Internal Developer

Mi a MiniCRM-nél már több, mint 10 éve azon dolgozunk, hogy a MiniCRM rendszer által segítsünk ügyfeleinknek hosszú távon sikeres vállalkozásokat építeni. Idén felkerültünk a Deloitte Fast 500-as listájára, az EMEA régióban a harmadik leggyorsabban növekvő magyar technológiai cégként. Az a küldetésünk, hogy innovatív, jól kidolgozott termékeket készítsünk, amelyekkel a vállalkozások képesek több ügyfelet kiszolgálni. Már túl vagyunk azon a szakaszon, ahol a legtöbb cég elvérzik és számos sikersztori van a hátunk mögött. Több, mint 1654 cég használja a termékünket, csapatunk létszáma pedig hamarosan eléri a 60 főt. Fő értékeink a folyamatos fejlődés, őszinteség, nyitottság, tisztesség, öntudatosság, és az hajt minket előre, hogy szeretjük, amit csinálunk és hiszünk is benne.

Óriási a pörgés, folyamatosan új és kihívásokkal teli célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek eléréséhez most egy belső fejlesztő kollégát keresünk csapatunkba, aki a belső fejlesztési igényeket megvalósítja a saját admin felületeinken, illetve a riportoló rendszerben.

Jelentkezz most!

Mi lesz a feladatod belső fejlesztőként?

Üzleti eredményekre riportok készítése Metabase-ben. MySQL query-ket készíteni, a chartokat legyártja az eredményekből Metabase nevű eszköz.
MiniCRM előfizetés automata számlázó rendszerének hangolása, továbbfejlesztése.
Saját használatú integrációk külső rendszerekkel: új integrációk készítése, meglévők karbantartása, továbbfejlesztése (pl. Facebook Ads, Google Ads, Arenim Tel nem fogadott hívás értesítő, bankszámla kivonat feldolgozás).
Egyedi üzleti logika gyártása MiniCRM Webhook és API segítségével a cég belső folyamatainak támogatására (pl.: bejövő lead adatok tisztítása, képzésre jelentkezők de-duplikálása)
Belső machine learning projektek továbbvitele. Feature engineering és modell optimalizálás lead minősítés és churn előrejelzés céljából.

Van egy helyünk neked az egyik legjobb magyar KKV-nál, ha tetszik a feladat és magadra ismersz az alábbiakban:

Profi vagy SQL / MySQL ismeretében, a komplex lekérdezések és riportok készítésében SQL-ben.
Magabiztos és gyakorlott vagy különböző join típusokban, subquery-k használatában, where/having közötti különbségben, group by használatban.
Haladó PHP backend fejlesztőnek érzed magad. Elboldogulsz az objektum orientált, közepes komplexitású kód bázissal.
Nem idegen számodra a webes frontend fejlesztés, tudsz alap admin képernyőket (JS/HTML/Smarty) gyártani és karbantartani.
Alapos, precíz, pontos. Tudjuk, hogy szinonímák, de hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez valóban fontos nekünk.
Képes vagy saját munkádat ellenőrizni, például megnézni, hogy az általad elkészített riportban lévő számok valósak-e.
Gyorsan tanulsz, nyitott vagy az újdonságok befogadására.
A megoldások üzleti, napi szintű vagy valós felhasználása is érdekel. Belső fejlesztőként sokkal több lesz az üzleti szintű kérés (pl.: szükségem van egy riportra, amin látom mekkora hatása van a rendszer használatra az egyes oktatásainknak), mint a részletesen specifikált rendszer terv.

Mi a termék?

A MiniCRM egy felhő alapú rendszer, amely megoldást szolgáltat sikeres magyar és külföldi cégek számára. Segítünk egy rendszerbe gyűjteni az új online/offline érdeklődőket, finomhangolni az értékesítési folyamatokat, csökkenteni a napi adminisztrációs terheket automatizált feladat kiosztással és maximalizálni az ügyfélkezelés színvonalát.

Mi vár Rád a MiniCRM-nél?

Magas etikai színvonal. A cégben vannak közösen megfogalmazott és elfogadott értékek, amiből nem engedünk: tisztesség, becsületesség, őszinteség, öntudatosság, példa általi vezetés és pozitív gondolkodás.
Fiatalos csapat vagyunk, szeretünk inspiráló munkakörnyezetben dolgozni.
Szerencsés vagy, mert egy olyan csapat oszlopos tagja lehetsz, ahol a sikert kötelességünknek és felelősségünknek tartjuk!. :)
A siker nem szerencse kérdése, ezért kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre.(belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching)
Az eredményeket és kiemelkedő teljesítményt elismerjük, megünnepeljük. Nem bánjuk, ha gyakran kell pezsgőt bontani ;)
Adunk a véleményedre. Egyéni ötleteidet, kezdeményezéseidet értékeljük, a HR csapatunk heti szinten foglalkozik a kollégák visszajelzéseivel.
Piacképes fizetést adunk. A kérdés nem az, hogy mennyit fizetünk, hanem az, hogy mennyit és milyen hatékonyan szeretnél dolgozni?
A munkavégzéshez szükséges almás eszközöket mi biztosítjuk és az érdeklődőkre sem neked kell vadászni. Leheveredhetsz egy babzsákra, vagy kanapéra, de az asztalodnál is kényelmesen tudsz dolgozni. Ez elég jól hangzik, igaz?
Iroda Budapest szívében. A Madách Trade Center-ben vagyunk, ami könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, ha pedig biciklivel jársz, nyugodtan használd az irodaház tárolóját és még le is tusolhatsz, miután megérkeztél. Szerencsére még ahhoz sem kell messze mennünk, hogy együnk egy jót vagy megigyunk egy sört munka után.
Ha van kutyusod, mindennap hozhatod magaddal, ha nincs, akkor megsimogathatod a kollégádét :)
Egy szuper HR csapat, akik sokat tesznek azért, hogy elégedettek legyünk a munkahelyünkkel: jó kávé, gyümölcs napok, céges könyvtár, csapatépítők, közösségi események és ki tudja mi lesz még ;)
A COVID helyzetre való tekintettel, nálunk év végéig a home office a javasolt munkavégzési forma.

Jelentkezz!

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el nekünk az önéletrajzodat.

Jelentkezz most!

Mindenkinek válaszolunk!

Maximum: 10MB

Megosztanád?

A kiválasztás folyamata

Beérkezik a CV-d a MiniCRM-be
Felkeresünk egy rövid telefonos beszélgetés erejéig
A leendő szakmai vezető(i)ddel találkozol
Kötetlen beszélgetés a leendő csapatoddal
Megegyezés, ajánlat

Itt van az irodánk

Képek a XYZ csapat életéből