Customer Account Manager (Tréner karrierúttal)

Szívesen oldanál meg üzleti problémákat Account Managerként, a jövőben pedig Trénerként képzeled el magad? Csatlakozz hozzánk és tedd meg az első lépést annak érdekében, hogy Te legyél a MiniCRM következő Trénere!

Jelentkezz most!

Szakmai ismeretek

1-2 éves releváns (pl. tréner / tanár / szoftver bevezetési tanácsadó) tapasztalat

Kiemelkedő kommunikációs készség

Affinitás az IT rendszerekhez és megoldásokhoz

Angol kommunikáció

Előny: tapasztalat videós tartalom készítésében és vágásában

The MiniCRM Way

I enjoy the day, I experiment, I aim to have a positive impact on the world and I keep learning. I do the right thing. The right way. With the right people.

Kutyabarát munkahely

Hangulatkép

A siker nem szerencse kérdése

Kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre. Belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching.

Miért jó nálunk dolgozni?

"Szeretem, hogy ilyen sokféle emberrel dolgozhatok együtt és ilyen közel lehetek azokhoz, akik inspirálják a fejlesztéseinket: a cégekhez, és vállalkozókhoz akik tökéletesíteni szeretnék vállalkozásaikat."

"Én dönthetem el, hogy otthonról dolgozok, vagy bemegyek a gyönyörű belvárosi budapesti irodánkba, ahova még a kutyámat is magammal vihetem.”

Mi jó a csapatban?

"Szeretem a csapat hangulatát és a kollégák személyiségét. Mindig segítjük egymást, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat az ügyfeleink számára. :)"

"Nagyszerű csapatunk van, mindenki tehetséges, motivált és vicces - ennél jobb kollégákat nem is kívánhatnék. Miközben keményen dolgozunk, mindig jut idő egy baráti beszélgetésre"

"Minden nap fogsz új dolgokat tanulni, és mindig meg fogod kapni a támogatást a kollégáktól. Az új ötletek elmondására is mindig van idő és tér és minden ötletet meghallgatnak. Nincs rossz kérdés."

Szerethető termék

BIX - Legjobb ügyfélélmény Díj 2020.

Tulajdonságok

  • Aktív hallgatóság
  • Jól kérdez
  • Képes rendszerben gondolkodni
  • Hajlandó tanulni
  • Kreativitás
  • Célorientált

Termék bemutatása

A MiniCRM 2009 óta létező felhő alapú eszköz agilis cégvezetőknek. Gyorsan bevezethető és megfizethető termék, ezért ma már több mint 1800 Magyar és Román kisvállalat használja.

Állás leírása

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minél inkább ki tudják aknázni a MiniCRM rendszer által nyújtott lehetőségeket. A Customer Success részlegünk feladata az, hogy a rendszer bevezetésének folyamatát minél gördülékenyebbé tegyék, ehhez a csapathoz tartoznak az Account Managereink és a Trénereink is. Ahhoz, hogy jó Trénerré válhass először jobban meg kell ismerned a felhasználóinkat és meg kell értened azt is, hogy milyen kihívásaik lehetnek. Ez az oka annak, hogy kezdetben Account Managerként fogsz dolgozni. Előreláthatólag 1 év alatt lehet megszerezni a kellő tudást ahhoz, hogy Trénerként folytathasd a munkád.

Magadra ismersz?

Korábbi munkatapasztalataid során rendszeresen kellett több ember előtt beszélned, esetleg rendelkezel tréneri tapasztalattal is?

Szeretnéd Account Managerként megismerni az ügyfeleinket, megérteni, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek, hogy pár hónap múlva trénerként folytatni tudd velük a munkát?

Nem okoz gondot számodra, ha kész ötletekkel kell előállnod? Az hajt, hogy munkádat olyan minőségben végezd, amelyre büszke lehetsz?

Munkavégzés

40 óra / hét munkaidő

Bringabarát munkahely

Bringatároló a teremgarázsban, zuhanyzó az irodaházban.

Itt van az irodánk:

Ilyen projektek várnak rád

Segíteni fogod ügyfeleinket abban, hogy minél hamarabb el tudják kezdeni a munkát a MiniCRM-ben.

Rendszeresen tartod majd a kapcsolatot ügyfeleinkkel stratégiai meetingek, valamint rövidebb utánkövető hívások során és segíted őket a rendszerük kialakításában.

Szorosan együtt fogsz működni több csapattal is (beleértve a training, a helpdesk és a termékfejlesztési részlegeket is) az ügyfélélmény javításának érdekében.

Trénerként a napi feladataid közé tartozna:

Online képzések (kb. 1-1.5 óra időtartamú) tartása heti rendszerességgel.
Kétféle tréningünk van: Ismétlődő tréningek, amelyeket többnyire az új felhasználók számára tartunk, valamint egyszeri tréningek egy konkrét témában, amely olyan ügyfeleknek szól, akik egy új funkciót vagy megoldást szeretnének megismerni.

Oktatási anyagok létrehozása és kidolgozása.

Oktatóvideók rögzítése, vágása és szerkesztése Youtube-ra és a Mini Akadémia nevű online oktatási platformunkra.

Kreatív Facebook postok, valamint e-mailek megírása tréningekre történő meghíváshoz, szöveges tréning anyagok elkészítése.

Kész sablon termékek és megoldások szállítása ügyfeleink számára.

Szerethető munkahely

80 fős csapatunk már elég nagy, hogy álmainkat megvalósítsunk. És még elég kicsi ahhoz, hogy megmaradjon a családias, támogató és nyitott légkör.

Mi jó a csapatban?

"Szeretem a csapat hangulatát és a kollégák személyiségét. Mindig segítjük egymást, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat az ügyfeleink számára. :)"

"Nagyszerű csapatunk van, mindenki tehetséges, motivált és vicces - ennél jobb kollégákat nem is kívánhatnék. Miközben keményen dolgozunk, mindig jut idő egy baráti beszélgetésre"

"Minden nap fogsz új dolgokat tanulni, és mindig meg fogod kapni a támogatást a kollégáktól. Az új ötletek elmondására is mindig van idő és tér és minden ötletet meghallgatnak. Nincs rossz kérdés."

Miért jó munkahely a MiniCRM?

"A technológia van előtérben, mivel IT cég vagyunk, emellett ügyfélközpontúak is vagyunk, mivel a termékünk előfizetés alapú és többféle szolgáltatást is nyújt az ügyfelek számára. Ezen kívül a cég nagyon munkavállaló-barát, mivel nekünk vannak a legjobb kollégáink, egy kitűnő HR csapat dolgozik a jóllétünkért, és még az irodánk is kutyabarát!"

"Minden nagyon szervezett, a vezetés haladó szemléletű és valóban támogató mindannyiunkkal. Összességében a MiniCRM egy remek munkahely barátságos hangulattal és fantasztikus csapatokkal."

Ajánlatunk

Kezdőbér az Account manager pozícióban: bruttó 420 000 - 460 000 Ft - Az alapbéren felül teljesítményarányos mozgóbér is elérhető. A fix bér a Mastery rendszer szerint emelkedik.

Kezdőbér Tréneri pozícióban: bruttó 460 000 - 500 000 Ft - A bér a Mastery rendszer szerint emelkedik.

Egészségügyi biztosítás

Extra szabadság a belső szabályzatunk alapján

Minőségi eszközök (Macbook, okostelefon)

Iroda vagy home office - te döntesz