Hozzon ki többet meglévő alkalmazásaiból

Tegye hatékonnyá mindennapos munkáját: használja a MiniCRM-et kedvenc rendszereivel együtt.

Tökéletesen szervezett nap, naptár integrációval

Szeretné a tárgyalásokat és céges teendőket összhangban kezelni napi teendőivel? A MiniCRM-ben létrehozott teendők az integrációnak köszönhetően egyenesen bekerülhetnek kedvenc naptár alkalmazásába is (Google, Outlook, IOS, Android). Ha módosul az időpont, egyszerűen megváltoztathatja akár a naptárban is, ami frissíti a teendő időpontját a MiniCRM-ben.

Hozzon ki még többet a webshopjából

A Webshop integrációk segítségével érdeklődőkből ügyfeleket, egyszeri vásárlókból pedig törzsvásárlókat faraghat. Keressen meg kosárelhagyókat különleges ajánlatokkal, készítsen személyre szabott e-mail sorozatot vásárlóinak vagy kezeld a panaszokat az ügyfélszolgálati modulban.

Amikor a vásárló a kosárba teszi a terméket, rákattint a vásárlásra, megadja az email címét és a küldés gombra kattint, azonnal bekerül a MiniCRM-be “folyamatban” státuszúként. Így meg tudjuk fogni azokat, akik a fizetési szakaszon belül elkallódnának.

Donát Norbert
Marketing manager,
Brewie

Lépjen szintet Google Táblázat riportokkal

A MiniCRM belső riportjai mellett lehetősége van az egyik legnépszerűbb integráció, a Google Táblázatok használatára is. Bármilyen kérdésre is keresi a választ, a rendszerben gyűjtött adatokat Google Táblázatba illesztve könnyen fogyasztható riportokat készíthet. A MiniCRM óránként frissíti a riportot, így naprakész, átlátható kimutatásai lehetnek, anélkül, hogy erre heti szinten időt kellene szánni.

Facebook leadek egyenesen a MiniCRM-be

Ha Facebook űrlapot használ érdeklődők gyűjtésére, akkor ezek az integráció segítségével azonnal bekerülhetnek a MiniCRM-be. Különböző kampányokhoz egyedi teendő típusokat állíthat, segítve az értékesítő munkáját, hogy rögtön lássa, milyen hirdetésből jött a jelentkező és mi a teendő vele. A teendő minden esetben felelőssel és határidővel van ellátva, így egy érdeklődő sem kallódik el.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani. (...) Ha valaki nem végzi el a feladatát egy adott időn belül, akkor automatikusan eljut hozzám az infó, mert én is fogok róla figyelmeztetést kapni. Ezenkívül automatizmus küldi ki a teljesen személyre szabott ajánlatokat és e-maileket is, így ezzel is rengeteg időt spórolunk.

Pál Zoltán Gábor, tulajdonos ALH Consulting

Híváslog alkalmazás

Szinkronizálja a hívásokat automatikusan a MiniCRM-be, hogy lássa, melyik kolléga, mikor és mit beszélt egy-egy ügyféllel.

Facebook

Kösse össze a Facebook-ját a MiniCRM-mel, hogy a regisztrálók azonnal bekerüljenek a rendszerbe. Hozzon létre egyedi célcsoportokat kampányaihoz.

Shoprenter

A Shoprenter integrációt követően a regisztrálók azonnal bekerülnek a MiniCRM-be.

Híváslog alkalmazás

Szinkronizálja a hívásokat automatikusan a MiniCRM-be, hogy lássa, melyik kolléga, mikor és mit beszélt egy-egy ügyféllel.

Gravity Forms

Kösse össze WordPress alapú weboldán található űrlapját a MiniCRM-mel, hogy a regisztrálók azonnal bekerüljenek a rendszerbe. Készítsen dinamikus űrlapot, ami a mezők tartalma alapján automatikusan változik.

Excel

Meglévő adatbázisait könnyedén importálhatja a MiniCRM-be.

Analytics

Integrálja weboldalába a Google Analitycs-et, hogy a regisztrálók forrás adatai bekerüljenek a MiniCRM-be.

Telekom Doklist Borháló Hörmann Auchan