Hozzon ki többet meglévő alkalmazásaiból MiniCRM integrációkkal

Tegye hatékonnyá mindennapos munkáját: használja a MiniCRM-et kedvenc rendszereivel együtt. Integrálható a naptárával, Gmaillel, Outlookkal, ShopRenterrel, Facebokkal, vagy Google Apps-szel.

Próbáld ki ingyen!

Használja a MiniCRM-et meglévő alkalmazásaival összhangban

Tökéletesen szervezett nap, naptár integrációval

Szeretné a tárgyalásokat és céges teendőket összhangban kezelni napi teendőivel? A MiniCRM-ben létrehozott teendők az integrációnak köszönhetően egyenesen bekerülhetnek kedvenc naptár alkalmazásába is (Google, Outlook, IOS, Android). Ha módosul az időpont, egyszerűen megváltoztathatja akár a naptárban is, ami frissíti a teendő időpontját a MiniCRM-ben.

Hozzon ki még többet a webshopjából

A Webshop integrációk segítségével érdeklődőkből ügyfeleket, egyszeri vásárlókból pedig törzsvásárlókat faraghat. Keressen meg kosárelhagyókat különleges ajánlatokkal, készítsen személyre szabott e-mail sorozatot vásárlóinak vagy kezeld a panaszokat az ügyfélszolgálati modulban.

Amikor a vásárló a kosárba teszi a terméket, rákattint a vásárlásra, megadja az email címét és a küldés gombra kattint, azonnal bekerül a MiniCRM-be “folyamatban” státuszúként. Így meg tudjuk fogni azokat, akik a fizetési szakaszon belül elkallódnának.

Donát Norbert, marketing manager Brewie

Lépjen szintet Google Táblázat riportokkal

A MiniCRM belső riportjai mellett lehetősége van az egyik legnépszerűbb integráció, a Google Táblázatok használatára is. Bármilyen kérdésre is keresi a választ, a rendszerben gyűjtött adatokat Google Táblázatba illesztve könnyen fogyasztható riportokat készíthet. A MiniCRM óránként frissíti a riportot, így naprakész, átlátható kimutatásai lehetnek, anélkül, hogy erre heti szinten időt kellene szánni.

Facebook leadek egyenesen a MiniCRM-be

Ha Facebook űrlapot használ érdeklődők gyűjtésére, akkor ezek az integráció segítségével azonnal bekerülhetnek a MiniCRM-be. Különböző kampányokhoz egyedi teendő típusokat állíthat, segítve az értékesítő munkáját, hogy rögtön lássa, milyen hirdetésből jött a jelentkező és mi a teendő vele. A teendő minden esetben felelőssel és határidővel van ellátva, így egy érdeklődő sem kallódik el.

Pontosan tudjuk mérni, mennyibe kerül egy lead, honnan, melyik kampányból érkezett, így tudjuk, hogy melyik kampányok térülnek meg. Ezek felhasználásával célzottabban tudunk hirdetni, CRM nélkül ösztönből lövöldöznénk sörétessel az erdőben.

Egyéb alkalmazások, integrációk

Híváslog alkalmazás

Szinkronizálja a hívásokat automatikusan a MiniCRM-be, hogy lássa, melyik kolléga, mikor és mit beszélt egy-egy ügyféllel.

Facebook

Kösse össze a Facebook-ját a MiniCRM-mel, hogy a regisztrálók azonnal bekerüljenek a rendszerbe. Hozzon létre egyedi célcsoportokat kampányaihoz.

Shoprenter

A Shoprenter integrációt követően a regisztrálók azonnal bekerülnek a MiniCRM-be.

WooCommerce

Ha van WooCommerce webáruházunk, pár kattintással könnyedén összeköthetjük MiniCRM rendszerünkkel.

Gravity Forms

Kösse össze WordPress alapú weboldán található űrlapját a MiniCRM-mel, hogy a regisztrálók azonnal bekerüljenek a rendszerbe. Készítsen dinamikus űrlapot, ami a mezők tartalma alapján automatikusan változik.

Excel

Meglévő adatbázisait könnyedén importálhatja a MiniCRM-be.

Analytics

Integrálja weboldalába a Google Analitycs-et, hogy a regisztrálók forrás adatai bekerüljenek a MiniCRM-be.

A MiniCRM már 1714 KKV működését tette eredményesebbé.

Kösse össze alkalmazásait MiniCRM-mel

Használja ki a MiniCRM integrációi adta lehetőségeket és használja kedvenc alkalmazásait tökéletes összhangban!

Próbáld ki ingyen!

Szeretnéd jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltsd le az e-könyvet