Szabadulj meg a növekedési korlátoktól

A MiniCRM üzleti intelligencia eszköze megmutatja a cégedben lévő növekedési korlátok okait.

Mi is ez pontosan?

A MiniCRM üzleti intelligencia eszköze segít a vezetőknek átlátni a cég működését, megtalálni a cégben megbúvó problémák gyökerét, kiszúrni az egyes folyamatok gyenge pontjait, valamint világosan látni a kollégák munkájának eredményét.

A csapatod számára folyamatosan látható eredményjelzőket készíthetsz, amelyek megmutatják, hogy kinek mit kell tennie a célok eléréséért. Ettől fog jól működni a céged, mert ha van eredményjelző, mindenki a cél eléréséért dolgozik.

A legnépszerűbb üzleti intelligencia riportok

Kristálytiszta kép az értékesítésed gyenge pontjairól

Az üzleti intelligencia riportokkal láthatod, hogy az ügyfelek hogyan haladnak át az értékesítési folyamaton. Világosan látszik, hogy melyek azok a pontok, ahol sok érdeklődő “esik ki” a tölcsérből, azaz ahol javítani szükséges a folyamatot.

Mindig pontosan tudod, hogy mennyi bevételre számíts

A teljes csapatra vagy egyes értékesítőkre lebontva valós időben láthatod, hogy mennyi és milyen értékű érdeklődők milyen státuszban vannak aktuálisan az értékesítés folyamatában. Ez segít oda helyezni a fókuszt, ahol a legnagyobb bevételt remélhetitek.

Mindent tudsz a kollégáid eredményességéről

Az üzleti intelligencia eszközökkel gyakorlatilag mindent tudsz riportolni az egyes felhasználókról, munkatársaidról is. Pl. kinél milyen ügyfelek vannak, milyen státuszban, összesen milyen értékben értékesített az adott időszakban, vagy milyen teendőket zárt le vagy halasztott el, stb.

Érd el a kitűzött célokat az eredmények monitorozásával

Vezetőként egy ilyen egyszerű ábra alapján bárhol és bármikor láthatod, hogy hogyan teljesít a céged, hogy halad a kitűzött célok elérésében. Az egyenletesen növekvő szürke vonal jelzi a célt, hetekre lebontva, a kék pedig azt, hogy hogyan teljesítetek a célhoz képest.

Ha a fenti tartalmak megindították a fantáziádat a céged fejlesztésében, akkor itt a lehetőség!

Mivel ad többet a MiniCRM beépített riportjainál?

A rendszerben megtalálható, a többség igényei alapján előre összeállított riportok hasznosak, ha gyorsan képet szeretnél kapni valamiről. De ha egyedi igényeid vannak, és testreszabott riportot szeretnél a saját rendszeredben megtalálható egyedi adatokról, ahhoz más eszközre lesz szükséged.

Mivel ad többet a Google Táblázatok integrációnál?

A Google Táblázatokba exportált adatokból szinte bármilyen egyedi riportot létre tudsz hozni, az viszont némileg korlátozott, hogy milyen információkra tudsz szűrni és ezáltal exportálni a MiniCRM-ből.

Az üzleti intelligencia eszközzel gyakorlatilag bármilyen, a rendszerben tárolt adat felhasználásával készíthetsz riportokat, amelyekhez akár több különböző modulból származó, bármilyen nagy mennyiségű adatot is felhasználhatsz.

Az üzleti intelligencia eszköz olyan összefüggéseket mutat meg, amikre korábban nem gondoltál. Az elvontabb kérdésekre, felvetett problémákra is képes választ adni, legyen szó akár az ügyfelekről vagy a csapatod működéséről.

Leskó Norbert, vezérigazgató, MiniCRM

Szükségem van-e erre?

Erre a válasz nem a cégmérettől függ. Ha van egy céged, ami úgy-ahogy működik, de nem akarod fejleszteni, akkor nem, nincs rá szükséged. Viszont ha szeretnéd a céged tovább fejleszteni és növekedni vele, de nem tudod, merre indulj vagy merre menj tovább – akkor pontosan erre van szükséged. Akkor is, ha 3-4-en vagytok a cégben, és akkor is, ha 50-en.

Telekom Doklist Borháló Auchan