BELÉPÉS

Szoftvertesztelő (Kolozsvár)

#automation #agile #kolozsvar

Dolgoznál magyar csapattal, magyar nyelven Kolozsváron? Nálunk a helyed. A MiniCRM-mel adott egy már jól működő és ismert termék, amit szeretnek a felhasználók és a szakma is. Nyertünk Deutsche Telekom Wall-of-Business versenyt, Marketing Fesztivál legjobb termék díjat, igazából tök mindegy. A lényeg annyi, hogy valódi termék, valódi felhasználókkal, valódi tervekkel és problémákkal.

Mi lesz a feladatod Szoftvertesztelő-ként?

Automatizálni, reformálni. Úgy érezzük, hogy még mindig sok időt töltünk gombok nyomkodásával. Csinálja helyettünk a gép! Szeretnénk egy nagy lefedettségű automatizált tesztrendszert, ami könnyen bővíthető, karbantartható. A fejlesztési döntések a fejlesztőcsapat kezében vannak. Győzz meg minket arról, mi lenne a jó, és csináljuk úgy!

Az ideális jelölt ismérvei


 • Ismeri a tesztelés csínját-bínját. Legyen rutinod az alapvető tesztdesign technikákban, tudjunk erről érdemben beszélgetni.
 • Tapasztalt tesztautomatizálásban. Ismerned kell legalább egy tesztautomatizálási framework-ot (pl: Selenium, Protactor), és legyen tapasztalatod webes alkalmazások automatizált tesztelésében.
 • Fejlesztők nyelvén beszél. Alapszinten értened kell a HTML, CSS, Javascript, mySQL, Git és Jenkins használatához, annak pedig külön örülünk, ha a JIRA és az agilis szoftverfejlesztési módszertan sem ismeretlen számodra.
 • Big Picture. Értsd, hogy hol van a termékünk a nagyvilágban. Mire használják az ügyfelek? Milyen célokat akarnak elérni? Milyen problémákat elkerülni? Ezt semmiképp sem spórolhatod meg, bármilyen munkakörről is van szó.

Plusz a “soft-skillek”:

 • Világos Beszéd. Anyukám is értse, amit mondasz. Ha cégen belül megértjük egymást, minden egyből gyorsabb, könnyebb lesz és kevesebb a félreértés. (nyugi, anyukám nem dolgozik a cégnél)
 • Csapatjátékos. Agilis csapatokban dolgozik nálunk együtt a frontend és backend fejlesztő a UX és UI designer, a teszter és a termékmenedzser. A csapat közösen dolgozik a sztorik a megvalósításán, sok személyes egyeztetéssel a végső cél elérése érdekében.
 • Legyél jófej. Nem tudom az pontosan milyen, de ez egy jó kis csapat, alapvetően jól érezzük magunkat és szeretnénk veled is jól érezni magunkat :)

Amit kínálunk


 • Versenyképes fizetést. Azt hiszem, így szokták mondani. Szeresd csinálni, amit csinálsz és még fizetünk is érte.
 • Jó csapatot. Én jófej vagyok eléggé, de a többiek is elmennek.... De én vagyok a legjobb fej.
 • Kiszámítható környezetet. Lassan 10 éve csináljuk, nem holnap lesz vége.
 • A világ közepén. Az iroda Kolozsvár központjában (Str. Ariesului 56).

Munkavégzés helye

Kolozsvári irodánkban, a Cipairu tértől 10 percre egy csendes utcában.

Jelentkezz

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el jelentkezésed az alábbi űrlappal

Bekukkantanál a céges életünkbe? Linkedin oldalunkon megteheted.

Kérdésed van?

Garantáltan válaszolunk mindenkinek!
Ha 1 napon belül ez nem történne meg, vendégem vagy egy kávéra :)