account management hero image

Ügyfélkezelő rendszer KKV-knak

A MiniCRM segít az ügyfeleid adatait és a hozzájuk tartozó feladatokat káoszmentesen kezelni és nyilvántartani.

Káoszmentes ügyfélkezelés

Szemben az Excel táblázatok, kockás füzetek és sárga cetlik káoszával, a MiniCRM-ben minden információ online, egy helyre gyűjtve, átláthatóan megtalálható.

A MiniCRM ügyfélkezelő rendszerben a klienseket üzletáganként elkülönítve kezelheted, így nem keverednek egymással a különböző ügyfélprojektek és nagyobb ügyfélmennyiségnél is átlátható marad az adatbázis.

tasks images

Excel táblázatokban kezeltük a vásárlókat és partnereket. (...) Hamar kiderült, hogy egy bizonyos szint után ez a mód alkalmatlan arra, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni, ezért kitaláltam, hogy be kell vezetnünk egy CRM rendszert. (...) Ha csupán azt nézzük, hogy mennyire megterhelő volt Excelben nyilvántartani a vásárlókat, rengeteg időt és pénzt spórolunk ezzel...

Donát Norbert
marketing manager, Brewie
divider

Szembesültünk azzal a helyzettel, hogy az addig ad-hoc ügyfélkezelésünket (e-mail, outlook, post-it, Excel) jó volna rendszerben elkezdeni kezelni. (...) Ekkortájt kaptunk hírlevelet a MiniCRM-ről és kipróbáltuk a rendszert. Nagyjából azonnali szerelem lett...

Otti Csaba
ügyvezető, Login Autonom Kft.
Otti Csaba image
divider
divider

Mi is kis cég vagyunk, mindenki foglalkozik több dologgal, [Excelben] óhatatlanul elkeveredtek információk. Előfordult, hogy egy ügyfél négy különböző emberrel beszélt a cégben, nem csoda, hogy a végére ő sem tudta, hogy már kivel mit beszélt, nem hogy mi. Ma már ennél sokkal szervezettebbek vagyunk, ami kihat az ügyfélélményre is.

Marjai Gábor
ügyvezető, EcoSoft Kft.
Marjai Gábor image
divider

Minimálisra csökkent az elvesztett ügyfelek száma. Az ügyfél szempontjából is változást jelent, hiszen jobban informált a dolgok állásával kapcsolatban, ezért nem minket kell hívogatnia.

Megyeri Szabolcs
cégvezető, Megyeri Szabolcs Kertészete
Megyeri Szabolcs image
divider
divider