B2B marketing vezető

Piacvezetők vagyunk, már 2000 KKV használja a termékünket, és 10x ennyi ügyfél elérhető még. Ismered a B2B marketing kihívásait és motivál, hogy ezt a célt túlteljesítsd a marketing csapat vezetésével? Ha igen a válaszod, nálunk a helyed!

Jelentkezz most!

Szakmai ismeretek

Min. 5 év szakmában töltött idő

Min. 3 év tapasztalat csapatvezetésben

Marketing stratégia kidolgozása

Marketing budget hatékony, eredményorientált kezelése

Performance marketing tapasztalat

Brand building tapasztalat

Angol szóbeli, írásbeli kommunikáció

Előnyök:

Felsőfokú végzettség marketing, vagy gazdasági szakterületen

Google Ads, Facebook Certificate

Nemzetközi tapasztalat

Content marketing tapasztalat

Podcast készítés tapasztalat

Workshop szervezés tapasztalat

The MiniCRM Way

I enjoy the day, I experiment, I aim to have a positive impact on the world and I keep learning. I do the right thing. The right way. With the right people.

Kutyabarát munkahely

Hangulatkép

A siker nem szerencse kérdése

Kiemelten figyelünk a szakmai és személyes fejlődésre. Belső tréningek a legújabb trendek és bevált technikák alapján; egyéni és csapat kihívások; coaching.

Miért jó itt dolgozni?

"A kollégák és a menedzsment is értékeli a munkámat és az eredményeket. Otthonról dolgozunk, de ha szeretnénk van arra is lehetőség, hogy bemenjünk az irodába. A work-life balance megfelelő."

"Van lehetőség használni és fejleszteni a készségeinket, itt minden segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy sikeres legyél a cégnél.”

"Sok autonómiát kapsz abban, hogyan dolgozol és sok tanácsot is kapsz ahhoz, hogyan fejleszd a munkádat."

Mi a jó a csapatban?

"Az emberek, a köztünk lévő kapcsolat, valamint az, hogy bátran hozhatunk új, kreatív megoldásokat a kitűzött marketing célok eléréséhez."

"Maga a csapat :). Tiszteljük egymást, tudunk együtt dolgozni, és a többiek is majdnem olyan viccesek mint én :). Olyan projekteken dolgozhatok, amiket magaménak érzek. A csapat és a menedzsment minden tekintetben támogatja az egyéni fejlődést."

"A csapat elképesztő, nagyon kedves, tehetséges és menő emberek alkotják. Mindig érdekes és kihívással teli feladatokon dolgozhatunk."

Szerethető termék

BIX - Legjobb ügyfélélmény Díj 2020.

Tulajdonságok

  • Eredményorientált
  • Stratégiai gondolkodás
  • Felelősségteljes döntéshozás
  • Agilis
  • Csapatjátékos
  • Jó interperszonális készségek

Termék bemutatása

A MiniCRM 2009 óta létező felhő alapú eszköz agilis cégvezetőknek. Gyorsan bevezethető és megfizethető termék, ezért ma már 2000 magyar és román KKV használja. Csak nevében mini a MiniCRM, minden benne van ami egy KKV-nek a hatékony és automatizált cégvezetéshez kell. Az ügyfélnyilvántartástól és értékesítés automatizálástól, az ügyfélszolgálaton keresztül a projektmenedzsmentig. Természetesen a BI riporting sem maradhat ki. A stresszmentes cégvezetés nélkülözhetetlen eszköze.

Állás leírása

Piacvezetők vagyunk, de 10-szer ennyi ügyfél elérhető. Management csapatunkba keressük azt a B2B marketing vezetőt, aki ezt a célt akarja túlteljesíteni a marketing csapatával a magyar és a román piacon.

Magadra ismersz?

Hasonló profilú cégnél (B2B, KKV szektor, konzultatív értékesítés, online értékesítés) szereztél tapasztalatot?

Jó projektmenedzser vagy? Szívesen vállalsz felelősséget nem csak a saját, hanem a csapatod munkájáért is?

A Marketing csapat

A csapat jelenleg 6 főből áll. A magyarországi piacra egy online marketing manager és egy szövegíró kolléga dolgozik, a romániai piacra pedig az online marketing manager mellett egy MiniCRM evangelista kolléga dolgozik. Grafikus és sitebuilder kollégáink a csapat mindkét felét erősítik.

Munkavégzés

40 óra / hét munkaidő

Iroda, vagy home office: te döntöd el.

Itt van az irodánk:

Bringabarát munkahely

A teremgarázsban lévő tárolóban biztonságban lesz a bringád.

Ilyen projektek várnak rád

Marketing stratégia megtervezése, és stratégia kivitelezésének irányítása.

Marketing költségvetés tervezése, marketing budget kezelése.

Marketing csapat vezetése, munkájának koordinálása, csapattagok fejlődésének elősegítése.

Változatos projektek megvalósítása. A stratégia alapján feladatok meghatározása, ütemezése és a csapat munkájának összehangolása, hogy a projektek sikeresen teljesüljenek.

Kampányok építése, ami az awareness ladder TETEJÉRŐL módszeresen konvertálja az embereket komoly érdeklődővé (Sales-Qualified-Lead), akikből később ügyfelek lesznek.

Marketing gépezet optimalizálása, ami az awareness ladder ALJÁRÓL, KÖZEPÉRŐL jó minőségű lead-eket generál a Sales csapat számára az elvárt volumenben.

Tartalom marketing stratégia menedzselése.

Podcastok, webinárok, workshopok szervezése, koncepciótól a megvalósításon át az eredményesség méréséig

Brand építési stratégia kialakítása és kivitelezése.

PR stratégia (sajtó, rádió) kialakítás és kivitelezés.

Rendezvényeken való céges megjelenések lebonyolítása.

Versenytársak és a piac követése. Elemezd, értékeld, építsd be a működésünkbe, amit érdemes!

Szerethető munkahely

90 fős csapatunk már elég nagy, hogy álmainkat megvalósítsunk. És még elég kicsi ahhoz, hogy megmaradjon a családias, támogató és nyitott légkör.

Mi jó a csapatban?

"Az emberek, a köztünk lévő kapcsolat, valamint az, hogy bátran hozhatunk új, kreatív megoldásokat a kitűzött marketing célok eléréséhez."

"Maga a csapat :). Tiszteljük egymást, tudunk együtt dolgozni, és a többiek is majdnem olyan viccesek mint én :). Olyan projekteken dolgozhatok, amiket magaménak érzek. A csapat és a menedzsment minden tekintetben támogatja az egyéni fejlődést."

"A csapat elképesztő, nagyon kedves, tehetséges és menő emberek alkotják. Mindig érdekes és kihívással teli feladatokon dolgozhatunk."

Miért jó munkahely a MiniCRM?

"Az, hogy sprintekben dolgozunk, keretet ad a munkánknak, így mindig tudjuk, hogy min dolgozunk és mit tegyünk annak érdekében, hogy elérjük a közösen kitűzött célokat. Hetente van lehetőségünk visszajelzést adni a céggel kapcsolatban. A vezetőség elérhető."

"A MiniCRM-nél mindig tudni fogod hogy mit, és hogyan csinálj, a feladatkezelés nagyon profi. A vezetőség nagyon nyitott és munkavállaló központú."

"Ez egy korrekt munkahely, az itt dolgozókat az eredményeik alapján ítélik meg. Mindenki tudja, hogy mi a feladata, nagyon jól szervezettek vagyunk. A kollégák kedvesek és támogatóak, ha valakinek segítségre van szüksége."

Ajánlatunk

Fizetés: megbeszélés szerint, tapasztalatfüggő.

Egészségügyi biztosítás

Extra szabadság a belső szabályzatunk alapján

Minőségi eszközök (Macbook, okostelefon)