Értékesítés támogató (B2B, Cloud, CRM)

Mi a MiniCRM-nél már több, mint 10 éve azon dolgozunk, hogy a MiniCRM rendszer által segítsünk ügyfeleinknek hosszú távon sikeres vállalkozásokat építeni. Idén felkerültünk a Deloitte Fast 500-as listájára, az EMEA régióban a harmadik leggyorsabban növekvő magyar technológiai cégként. Az a küldetésünk, hogy innovatív, jól kidolgozott termékeket készítsünk, amelyekkel a vállalkozások képesek több ügyfelet kiszolgálni. Már túl vagyunk azon a szakaszon, ahol a legtöbb cég elvérzik és számos sikersztori van a hátunk mögött. Több, mint 1654 cég használja a termékünket, csapatunk létszáma pedig hamarosan eléri a 60 főt. Fő értékeink a folyamatos fejlődés, őszinteség, nyitottság, tisztesség, öntudatosság, és az hajt minket előre, hogy szeretjük, amit csinálunk és hiszünk is benne.

Óriási a pörgés, folyamatosan új és kihívásokkal teli célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek eléréséhez most egy belső fejlesztő kollégát keresünk csapatunkba, aki a belső fejlesztési igényeket megvalósítja a saját admin felületeinken, illetve a riportoló rendszerben.

Jelentkezz most!

Mi lesz a feladatod értékesítési támogatóként?

Te leszel az első ember, aki a cég képviseletében először kapcsolatba lép érdeklődőinkkel, azaz azokkal a cégvezetőkkel vagy vállalkozókkal, akik tesztrendszert igényeltek vagy árajánlatot kértek.
Az érdeklődők igényeit különböző módszertanok és kérdezéstechnikák alkalmazásával azonosítani. (Erre is, mint sok másra megtanítunk.)
Miután minősítetted az érdeklődőt, az lesz a célod, hogy tovább add őt egy értékesítőnek, aki online prezentálni fogja megoldásainkat a MiniCRM rendszerében.
Adminisztrálni egy egységes, bárhonnan elérhető ügyfélkezelő rendszerben, amit éppenséggel pont MiniCRM-nek hívnak! Kevesebb, mint 1 hónap és el sem tudod majd képzelni nélküle az életed :)
Együttműködni a többi csapattal, különösen a marketinggel (ők szállítják a bejövő érdeklődőket) és az értékesítési csapattal.

Van egy helyünk neked az egyik legjobb magyar KKV-nál, ha tetszik a feladat és magadra ismersz az alábbiakban:

Pozitív attitűddel rendelkezel és megoldásorientált vagy. (Ha szükséges fél szemmel is odatalálsz a kávéfőzőhöz, hogy már reggel is pörögjön a business!)
Kitartó vagy és leleményes, na meg alapos. (Ha becsukják előtted az ajtót, akkor bemászol az ablakon is és természetesen becsukod magad mögött, majd a függönyt is eligazítod, hiszen Te csak alapos munkát végzel.)
Magabiztos vagy. Olyan, aki hisz magában, a képességeiben és a termékben. Ez nem kérdés, ugye?
Az eredmények és a tudásvágy hajt. A szupererődet tudatosan használod és azt is felismered, hogy mely területek igényelnek nagyobb odafigyelést és fejlesztést nálad.
Kifogások keresése helyett vállalod a felelősséget.
Having a good language knowledge. Since you’ll work in an international company you must speak in English during some meetings, brainstormings and most of our materials are written in English, too. The communication with prospects and leads is primarily in Hungarian.
Előny, ha már van már némi munkatapasztalatod és olyan lehetőséget keresel, ahonnan idővel és persze befektetett energiával karriert is építhetsz.
3 év értékesítői tapasztalattal már nem ez lesz a te melód!

Mi a termék?

A MiniCRM egy felhő alapú rendszer, amely megoldást szolgáltat sikeres magyar és külföldi cégek számára. Segítünk egy rendszerbe gyűjteni az új online/offline érdeklődőket, finomhangolni az értékesítési folyamatokat, csökkenteni a napi adminisztrációs terheket automatizált feladatkiosztással és maximalizálni az ügyfélkezelés színvonalát.

Mi vár Rád a MiniCRM-nél?

Magas etikai színvonal. A cégben vannak közösen megfogalmazott és elfogadott értékek, amiből nem engedünk: tisztesség, becsületesség, őszinteség, öntudatosság, példa általi vezetés és pozitív gondolkodás.
Fiatalos csapat vagyunk, szeretünk inspiráló munkakörnyezetben dolgozni.
Szerencsés vagy, mert egy olyan csapat oszlopos tagja lehetsz, ahol a sikert kötelességünknek és felelősségünknek tartjuk!. :)
A siker nem szerencse kérdése, ezért kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre.(belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching)
Az eredményeket és kiemelkedő teljesítményt elismerjük, megünnepeljük. Nem bánjuk, ha gyakran kell pezsgőt bontani ;)
Adunk a véleményedre. Egyéni ötleteidet, kezdeményezéseidet értékeljük, a HR csapatunk heti szinten foglalkozik a kollégák visszajelzéseivel.
Piacképes fizetést adunk. A kérdés nem az, hogy mennyit fizetünk, hanem az, hogy mennyit és milyen hatékonyan szeretnél dolgozni?
A munkavégzéshez szükséges almás eszközöket mi biztosítjuk és az érdeklődőkre sem neked kell vadászni. Leheveredhetsz egy babzsákra, vagy kanapéra, de az asztalodnál is kényelmesen tudsz dolgozni. Ez elég jól hangzik, igaz?
Iroda Budapest szívében. A Madách Trade Center-ben vagyunk, ami könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, ha pedig biciklivel jársz, nyugodtan használd az irodaház tárolóját és még le is tusolhatsz, miután megérkeztél. Szerencsére még ahhoz sem kell messze mennünk, hogy együnk egy jót vagy megigyunk egy sört munka után.
Ha van kutyusod, mindennap hozhatod magaddal, ha nincs, akkor megsimogathatod a kollégádét :)
Egy szuper HR csapat, akik sokat tesznek azért, hogy elégedettek legyünk a munkahelyünkkel: jó kávé, gyümölcs napok, céges könyvtár, csapatépítők, közösségi események és ki tudja mi lesz még ;)
A COVID helyzetre való tekintettel, nálunk év végéig a home office a javasolt munkavégzési forma.

Jelentkezz!

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el nekünk az önéletrajzodat.

Jelentkezz most!

Mindenkinek válaszolunk!

Maximum: 10MB

Megosztanád?

A kiválasztás folyamata

Beérkezik a CV-d a MiniCRM-be
Felkeresünk egy rövid telefonos beszélgetés erejéig
A leendő szakmai vezető(i)ddel találkozol
Kötetlen beszélgetés a leendő csapatoddal
Megegyezés, ajánlat

Itt van az irodánk

Képek a XYZ csapat életéből