X-Compress Hungary Kft.

MiniCRM Sikersztori

Mi az a MiniCRM?

Egy web alapú marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat szoftver sikeres kisvállalatoknak. Segít rendszerezni az ügyfeleket és feladatokat, több sikeres értékesítést lezárni.

Tudj meg többet

X-Compress Hungary Kft.

Az X-Compress Hungary Kft. fő profilja csavarkompresszorok-, vákuumszivattyúk-, hűtveszárítók-, adszorpciós szárítók-, kondenzátum kezelők forgalmazása, valamint az üzemelő berendezések karbantartása, javítása. Jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szerviztechnikusaik állandó készenlétben állnak, meghibásodás esetén biztosítják a gyors hibaelhárítást a nap 24 órájában az év 365 napján az ország egész területén.

“Mi gépeket forgalmazunk, szervizelünk és javítunk. Ezeket a gépeket évente vagy üzemóránként kell karbantartani, azonban ezt gyakran elfelejti az üzemeltető partner is, vagy későn jut eszébe, amikor már elromlott a gép.”- mondta el Kovács Tamás. “Ha szólunk neki időben, akkor általában kéri is a karbantartást. Nekünk ebből van nyereségünk, ha ezeket megcsináljuk. Ha időben elvégezzük, az annál több bevételt jelent hosszútávon.”

Ebben tökéletes segítőtársuk a MiniCRM. Mindezt egy szerviz modulban vezetik, így semmi nem merülhet feledésbe. Egyszerűen csak rögzítik, mikor esedékes a karbantartás, ha egy év múlva, akkor addigra. A rendszer pedig jelez, hogy mikor és kit kell keresniük. Alapvetően tehát arra használják a MiniCRM-et, hogy a munkafolyamataik ne vesszenek feledésbe. Most több kolléga önállóan tud ugyanabban a metódusban dolgozni. Ha beérkezik egy árajánlatkérés vagy megkeresés, akkor azt is rögzítik a rendszerben, ezáltal nem felejtik el ezt a folyamatban lévő ügyet sem. Ha aztán ebből megrendelés keletkezik, átviszik egy másik modulba, ahol már ügyfélként kezelik őket.

“Javultunk abban, hogy egyedül át tudom látni azokat a folyamatokat, amiket korábban képtelenség volt, így hatékonyabban tudunk dolgozni. Amióta elkezdtük használni a MiniCRM-et javult az árbevételünk is, ez a rendszernek is köszönhető. Gyorsabban tudunk reagálni, jobban átlátom a napi feladatokat, amiket korábban átláthatatlan cetliken vezettem.”

A MiniCRM már 2000 KKV értékesítését tette eredményesebbé.