Szabadulj meg a növekedési korlátoktól!

A MiniCRM üzleti intelligencia eszköze megmutatja a cégedben lévő növekedési korlátok okait.

Mi is ez pontosan?

A MiniCRM üzleti intelligencia eszköze segít, hogy

  • jobban átlásd a céged teljes működését,
  • megtaláld a cégben megbúvó problémák gyökerét,
  • észrevedd az egyes folyamatok gyenge pontjait,
  • valamint világosan lásd a kollégáid munkájának eredményét.

A csapatod munkáját folyamatosan szem előtt lévő eredményjelzőkkel segíti. Mindenki pontosan tudni fogja, hogy mik a célok, és mit kell tennie azok eléréséért. Vagyis jobban működik majd a céged, mert mindenki egy irányba halad.

A legnépszerűbb üzleti intelligencia riportok

Kristálytiszta kép az értékesítésed gyenge pontjairól

Az üzleti intelligencia riportokkal láthatod, hogy az ügyfelek hogyan haladnak át az értékesítési folyamaton. Világosan látszik, hogy melyek azok a pontok, ahol sok érdeklődő “esik ki” a tölcsérből, azaz ahol javítani szükséges a folyamatot.

Mindig pontosan tudod, hogy mennyi bevételre számíthatsz

A teljes csapatra vagy egyes értékesítőkre lebontva valós időben látni fogod, hogy az értékesítési folyamatban éppen hány érdeklődő van, milyen értékben és státuszban. Ez segít oda helyezni a fókuszt, ahol a legnagyobb bevételt remélhetitek.

Mindent tudsz a kollégáid eredményességéről

Az üzleti intelligencia eszközzel gyakorlatilag bármiről készíthetsz riportot az egyes felhasználókkal, kollégáiddal kapcsolatban is. Bármikor átnézheted például, hogy kinél milyen ügyfelek vannak és milyen státuszban, összesen milyen értékben értékesített az adott időszakban, vagy milyen feladatokat végzett vagy halasztott el.

Érd el a kitűzött célokat az eredmények monitorozásával

Vezetőként egy ilyen egyszerű ábra alapján bárhol és bármikor láthatod, hogy hogyan teljesít a céged, hogy halad a kitűzött célok elérésében. Az egyenletesen növekvő szürke vonal jelzi a célt, hetekre lebontva, a kék pedig azt, hogy hogyan teljesítetek a célhoz képest.

Az olvasottak megindították a fantáziád?
Vágj bele a céged fejlesztésébe még ma!

"Mivel ad többet a MiniCRM beépített riportjainál?"

A rendszerben megtalálható, a többség igényei alapján előre összeállított riportok hasznosak, ha gyorsan képet szeretnél kapni valamiről. De ha egyedi elképzeléseid vannak, és testreszabott riportot szeretnél a saját rendszeredben megtalálható egyedi adatokról, ahhoz más eszközre lesz szükséged.

"Mivel ad többet a Google Táblázatok integrációnál?"

A Google Táblázatokba exportált adatokból szinte bármilyen egyedi riportot létre tudsz hozni, az viszont némileg korlátozott, hogy milyen információkra tudsz szűrni és ezáltal exportálni a MiniCRM-ből.

Az üzleti intelligencia eszközzel ezek a korlátok megszűnnek: gyakorlatilag bármilyen, a rendszerben tárolt adat felhasználásával készíthetsz riportokat, amelyekhez akár több különböző modulból származó, bármilyen nagy mennyiségű adatot is felhasználhatsz.

Az üzleti intelligencia eszköz olyan összefüggéseket mutat meg, amikre korábban nem gondoltál. Az elvontabb kérdésekre, felvetett problémákra is képes választ adni, legyen szó akár az ügyfelekről vagy a csapatod működéséről.

Leskó Norbert, vezérigazgató, MiniCRM

"Kis cég vagyunk. Szükségünk van ilyesmire?"

A kérdés nem az, hogy mekkora a céged. Hanem az, hogy mit szeretnél kezdeni vele. Ezért a válasz nem a cégmérettől függ.

Ha megelégszel azzal, hogy a céged úgy-ahogy működik, és meg sem fordul a fejedben a fejlesztés lehetősége, akkor nincs szükséged az üzleti intelligenciára.
Viszont ha a fejlődés és a növekedés a cél, de nem tudod, merre indulj vagy merre menj tovább – akkor pontosan erre van szükséged. Akkor is, ha 3-4-en vagytok a cégben, és akkor is, ha 50-en.

Telekom Doklist Borháló Auchan