crm szoftver

Online számlázó program a MiniCRM-be építve

Online számlakiállítás, automata kintlévőség-kezelés, nincs többszörös adminisztráció

Ne a számlázással menjen el az idő!

Lehet, hogy egy számla kiállítása nem sok idő. De száz vagy ezer számlát elkészíteni már nem két perc.

Ha vannak olyan számláid, amiket havi rendszerességgel ugyanannak a vevőnek, ugyanazokkal a tételekkel és végösszeggel állítasz ki, azt automatikusan fogja kiállítani a számlázó program. Ezzel havonta órákat vagy napokat spórolhatsz meg a cégednek.

Sőt, akár sablonokat is létrehozhatsz a meglévő számlák alapján, így bármilyen online számla vagy díjbekérő elkészülhet pillanatok alatt.

A sablonok hihetetlen mértékben felgyorsítják a munkát. Egy fizetési felszólításnál például elég csak a számla sorszámát, végösszegét és a dátumot módosítani.

Megyeri Domonkos
öntapadócímkenyomtatás.hu

Lásd át a számlázással kapcsolatos feladatokat azonnal

Nem kell végigbogarásznod az e-maileket, cetliket, SMS-eket, hogy tudd, mi a feladat egy adott számlával. A számlákhoz tartozó teendőidet az online számlázó program felületén, közvetlenül az érintett számláknál vezetheted

Nincs több elkeveredett számla, elfelejtett feladat, reklamáló ügyfél vagy partner, mert minden egy helyen, felelőssel és határidővel ellátva megtalálható az adott számlánál.

Automatizált kintlévőség-kezelés

Automatikus számlakiállítás és automata e-mailes vagy sms-ben küldött fizetési emlékeztetők teszik önjáróvá az online számlázás folyamatát, így az online számlázó megoldja a számlafizetési problémák 90%-át.

Automatikus teendők vagy e-mailek figyelmeztetik a kollégáidat, ha egy ügyfél a fizetési emlékeztetők és felszólítások ellenére sem fizeti be a kiállított számla vagy számlák összegét, így semmit nem szükséges külön nyomon követnetek, a rendszer megteszi helyettetek.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos, ALH Consulting

Tartsd kézben a pénzügyeidet részletes riportokkal

Hogy alakulnak a bevételeid és a kintlévőségeid? Melyek a leggyakrabban számlázott szolgáltatásaid? Kik a legtöbbet költő ügyfeleid? Milyen a fizetési emlékeztetők megnyitási aránya? Tudd meg néhány kattintással a beépített riportokból!

Készíts részletes, egyedi kimutatásokat és előrejelzéseket a számlák adatai alapján, és a szükséges információkat táblázatkezelőbe is exportálhatod.

Kezeld a számlázott termékeidet is a rendszeren belül!

Nem kell külön programot használnotok akkor sem, ha többféle terméket értékesítetek és számláztok. Így amikor hozzáadsz valamit egy online számla tételeihez, a MiniCRM beépített készletkezelője automatikusan frissíti a készletinformációkat.

Sőt, a szoftver a készletellenőrzést is elvégzi helyetted! Ha egy termékből a készlet egy megadott minimum szint alá csökken, az online számlázó program automatikusan értesít titeket. Nincs tehát kaotikus készletkezelés és eltűnt tételek!