CRM bevezetés: segítünk minden lépésben

A rugalmas MiniCRM bevezetés során a tanácsadóink segítenek a rendszert a céged igényeihez igazítani.

Beszélek egy tanácsadóval

Gyors, hatékony és 100%-ig személyre szabott MiniCRM bevezetés

A MiniCRM egy átfogó ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer. Az online szoftver segítségével kezelhetitek a jelenlegi operatív tevékenységeiteket, egyszerű vagy haladó projektmenedzsment eszközöket használhattok, és komplexen koordinálhatjátok a cég marketing tevékenységeit.

  • A MiniCRM 100%-ban a cégedhez igazítható.
  • A MiniCRM beállítása könnyebb, mint gondolnád: saját magad is elvégezheted, miután a tanácsadóinktól megismerted a rendszer lehetőségeit.
  • A MiniCRM-et gyorsan be lehet vezetni. Azok a cégek, ahol már vannak egyértelmű és egyszerű üzleti folyamatok, nagyon gyorsan, csupán néhány óra alatt átállhatnak a CRM rendszer használatára. Ezután már csak kollégák házon belüli képzése van hátra a rendszerről.
  • A MiniCRM bevezetése gyors eredményt hoz. A lehető legtöbbet hozzuk ki a rendszerből már a bevezetési alkalmak során is, hogy a legkevesebb idő alatt egyértelműen hasznos legyen a céged számára ez a befektetés.
  • Maga a CRM bevezetése nagymértékben testreszabható. Ha a tevékenységed összetettebb, érdemes a több tanácsadói segítséget magában foglaló bevezetési szolgáltatások közül választanod, amelyek haladó funkciók és automatizmusok elsajátítását is tartalmazzák.
  • A MiniCRM bevezetése a csapatod számára ingyenes képzéseket, valamint egy választott kolléga számára további haladó felhasználási és beállítási lehetőségek elsajátítását is magában foglalja, hogy könnyebben az igényeiteknek megfelelően alakíthassátok a rendszert.

Kickstart bevezetési tanácsadás

Kinek ajánljuk?

A Kickstart csomagunkat akkor javasoljuk, ha nincs cégen belül olyan dedikált személy, aki a bevezetés alatt a technikai megoldás kivitelezésével foglalkozni tud. Ilyenkor Account Manager kollégánk mellett, dedikált Tanácsadónk is aktívan részt vesz a bevezetésben és segít a szükséges beállítások elvégzésében.

Ez a bevezetési csomag azok számára lesz a legjobb választás, akik az első perctől kezdve profitálni akarnak a MiniCRM-ből.

Nincs más dolgod, mint világosan meghatározni a céged legfontosabb tevékenységeit. Ezekre a dedikált tanácsadóval közösen vezetitek be a MiniCRM-et, és azonnal megtapasztaljátok a rendszer előnyeit.

Előnyök:

Megtanulod, hogy hogyan lehet beállítani és kezelni a MiniCRM-et.

Egyedül is tudni fogod, hogyan hajts végre változtatásokat a rendszerben gyorsan és egyszerűen anélkül, hogy MiniCRM-es tanácsadóhoz kellene fordulnod.

Nemcsak a CRM rendszerben található funkciókról fogsz információkat kapni, hanem megosztunk veled olyan stratégiai megoldásokat is, amelyek révén ésszerűsítheted az üzleti tevékenységeidet.

Tudni fogod, hogy hogyan dolgozz hatékonyan az ügyféladatbázisoddal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudd meg, hogy mely CRM bevezetési lehetőségek a legalkalmasabbak számodra!

Beszélek egy tanácsadóval

Bevezetési támogatás

Kinek ajánljuk?

Ezt a bevezetési csomagot azoknak ajánljuk, ahol van a cégen belül dedikálható szakértő kolléga a bevezetés alatt szükséges technikai beállítások, illetve a MiniCRM testreszabásának megvalósítására a cég számára.

Ezen vállalkozások számára a bevezetés során iránymutatást nyújtunk a rendszer kialakításával kapcsolatban.

Előnyök:

Megtanulod, hogy hogyan lehet beállítani és kezelni a CRM rendszert.

Lesz egy MiniCRM-re szakosodott személy a cégedben, aki haladó szinten tudja használni és beállítani a CRM rendszert.

Megtanulod, hogyanspórolj időt és más erőforrásokat a cégedben CRM rendszer használatával.

Részletesen meghatározza a rendszer és a munkasablonokat (dokumentumok, tevékenységek stb.).

Tudni fogod, hogy hogyan dolgozz az ügyféladatbázisoddal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudd meg, hogy mely CRM bevezetési lehetőségek a legalkalmasabbak számodra!

Beszélek egy tanácsadóval

Kibővített bevezetési támogatás

Kinek ajánljuk?

Ezt a csomagot szintén azoknak az ügyfeleinknek javasoljuk, ahol van a cégen belül dedikálható kolléga a bevezetés szervezeten belüli irányítására. A bevezetés alatt iránymutatást nyújtunk a rendszer kialakításával, testreszabásával kapcsolatban egy tanácsadó kollégánk bevonásával.

Ezzel a csomaggal bonyolultabb megoldások kiépítését is támogatni tudjuk, így 100%-ig a céged igényeire szabhatod a rendszert, függetlenül a vállalati folyamataitok és tevékenységeitek komplexitásától.

Előnyök:

Több idő áll a rendelkezésedre, amely során MiniCRM tanácsadó segít a rendszer cégedre szabásában

A CRM-et pontosan az üzleti igényeidnek megfelelően alakítjuk ki közösen, kiterjedt funkcionalitással

Maximális hatékonyságot érhetsz el a cégedben a 100%-ban a tevékenységeitekre szabott automatizmusokkal

Kifejezetten a cégedre szabott riportolási modellekkel dolgozhatsz

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudd meg, hogy mely CRM bevezetési lehetőségek a legalkalmasabbak számodra!

Beszélek egy tanácsadóval