Profi ügyfélszolgálati ticketing rendszer

Használd a MiniCRM ticketing rendszert az ügyfélszolgálati kérések és panaszok átlátható kezelésére.

Senkiről se feledkezz meg

Minden bejelentésnél automatikusan létrejön egy hibajegy a felhő alapú ticketing rendszerben, akár e-mailen, akár űrlapon keresztül érkezett a megkeresés. Az értékesítéstől külön, egy-egy hibajegyen követhető a bejelentés aktuális státusza, az előzmények és a következő teendő is.

A státuszoknál rögtön látszik, ha van még megoldásra váró ügy, ez lehetővé teszi, hogy a nap végén biztosan tudjátok, hogy egy reklamációról vagy szerviz igényről sem feledkeztetek meg, ezzel gördülékenyebbé téve az ügyfélszolgálati folyamatokat.

Gyorsabb ügyfélszolgálat, elégedettebb ügyfelek

A létrejött hibajegyekhez automatikusan teendő jön létre felelőssel és határidővel, így azonnal egyértelmű kinek kell foglalkoznia vele, mi a teendő és meddig kell elvégezni a feladatot.

Az általános problémákra sablon e-mailek hozhatók létre, amik a megrendelő adatlapjáról és a bejelentésből dinamikusan felhasználják az adatokat. A kiválasztott sablonokat vagy kézzel írt e-maileket a rendszer felhasználói közvetlenül a MiniCRM-ből kiküldhetik, így rengeteg időt spórolhatnak.

Központilag kezelhető az, ha valaki hív, vagy emailt ír és szét is tudjuk osztani a kérdéseket az emberek között, hogy mindig a releváns ember válaszolja meg.

Elek Márton
helpdesk és stratégiai igazgató, Borháló Borkereskedés

Szerves része a cégednek

Arra panaszkodik egy ügyfél, hogy az értékesítők mást ígértek? A ticketing rendszer nem különálló sziget, hanem szerves része a MiniCRM-nek és a céged összes folyamatának is.

Ügyfélszerzés, számlázás, panaszkezelés – ezek mind egy rendszeren belül kezelhető folyamatok, így a szükséges előzmények, fontos adatok mind egy helyen megtalálhatók, összefüggő képet adva az ügyfélről, ami segít a gyors és precíz problémamegoldásban.

Automatizmusok veszik le a terhet a válladról

A komplikáltabb ügyek ritkán oldódnak meg az első kapcsolatfelvétellel, ezért egyedi automatizálási funkciók segítenek abban, hogy a hosszabb ügyek se vegyenek el feleslegesen időt vagy merüljenek feledésbe.

Például, ha egy szerviz folyamat “ügyfélre vár” státuszban van, és adott időn belül nem érkezik válasz, a hibajegy kezelő rendszer előre megírt e-mail figyelmeztetést küldhet az ügyfélnek. Ha pedig “feldolgozásra vár” státuszban ragadt be, a felelős kolléga vagy a felettese kaphat automata figyelmeztetést.

A mérhető ügyfélszolgálat segíti a fejlődést

A ticketing rendszer beépített riportjai lehetővé teszik, hogy percek alatt képet kapj arról, hogy mennyire elégedettek ügyfeleid a szerviz vagy ügyfélszolgálat minőségével.

Az automatikus ügyfél-elégedettség méréssel kiderülhetnek szisztematikus problémák és felszínre kerülhetnek olyan egyedi esetek is, ahol utánkövetésre van szükség. Negatív értékelés esetén a rendszer teendőt állít ki a "ticket" felelősének, hogy keresse fel az ügyfelet egy jobb megoldás érdekében.

Telekom Doklist Borháló Auchan