Cégépítők. Vállalkozz, taktikázz, győzz!

Próbáld ki magad vállalkozóként, és tapasztald meg, milyen egy cég első emberének lenni! A Cégépítők társasjátékkal te lehetsz a legmenőbb vállalkozó. De vajon képes vagy jó döntéseket hozni, okosan taktikázni és megfontoltan használni az erőforrásaidat, hogy a tiéd legyen a győzelem?

2-4 játékos

30-60 perc

8 éves kortól

Játékszabály

Neked szól ez a társasjáték, ha...

Vállalkozó vagy

Próbálj ki új utakat, kísérletezz bátran, és válj még jobb vállalkozóvá a társasjáték segítségével!

Céget tervezel alapítani

Itt az idő, hogy megmérettessenek a képességeid. Tanuld meg a legjobb taktikákat és cégvezetési fortélyokat a játékban!

card back image
card back image

Párod, ismerősöd vállalkozó

A legjobb ajándékot keresed vállalkozó férjednek, feleségednek, barátodnak? A Cégépítőkkel leveheted a lábáról!

card back image
card back image

Csapatépítőre keresed a tökéletes játékot

Felejtsd el az egysíkú, elcsépelt játékokat. Hozd össze a csapatodat egy olyan társassal, ami szórakoztató és még a fejlődésüket is szolgálja.

Egyszerűen egy izgalmas játékot keresel

Nem kell, hogy érdekeljen a cégek világa, hogy élvezhesd a Cégépítőket. Ha szeretsz taktikázni és bírod az izgalmakat, ez a játék neked is szól.

card back image
card back image
Társasjáték doboz

Itt tudod megvásárolni a
Cégépítők társasjátékot

Már kipróbáltad a Cégépítőket? Írd meg nekünk a véleményedet a játékról!

Kitöltöm az űrlapot

A cégépítés világa téged is magával ragad majd

A sikeres vállalkozók igazi celebek napjainkban. De vajon hogyan jutottak a csúcsra, és milyen döntéseket kellett meghozniuk az álmuk valóra váltásához? Talán bele sem gondolunk, mennyi apróságból áll össze a cégépítés: a munkák teljesítése, a kollégák menedzselése, az erőforrások okos beosztása és persze a kockázatok megfelelő átlátása.

A Cégépítőkben az asztalodon modellezheted egy vállalkozás mindennapos működését. Most a te dolgod lesz, hogy meghozd azokat a fontos döntéseket, amik a sikerhez vagy a kudarchoz vezetnek. Vigyázz, mert nem vagy egyedül! A játékostársaid jelentik a konkurenciát: csak akkor győzheted le őket, ha folyamatosan fejlődsz és a tiéd a legrafináltabb taktika!

Győri Zoltán tervező egyedi játékmenetét Koliger Endre kifinomult grafikai megoldásai keltik életre. A Cégépítők a legklasszikusabb társasjáték alapokon nyugszik, megspékelve néhány olyan modern megoldással és csavarral, amitől semmihez sem hasonlítható élménnyé válik.

Videó, hogy még jobban megismerhesd a társast!