BELÉPÉS

MiniCRM Specialist

#lvl2support

Tudsz egy kicsit programozni, de nem akarsz "csak" programozni? Vagy majd igen, de kellene egy hely, ahol az első 1-2 év tapasztalatot meg tudod szerezni ami az "igazi" programozóként induláshoz kell?

Szeretsz problémát megoldani? Már oviban is svájci (édesanyám szerint svejci) bicska volt a jeled? Az tesz boldoggá, ha megoldasz valamit? Akkor van egy jó hírünk...

A MiniCRM-mel adott egy már jól működő és ismert termék, amit szeretnek a felhasználók és a szakma is. (Deutsche Telekom Wall-of-Business versenyének regionális győztese, Marketing Fesztivál legjobb termék díjas, IT-Business TOP10 helyezett cég, és még a már emlegetett mamának is bejön!).

DE itt nincsen vége!...

Az a helyzet, hogy a MiniCRM-et több, mint 1000 cég és sok ezer felhasználó használja nap mint nap. Ebből adódóan vannak helyzetek amiket meg kell oldani. Megoldani. Nem továbbadni, lerázni, átvészelni, megúszni, kibírni, túlélni… hanem megoldani. És itt jössz te a képbe! MiniCRM MacGyver.

MiniCRM MacGyver MiniCRM MacGyver

(a kép csak illusztráció, nem kötelező a bőrkabát)

Úgy nevezett 2nd level ügyfélszolgálatost keresünk. Hozzád kerülnek azok az “ügyek”, amiket a klasszikus (anyám szerint klásszikus) ügyfélszolgálat nem tud megoldani. Főleg technikai kérdések, amikre nem tudsz dokumentációból, vagy csak terméket nyomogatva választ adni. Izgi.

De mit kell csinálni?

Van több, mint 1000 cég, ahol MiniCRM-et használnak. Biztosítani kell, hogy ez így is maradjon. Hogy marad így? Ha megoldjuk a problémáikat (support) még akkor is, ha bonyolultabb egy picivel, mint egy átlagos “hol tudok bejelentkezni” kérdés. Főleg akkor..

 • Az izgalmasabb ügyeket megoldani. Nálad landol minden, ami nem egyértelmű, kicsit nyomozni kell, kicsit gondolkodni stb. Azonosítsd be a problémát, értsd meg, amit mond a kedves felhasználó, esetleg tudd reprodukálni is és oldd meg.
 • Megoldást adni. Hát ez nagyon fontos. Mi nem lezárni szeretjük a MiniCRM-nél az ügyfélbejelentéseket/ügyeket, hanem megoldani. Nem várható el a felhasználótól, hogy értsen mindenhez, ez tőlünk elvárható. Oldjuk meg a problémáját, ez a dolgunk.
 • Építkezni. Már háromszor találkoztál a problémával? Sztenderdizálj, csinálj hozzá dokumentációt, könnyítsd meg a saját és a felhasználók életét.

Az ideális jelölt ismérvei

 • Technikai véna. Szeresd a szoftvereket, tudj velük jól bánni.
 • Programozási alapok Tudj összerakni pár soros példa scripteket ügyfeleknek fix problémakörökben (MiniCRM API). Tudj megírni egy egyszerű SQL SELECT-et.
 • Empátia, megoldóképesség, önállóság. Valóban akarj segíteni az ügyfeleknek és szeress velük kommunikálni. Gondolkozz, mérlegelj, hozz döntést!
 • Hajthatatlanság. Menj utána, ásd ki, ne hagyd abba. Légy te az okosabb, légy te a motiváltabb, akard megoldani a problémát. Szeresd a kihívást, ne tehernek éld meg!
 • Legyen jó helyesírásod, íráskészséged. Vagy baromi jól használd az mta.helyesiras.hu-t.
 • Technikai angol tudás. Tudj annyira angolul, hogy egy dokumentációban megtaláld a megoldást. És ha egy másik cég support-jára kell írni segítségért, tudd megírni az emailt és értelmezni a választ amit kaptál.
 • Világos Beszéd. Anyukám is értse, amit mondasz. Ha cégen belül megértjük egymást, minden egyből gyorsabb, könnyebb lesz és kevesebb a félreértés. (nyugi, anyukám nem dolgozik a cégnél… még..)
 • Motivált. Mármint tényleg. Rengeteg új dolgot tanulhatsz, taníthatsz és még fizetünk is érte. Azt keressük, aki tűzbe teszi a kezét azért, amit vállal, nem a túlélőket.

Amit kínálunk

 • Versenyképes fizetést. Azt hiszem, így szokták mondani. Szeresd csinálni, amit csinálsz és még fizetünk is érte.
 • Előrelépési lehetőséget. Ha van jövőképed azért, ha nincs azért..
 • Jó csapatot. Én jófej vagyok eléggé, de a többiek is elmennek.... De én vagyok a legjobb fej.
 • Kiszámítható környezetet. Lassan 10 éve csináljuk, nem holnap lesz vége.

Munkavégzés helye

Budapest szívében (Madách Trade Center, a Gozsdu Udvarban a Deák tértől 3 perc séta)

Jelentkezz

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el önéletrajzodat erre az email címre:

cv@minicrm.hu