BELÉPÉS

UX/UI designR

1. Fejezet - A helyzet (Gazdagréten)

A MiniCRM-mel adott egy jó termék, amit tényleg szeretnek a felhasználók – legalábbis ezt mondják a felmérésekben, mi pedig elhisszük nekik – és a szakma is. A Deutsche Telekom Wall-of-Business versenyének regionális győztese, Marketing Fesztivál legjobb termék díjas, IT-Business TOP10 helyezett cég és a gazdagréti közösség első számú szerelemgyereke. Ezek tények.

DE itt nincsen vége..

2. Fejezet - A Kihívás

Adott egy CRM szoftver, ami nem annyira bonyolult, mint egy űrrakéta, de bonyolultabb azért, mint Vágási Feri nyomdagépe.

Szükségünk van rád, a tudásodra. Hogyan lehet értelmesen ennyi funkciót felhasználóbarát-szinten tartani? Ahogy növekszünk egyre több kihívással nézünk szembe. Ez nem panaszkodás, hanem igen jó dolog és valójában élvezzük is. Szeretünk gyorsan jót és jól csinálni, de ez általában nehéz ügy.

Szükség van a csapatban valakire, aki UX/UI oldalról is képviseli a terméket. Olyan embert keresünk, aki pontos, gyorsan gondolkodik, rugalmas ott, ahol annak kell lennie és a problémákra nem gátló tényezőként tekint, hanem megoldásra váró kihívásként. Aki felszólal és ott van, amikor ott kell lennie csak úgy, mint Feri bármelyik verekedésben. Gyakorlatias vagy? Ég benned a tanulási vágy, de tudsz nekünk valamit tanítani is? Ha igen, akkor lehet, hogy téged keresünk.

3. Fejezet - De mit kell csinálni?

Képviselni a terméket UX/UI szempontból. Csapatjátékosnak lenni és kitartónak.

 • UX. Nekünk addig mindegy, hogy lila vagy zöld egy gomb, amíg rossz a koncepció. Legyen koncepció.
 • UI. Najó, inkább zöld legyen, mint lila.
 • Usability teszteket csinálni folyamatosan. Hát igen. Csinálj user testeket folyamatosan, igazából mindegy, mi mit mondunk, ha ők másképp viselkednek.
 • Két lábbal a földön állni. Tudj priorizálni. Mik azok a dolgok, amik a legkevesebb befektetett munkával a legtöbbet hozzák élményben?!
 • Csapatjátékosnak lenni. Együtt kell dolgozni a fejlesztőkkel, PO-val, PM-mel. Nyilván mindenki egy picit mást képvisel, szóval meg kell találni a közös hangot.
 • Szeress tanítani. Szeretnénk tanulni tőled, tényleg.
 • Szeress tanulni. Szeretnénk tanítani neked, tényleg.

4. Fejezet - Az ideális jelölt ismérvei

 • Big Picture. Értsd, hogy hol van a termékünk a nagyvilágban. Mire használják az ügyfelek? Milyen célokat akarnak elérni? Milyen problémákat elkerülni? Ezt semmiképp sem spórolhatod meg, bármilyen munkakörről is van szó.
 • Tapasztalat. Nem árt, ha már dolgoztál picit komplexebb termékkel.
 • Világos Beszéd. Anyukám is értse, amit mondasz. Ha cégen belül megértjük egymást, minden egyből gyorsabb és könnyebb lesz, és kevesebb a félreértés. (nyugi, anyukám nem dolgozik a cégnél)
 • Légy problémamegoldó. Problémák mindig is lesznek. Segíts megoldani őket, tekints rájuk kihívásként.
 • Légy tanár. Csinálhatnánk jobban is, ezért keresünk embert. Ne csak tanulj tőlünk, taníts is nekünk.
 • Légy Motivált. Mármint tényleg. Rengeteg új dolgot tanulhatsz, taníthatsz és még fizetünk is érte. Azt keressük, aki tűzbe teszi a kezét azért, amit vállal, nem pedig a túlélőket.
 • Számok vezérlik. Nem az a lényeg, hogy a főnöködnek/ismerősödnek/macskádnak mi a véleménye egy fejlesztésről. Statisztikák, eredmények alapján értékelünk.

5. Fejezet - epilógus

Lenke néni: “Belső motiváció nélkül? Ne vicceljünk már. Itt a kisboltban sem állok be a hentespult mögé csak azért, mert van finom hűvös levegő.”

Taki bácsi: “Nem úgy megy az a rendszerváltás óta, hogy másoktól várjuk csak az utasítást, mert nincs kedvünk gondolkodni. Ez a mai fiatalokkal a legnagyobb probléma.”

Nagy Fehér: “Mit is mondana a főorvos úr, ha nem tudnék rendszeresen készre szállítani feladatokat? Nonsense.”

Bőhm bácsi: “Absque pugna non est victoria. - Küzdelem nélkül nincs győzelem!”

Julcsi: “Kislánykorom óta egy kiváló UX/UI designert keresek, csak még nem tudtam róla.”

Munkavégzés helye

Budapest, MTC irodaház (Deák tértől 3 percre, a Gozsdu udvar szívében). A gazdagréti kisbolttól csupán 35 percre.

Jelentkezz

Nézd meg weboldalunkat és termékünket! Ha tetszik, amit látsz, küldd el önéletrajzodat erre az email címre:

cv@minicrm.hu