhez."

"Maga a csapat :). Tiszteljük egymást, tudunk együtt dolgozni, és a többiek is majdnem olyan viccesek mint én :). Olyan projekteken dolgozhatok, amiket magaménak érzek. A csapat és a menedzsment minden tekintetben támogatja az egyéni fejlődést."

"A csapat elképesztő, nagyon kedves, tehetséges és menő emberek alkotják. Mindig érdekes és kihívással teli feladatokon dolgozhatunk."

Miért jó munkahely a MiniCRM?

"Az, hogy sprintekben dolgozunk, keretet ad a munkánknak, így mindig tudjuk, hogy min dolgozunk és mit tegyünk annak érdekében, hogy elérjük a közösen kitűzött célokat. Hetente van lehetőségünk visszajelzést adni a céggel kapcsolatban. A vezetőség elérhető."

"A MiniCRM-nél mindig tudni fogod hogy mit, és hogyan csinálj, a feladatkezelés nagyon profi. A vezetőség nagyon nyitott és munkavállaló központú."

"Ez egy korrekt munkahely, az itt dolgozókat az eredményeik alapján ítélik meg. Mindenki tudja, hogy mi a feladata, nagyon jól szervezettek vagyunk. A kollégák kedvesek és támogatóak, ha valakinek segítségre van szüksége."

Ajánlatunk

700 000 - 750 000 Ft bruttó / hó (tapasztalatfüggő)

Egészségügyi biztosítás

Extra szabadság a belső szabályzatunk alapján

Minőségi eszközök (Macbook, okostelefon)