BELÉPÉS

Értékesítő (B2B, CRM)

A MiniCRM Zrt. egy felhő alapú rendszert, és ezzel együtt megoldást szolgáltat sikeres magyar és külföldi cégek számára. Segítünk egy rendszerbe gyűjteni az új online/offline érdeklődőiket, finomhangolni az értékesítési folyamataikat, csökkenteni a napi adminisztrációs terheiket automatizált feladatkiosztással és maximalizálni az ügyfélkezelésük színvonalát.

Küldetésünk, hogy szenvedéllyel fejlesszük a MiniCRM-et minden egyes nap azért, hogy tudással, rendszerrel és technológiával építsünk bizalmat cégek és ügyfelek között a piacon.

Víziónk, hogy a MiniCRM az elsőszámú átalakítója legyen az üzleti kultúrának a régióban.

Célunk, hogy megtaláljuk és alkalmazzuk azt a személyt, aki oszlopos tagja lesz a mi MiniCRM-es családunknak.

A MiniCRM-et már több, mint 1300 sikeres cég használja és mi nem is lassítunk míg 10.000-nél nem járunk. Óriási a pörgés, folyamatosan új és kihívásokkal teli célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek eléréséhez most egy értékesítő kollégát keresünk a csapatunkba.

Az ideális jelölt ismérvei:

 • Szenvedélyes. Függetlenül attól éppen mit csinálsz, tedd azt mindig szenvedéllyel! Semmi sem olyan fontos, mint az, hogy szenvedélyes légy a munkádban. Minden mást megtanítunk!
 • Kiváló mentalitással és pozitív attitűddel rendelkezik. Amikor nehéz szituációban találod magad, azt kihívásként fogod fel. Amikor problémákba ütközöl, megoldásokban gondolkozol.
 • Kitartás, leleményesség és alaposság jellemez. Ez a munka hatékonyságot igényel amit kemény munkával, szívóssággal és összpontosítással érhetsz el úgy, hogy közben a felületesség nem opció számodra!
 • Magabiztos. Olyan, aki hisz magában, a képességeiben és a termékben, de nem öntelt. Valaki, aki minden beszélgetést egy “meg tudom csinálni” attitűddel indít.
 • Eredmények és tudásvágy hajtja. Képes felismerni, hogy mik azok a területek amik további odafigyelést és fejlesztést igényelnek, de tudatosan alkalmazza azokat is, melyeknek már mesterévé vált. Kifogások keresése helyett felelősséget vállal a tetteiért. Tárt karokkal fogadja az új ötleteket és szomjazza a tudást.
 • Having a very good language knowledge: Even though the communicaton with leads and customers is primarily in Hungarian, since you’ll work in an international team you must speak in English during our daily and weekly meetings, brainstorming meetings or in any other team gatherings. Only understanding is not going to be enough; if you would like to contribute to the team and the company, you’ll need to speak actively!

Mit fogsz csinálni:

 • Segíteni az érdeklődőt. Ez az első számú felelősséged, szituációtól függetlenül. Légy az iránytű az értékesítési folyamatunkhoz, ahol sikeres cégvezetőknek, vállalkozóknak és döntéshozóknak segítesz felelős döntést hozni a MiniCRM bevezetésével kapcsolatban.
 • Üzleti problémákat felmérni és azonosítani. Feladatod lesz a piacról beérkező, tesztrendszert igénylő érdeklődők üzleti problémáit, kihívásait és igényeit különböző módszertanok és kérdezéstechnikák alkalmazásával azonosítani azért, hogy azt követően a létező legjobb megoldást tudd prezentálni.
 • Értékesítés és tanácsadás. Miután azonosítottad az üzleti problémákat és célokat, online képernyőmegosztással prezentálva fogod bemutatni a megoldást a MiniCRM-ben, mellyel az ügyfeleink hatékonyabbak, eredményesebbek és kiemelkedőek lesznek a piacon. A rendszer hagyományos értékesítésén túl tanácsot is adunk abban, miként működhetnek jobban és hogy érhetnek el nagyobb bevételt!
 • Adminisztrálni a dolgaid. Nem papírok és nem öntapadós cetlik, de még csak nem is szanaszét képletezett Excel táblázatok sokasága áll majd rendelkezésedre. Egy egységes, bárhonnan elérhető ügyfélkezelő rendszert használunk, amit éppenséggel pont MiniCRM-nek hívnak! Kevesebb, mint 1 hónap és el sem tudod majd képzelni, hogy ezt miért csináltad valaha is másképp! :)
 • Hatékonyan együttműködni a többi csapattal. Az értékesítés központi szerepet játszik a szervezetben, így szorosan összekapcsolódik több csapattal is. Éppen ezért rendkívül fontos lesz, hogy jó kapcsolatot ápolj a tanácsadói csapattal (akik bevezetik az általad értékesített rendszereket), a market response csapattal (akik első körben minősítik az érdeklődőinket és továbbadják értékesítésre) és a fejlesztői csapattal is (akik a rendszert napi szinten fejlesztik és örülnek minden visszajelzésre a piacról ami nálad csapódik le elsőként)

Mit nem fogsz csinálni:

 • Hideghívásokat intézni.
 • Vásárolt adatbázisokat vagy előző munkahelyről mentett táblázatot darálni.
 • Heti riportokat írni péntek esténként.
 • Hó végi zárás előtt pár nappal feszülten azon tanakodni, vajon minden ajánlatot utánkövettél-e.

Amit biztosítunk:

 • Magas etikai színvonalat. A cégen belül közösen megfogalmazott értékeink közül néhány: tisztesség, becsületesség, őszinteség, öntudatosság, példa általi vezetés és pozitív gondolkodás.
 • Inspiráló munkakörnyezetet. Szeretjük olyan sikeres fiatalokkal körülvenni magunkat, akik napi szinten saját maguk túlszárnyalásán dolgoznak.
 • Fiatalos és dinamikus csapatot. Egy olyan nemzetközi csapat oszlopos tagja lehetsz, ahol a sikert kötelességünknek és felelősségünknek tartjuk!. :)
 • Lehetőséget a szakmai és személyes fejlődésre. Folyamatos belsős tréningek a legújabb trendek és nemzetközileg bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching
 • Az eredményeket és kiemelkedő teljesítményt elismerjük és magasztaljuk.
 • Adunk a véleményedre. Egyéni ötleteidet meghallgatjuk, projekt kezdeményezéseidet értékeljük és fontolóra vesszük.
 • Versenyképes fizetést. A kérdés nem az, hogy mennyit fizetünk, hanem az, hogy mennyit szeretnél dolgozni? Nincs felső limit.
 • A munkavégzéshez szükséges eszközöket és érdeklődőket. Macbookról fogod elérni a MiniCRM-et, ahol a marketingünk által behozott leadekből tudsz dolgozni.

Munkavégzés helye

Budapest szívében (Madách Trade Center, a Gozsdu Udvarban a Deák tértől 3 perc séta)

Jelentkezz

ha weboldalunkat és termékünket megtekintve tetszik, amit látsz! Küldd el nekünk az önéletrajzodat egy pár soros összefoglalóval, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni.

cv@minicrm.hu