Tartsd kézben az értékesítő csapatot

A MiniCRM-mel a teljes értékesítési folyamatot az ellenőrzésed alatt tarthatod anélkül, hogy minden aktív érdeklődőt fejben kellene tartani vagy mikromenedzselni kellene az értékesítők napi munkájában.

Próbáld ki ingyen!

Vezesd az értékesítő csapatot egy biztos rendszer segítségével.

- ÁTLÁTHATÓ RENDSZER

Lásd át a csapatod mikromenedzselés nélkül

Egy jó vezető mindig tisztában van azzal, hogy min és milyen precizitással dolgozik a csapata.

Támogató rendszer nélkül csak folyamatos e-mailezéssel és kérdezgetéssel, a kollégák megzavarásával lehet tisztában azzal, hogy mi zajlik a csapatában.

MiniCRM-ben minden elvégzett feladatnak és kiküldött ajánlatnak nyoma van, így bármikor ellenőrizheted, hogy a frontvonalban minden pontosan a lefektetett szabályok és irányvonalak szerint alakul-e.

A rendszer automatikus teendőket is hozhat létre, amik pontosan akkor jeleznek, ha ellenőrizned kell valamit vagy az Te támogatásodra van szükség a folyamatban.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

- AUTOMATIZÁLT TEENDŐK

Precíz értékesítés az elégedett ügyfelekért

Vesztettek már el érdeklődőt amiatt, hogy elfeledkeztek egy hívásról? Maradt már el utánkövetés azért, mert nem volt emlékeztető? Ragadt már be érdeklődő, mert az Excel nem figyelmeztetett rá?

MiniCRM-ben minden érdeklődővel, kiküldött ajánlattal kapcsolatos teendőnek konkrét felelőse és határideje van.

Így a kollégák semmiről nem feledkeznek meg, és precízen tudják magukat tartani az érdeklődőknek tett ígéretekhez.

Figyelmeztető teendőket a rendszer akár automatikusan is létre tud hozni. Például értesít, ha egy értékesítési projekt elakadt, vagy nem lett kiküldve egy ígért ajánlat, így az ezekből eredő ügyfélvesztés megelőzhető.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja a rendszer.

- ADATBÁZIS

Növeld csapatod eredményességét a sokszorosára

Nincs örökre elvesztett érdeklődő

Ha valaki most nem vásárol, az nem azt jelenti, hogy nincs vagy soha nem is lesz szüksége a termékére. Ezért MiniCRM-ben egy érdeklődő sem veszik el örökre.

A sikertelen értékesítési projektek a rendszerben maradnak, a kollégák rögzíthetik az elvesztés okát, ami így nem merül feledésbe, és később ezzel a tudással felvértezve kereshetik fel újra az érdeklődőt.

Minden előzmény egy helyen

A rendszerben az érdeklődőkkel kapcsolatban minden fontos e-mail, kiküldött ajánlat, az elhangzott kifogások és a korábbi teendők egy helyre gyűjtve megtalálhatók.

Így nem e-mailekből, már rég kidobott sárga cetlikből kell összevadászniuk minden fontos információt az ügyfelekről egy-egy találkozó vagy telefonhívás előtt, ráadásul minden kolléga könnyedén helyettesíthető.

- RIPORTOK

Kövesd csapatod eredményeit automatikusan frissülő riportokkal

Ellenőrizd kollégáid produktivitását

Mennyire látod át csapatod munkavégzését? A kollégáid produktívak vagy csak elfoglaltak? Felesleges dolgokkal ütik el az időt, vagy arra fókuszálnak, ami bevételt generál?

A MiniCRM-ben láthatod, hogy a kollégák pontosan milyen feladatokkal töltik az idejüket, így ha rossz helyen van a fókusz, azonnal kiderül és beavatkozhatsz.

Lásd át és alakítsd tudatosan az árbevételt

A rendszerben pontosan követni tudja, hogy kollégái hány aktív érdeklődővel foglalkoznak, és melyik milyen státuszban van. Az értékesítés előrejelzés riporttal hosszabb értékesítési ciklus mellett is hónapokra előre láthatja, hogy a folyamatban lévő projektekből mikor és mekkora árbevételre számíthatsz.

A folyamatosan frissülő, valós idejű riportokkal pedig ellenőrizheted, hogy egy-egy kolléga milyen lezárási aránnyal dolgozik és mennyi bevételt termel a cégnek.

A MiniCRM már 1714 KKV értékesítését tette eredményesebbé.

Tartsd kézben az értékesítést holnaptól!

Hozd ki a legjobbat csapatából a MiniCRM beépített riportjaival és automatikus teendőivel anélkül, hogy napi szinten bevonódnál az értékesítés operatív teendőibe.

Próbáld ki ingyen!

Szeretnéd jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltsd le az e-könyvet