Tartsa kézben az értékesítő csapatot

A MiniCRM-mel a teljes értékesítési folyamatot az ellenőrzése alatt tarthatja anélkül, hogy minden aktív érdeklődőt fejben kellene tartania vagy mikromenedzselnie kellene az értékesítők napi munkájában.

Próbálja ki ingyen!

Vezesse az értékesítő csapatot egy biztos rendszer segítségével.

- ÁTLÁTHATÓ RENDSZER

Lássa át a csapatát mikromenedzselés nélkül

Egy jó vezető mindig tisztában van azzal, hogy min és milyen precizitással dolgozik a csapata.

Támogató rendszer nélkül csak folyamatos e-mailezéssel és kérdezgetéssel, a kollégák megzavarásával lehet tisztában azzal, hogy mi zajlik a csapatában.

MiniCRM-ben minden elvégzett feladatnak és kiküldött ajánlatnak nyoma van, így bármikor ellenőrizheti, hogy a frontvonalban minden pontosan a lefektetett szabályok és irányvonalak szerint alakul-e.

A rendszer automatikus teendőket is hozhat létre, amik pontosan akkor jeleznek, ha Önnek ellenőriznie kell valamit vagy az Ön támogatására van szükség a folyamatban.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

- AUTOMATIZÁLT TEENDŐK

Precíz értékesítés az elégedett ügyfelekért

Vesztettek már el érdeklődőt amiatt, hogy elfeledkeztek egy hívásról? Maradt már el utánkövetés azért, mert nem volt emlékeztető? Ragadt már be érdeklődő, mert az Excel nem figyelmeztetett rá?

MiniCRM-ben minden érdeklődővel, kiküldött ajánlattal kapcsolatos teendőnek konkrét felelőse és határideje van.

Így a kollégák semmiről nem feledkeznek meg, és precízen tudják magukat tartani az érdeklődőknek tett ígéretekhez.

Figyelmeztető teendőket a rendszer akár automatikusan is létre tud hozni. Például értesít, ha egy értékesítési projekt elakadt, vagy nem lett kiküldve egy ígért ajánlat, így az ezekből eredő ügyfélvesztés megelőzhető.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja a rendszer.

- ADATBÁZIS

Növelje csapata eredményességét a sokszorosára

Nincs örökre elvesztett érdeklődő

Ha valaki most nem vásárol, az nem azt jelenti, hogy nincs vagy soha nem is lesz szüksége a termékére. Ezért MiniCRM-ben egy érdeklődő sem veszik el örökre.

A sikertelen értékesítési projektek a rendszerben maradnak, a kollégák rögzíthetik az elvesztés okát, ami így nem merül feledésbe, és később ezzel a tudással felvértezve kereshetik fel újra az érdeklődőt.

Minden előzmény egy helyen

A rendszerben az érdeklődőkkel kapcsolatban minden fontos e-mail, kiküldött ajánlat, az elhangzott kifogások és a korábbi teendők egy helyre gyűjtve megtalálhatók.

Így nem e-mailekből, már rég kidobott sárga cetlikből kell összevadászniuk minden fontos információt az ügyfelekről egy-egy találkozó vagy telefonhívás előtt, ráadásul minden kolléga könnyedén helyettesíthető.

- RIPORTOK

Kövesse csapata eredményeit automatikusan frissülő riportokkal

Ellenőrizze kollégái produktivitását

Mennyire látja át csapata munkavégzését? A kollégái produktívak vagy csak elfoglaltak? Felesleges dolgokkal ütik el az időt, vagy arra fókuszálnak, ami bevételt generál?

A MiniCRM-ben láthatja, hogy a kollégák pontosan milyen feladatokkal töltik az idejüket, így ha rossz helyen van a fókusz, azonnal kiderül és beavatkozhat.

Lássa át és alakítsa tudatosan az árbevételt

A rendszerben pontosan követni tudja, hogy kollégái hány aktív érdeklődővel foglalkoznak, és melyik milyen státuszban van. Az értékesítés előrejelzés riporttal hosszabb értékesítési ciklus mellett is hónapokra előre láthatja, hogy a folyamatban lévő projektekből mikor és mekkora árbevételre számíthat.

A folyamatosan frissülő, valós idejű riportokkal pedig ellenőrizheti, hogy egy-egy kolléga milyen lezárási aránnyal dolgozik és mennyi bevételt termel a cégnek.

A MiniCRM már 1704 KKV értékesítését tette eredményesebbé.

Tartsa kézben az értékesítést holnaptól!

Hozza ki a legjobbat csapatából a MiniCRM beépített riportjaival és automatikus teendőivel anélkül, hogy napi szinten bevonódna az értékesítés operatív teendőibe.

Próbálja ki ingyen!

Szeretne jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltse le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltse le az e-könyvet