Account Manager (CRM bevezetési tanácsadó)

Szívesen dolgoznál együtt cégvezetőkkel a céges folyamataik optimalizálásán? Csatlakozz hozzánk és támogasd ügyfeleink MiniCRM-es útját!

Jelentkezz most!

Szakmai ismeretek

Min. 1 év releváns, B2B területen szerzett tapasztalat

Kommunikációs készség

Rendszerben való gondolkodás

Sales affinitás

Kifogáskezelés és meggyőzés

Angol kommunikáció

The MiniCRM Way

I enjoy the day, I experiment, I aim to have a positive impact on the world and I keep learning. I do the right thing. The right way. With the right people.

Kutyabarát munkahely

Hangulatkép

A siker nem szerencse kérdése

Kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre. Belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching.

Miért jó nálunk dolgozni?

“Ez egy sokszínű és izgalmas munkakör, amely amely gyakorlatias megoldásokra ad lehetőséget. Minden cégnek sajátos folyamatai vannak, és minden ügyfél más, így minden nap új kihívásokkal szembesülünk. A változatosság garantálja, hogy sosem unatkozunk, és mindig izgalmas marad az, amit csinálunk.”

“Te vagy a saját naptárad felelőse, önállóan dolgozol, de mégis együtt indul a nap a csapattal. Tudod, hogy egy közösség tagjaként tartozol valahova és gyakran vannak csapatépítőink is. Annak ellenére, hogy a munkádat nagyrészt önállóan végzed, soha nem fogod egyedül érezni magad”

Mi jó a csapatban?

"Szeretem a csapat hangulatát és a kollégák személyiségét. Mindig segítjük egymást, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat az ügyfeleink számára. :)"

"Nagyszerű csapatunk van, mindenki tehetséges, motivált és vicces - ennél jobb kollégákat nem is kívánhatnék. Miközben keményen dolgozunk, mindig jut idő egy baráti beszélgetésre"

"Minden nap fogsz új dolgokat tanulni, és mindig meg fogod kapni a támogatást a kollégáktól. Az új ötletek elmondására is mindig van idő és tér és minden ötletet meghallgatnak. Nincs rossz kérdés."

Szerethető termék

BIX - Legjobb ügyfélélmény Díj 2020.

Tulajdonságok

  • Aktív hallgatóság
  • Jól kérdez
  • Átlátja a teljes képet
  • Hajlandó tanulni
  • Rugalmas
  • Jó az alkalmazkodóképessége

Termék bemutatása

A MiniCRM 2009 óta létező felhő alapú eszköz agilis cégvezetőknek. Gyorsan bevezethető és megfizethető termék, ezért ma már 2000 magyar és román KKV használja. Csak nevében mini a MiniCRM, minden benne van ami egy KKV-nek a hatékony és automatizált cégvezetéshez kell. Az ügyfélnyilvántartástól és értékesítés automatizálástól, az ügyfélszolgálaton keresztül a projektmenedzsmentig. Természetesen a BI riporting sem maradhat ki. A stresszmentes cégvezetés nélkülözhetetlen eszköze.

Állás leírása

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minél inkább ki tudják aknázni a MiniCRM rendszer által nyújtott lehetőségeket. Az Account managerek feladata az, hogy segítsék ügyfeleinket a MiniCRM sikeres bevezetésében és eredményes használatában. Ha szívesen dolgoznál egy összetett pozícióban, ahol az üzleti problémák megoldásához elengedhetetlen, hogy jól bánj az emberekkel, és szükség lesz a technikai affinitásodra is, csatlakozz hozzánk Account managerként.

Magadra ismersz?

Szeretnéd inspirálni és motiválni ügyfeleinket, hogy támogasd őket a MiniCRM rendszer sikeres bevezetésében és eredményes használatában?

Tudod irányítani a beszélgetéseket? Türelmes és jó hallgatóság vagy, aki jó kérdéseket tud feltenni?

Jól kezeled a változásokat, és szívesen támogatsz másokat is az ezek kapcsán felmerülő kihívások kezelésében?

Nem tartasz attól, hogy kezeld az előfizetések megújítását, a nagyobb csomagokra való váltást és további funkciók értékesítését?

Mit nem fogsz csinálni?

Ügyfélszerzés. A felelősséged akkor kezdődik, mikor az érdeklődő már MiniCRM ügyféllé vált.

Ügyfélszolgálat. Van külön Helpdesk csapatunk.

Szoftverfejlesztés. Minden, ami a munkádhoz szükséges elvégezhető a felhasználói felületen. A többi a fejlesztőink dolga. :)

A munkanapodat utazással tölteni. Nem számít, hogy van-e jogosítványod, mivel a konzultációk online zajlanak.

Munkavégzés

40 óra / hét munkaidő

Iroda, vagy home office: te döntöd el.

Bringabarát munkahely

A teremgarázsban lévő tárolóban biztonságban lesz a bringád.

Itt van az irodánk:

Ilyen projektek várnak rád

Utat fogsz mutatni ügyfeleinknek, hogy minél hamarabb el tudják kezdeni a munkát a MiniCRM rendszerükben.

Rendszeresen tartod majd a kapcsolatot ügyfeleinkkel stratégiai meetingek, valamint rövidebb utánkövető hívások során és segíted őket a rendszerük kialakításában.

Támogatni fogod a cégvezetőket a MiniCRM napi szintű használatának beindításában és a kollégák edukációjában.

Elő fogod segíteni, hogy ne csak a rendszer bevezetése legyen sikeres, hanem a hosszútávú együttműködés is gyümölcsözővé váljon.

Foglalkozni fogsz az előfizetésekkel kapcsolatos kérésekkel, kedvezményekkel, előfizetések megújításával, nagyobb csomagok értékesítésével, előfizetések lemondásának kezelésével.

Szorosan együtt fogsz működni több csapattal is (beleértve a training, a helpdesk és a termékfejlesztési részlegeket is) az ügyfélélmény javításának érdekében.

Szerethető munkahely

90 fős csapatunk már elég nagy, hogy álmainkat megvalósítsunk. És még elég kicsi ahhoz, hogy megmaradjon a családias, támogató és nyitott légkör.

Mi jó a csapatban?

"Szeretem a csapat hangulatát és a kollégák személyiségét. Mindig segítjük egymást, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat az ügyfeleink számára. :)"

"Nagyszerű csapatunk van, mindenki tehetséges, motivált és vicces - ennél jobb kollégákat nem is kívánhatnék. Miközben keményen dolgozunk, mindig jut idő egy baráti beszélgetésre"

"Minden nap fogsz új dolgokat tanulni, és mindig meg fogod kapni a támogatást a kollégáktól. Az új ötletek elmondására is mindig van idő és tér és minden ötletet meghallgatnak. Nincs rossz kérdés."

Miért jó munkahely a MiniCRM?

"A technológia van előtérben, mivel IT cég vagyunk, emellett ügyfélközpontúak is vagyunk, mivel a termékünk előfizetés alapú és többféle szolgáltatást is nyújt az ügyfelek számára. Ezen kívül a cég nagyon munkavállaló-barát, mivel nekünk vannak a legjobb kollégáink, egy kitűnő HR csapat dolgozik a jóllétünkért, és még az irodánk is kutyabarát!"

"Minden nagyon szervezett, a vezetés haladó szemléletű és valóban támogató mindannyiunkkal. Összességében a MiniCRM egy remek munkahely barátságos hangulattal és fantasztikus csapatokkal."

Ajánlatunk

Átlagosan elérhető jövedelem havonta: bruttó 470 000 - 530 000 Ft

Az alapbéren felül teljesítményarányos mozgóbér is elérhető.

A feltüntetett fix bér a junior bérsávunk, amely a szakmai fejlődés és teljesítmény alapján negyedévente felülvizsgálásra kerül (Mastery rendszer).

Egészségügyi biztosítás

Extra szabadság a belső szabályzatunk alapján

Minőségi eszközök (Macbook, okostelefon)