Kövesd után a kiküldött árajánlatok 100%-át!

Az érdeklődők 75%-a átlagosan 2-4 telefonbeszélgetést igényel, mielőtt vásárol. Ezért ha az ajánlatok utánkövetését prioritásként és profin kezeled, maximalizálod az érdeklődésekből generált ügyfelek számát.

Próbáld ki ingyen!

Hozd ki a maximumot az érdeklődésekből gyors és profi utánkövetéssel!

- ELŐZMÉNYEK

Minden egy helyen az eredményes utánkövetéshez

Az érdeklődők online adatlapján villámgyorsan rögzíthetsz minden fontos információt, ami a segítségedre lehet később az utánkövetésben. Az elérhetőségi adatokon túl a beszélgetések kimenetelét, bármilyen jegyzetet vagy a kiküldött ajánlatot is rögzítheted.

Így pontosan tudni fogod, hogy kivel, mikor és pontosan mit beszéltél korábban, és egy fontos részletet sem felejtesz el az ajánlatról.

- "MAI NAPOM" NÉZET

Egy potenciális ügyfél sem merül feledésbe 

Az ajánlatok kiküldése vagy a beszélgetések után felvett utánkövetési teendőkre a rendszer az esedékesség napján emlékeztet úgy, hogy egy helyre gyűjti az adott napi teendőid. Így egy utánkövetésről sem feledkezel meg.

Éreztem, hogy sok leadet elveszítünk szimplán azzal, hogy nem keressük újra az ajánlat kiküldése után. Ezt a MiniCRM bevezetéséig nehéz, szinte lehetetlen volt elvégezni.

- NAPTÁR INTEGRÁCIÓ

Az utánkövetésekre a naptárad is emlékeztet

A MiniCRM-et a naptáraddal is szinkronizálhatod, így a rendszerben létrehozott teendők egyenesen bekerülnek a kedvenc naptár alkalmazásodba is. Így a potenciális ügyfelekhez kapcsolódó teendőidet egy helyen kezelheted az egyéb feladataiddal.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja a rendszer.

- SABLON E-MAILEK

Utánkövető e-mailek 3 kattintással

MiniCRM-mel nemcsak könnyen észben tarthatod a teendőid, de a szokottnál mérföldekkel gyorsabban küldhetsz utánkövető e-maileket, közvetlenül a rendszerből. A 3 kattintással elküldhető sablon e-mailekkel tetemes időt spórolhatsz meg naponta.

- AUTOMATIZÁLT E-MAILEK

Még egy szinttel feljebb: automatizált e-mailes utánkövetés

Még több időt spórolhatsz meg az utánkövető e-mailekkel, ha a manuális kiküldés helyett automatizálod ezt a folyamatot. Ilyen esetben a rendszer automatikusan küldi el az utánkövető e-maileket az érdeklődőknek az általad megadott szabályok alapján a megfelelő időpontban.

Az automata utánkövetés előtt az árajánlatok legalább felét elveszítettük, most 84%-ot sikeresen zárunk. Hatalmasat ugrottunk előre azzal, hogy időben utánkövetjük az árajánlatokat és van lehetőségünk beszélni az ügyféllel, tárgyalni, kifogást kezelni.

- AUTOMATIZÁLT TEENDŐK

Mindig látod, hogy kitől vársz még válaszra

A rendszer automatikus e-mailek mellett automatikus teendőket is létre tud hozni a kollégák számára. Így például ha egy kiküldött ajánlatra már 3 napja nem érkezett válasz, a rendszer egy emlékeztető teendőt hoz létre a számodra, hogy keresd fel az érdeklődőt.

A MiniCRM már 1714 KKV működését tette eredményesebbé.

Próbáld ki a MiniCRM-et 14 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Tesztrendszer regisztrációjához töltsd ki az űrlapot!