Online számlázó program a MiniCRM-be építve

Online számlakiállítás, automata kintlévőség-kezelés, nincs többszörös adminisztráció

Tölts kevesebb időt a számlákkal!

Ha vannak olyan számláid, amiket havi rendszerességgel ugyanannak a vevőnek, ugyanazokkal a tételekkel és végösszeggel állítasz ki, megjelölheted ismétlődő számlaként, így azt havonta automatikusan fogja kiállítani a számlázó program.

Ha pedig rendszeresen számlázol nagyon hasonlót, de nem pontosan ugyanazt, meglévő online számla, díjbekérő, vagy ajánlat mintájára is hozhatsz létre újat bármelyikből.

Kezeld a számlákhoz kapcsolódó feladatokat átláthatóan

A számlákhoz tartozó teendőidet az online számlázó program felületén, közvetlenül az érintett számláknál vezetheted, így az elvégzendő feladatok nem keveredhetnek el sem az e-mail fiókban, sem a jól ismert sárga cetliken.

Ha egy kollégának vagy az ügyfélnek kérése van egy számlával kapcsolatban, minden ezzel kapcsolatos feladat egy helyen, felelőssel és határidővel ellátva megtalálható az adott számlánál.

Önjáró kintlévőség-kezelés

Automata e-mailes vagy sms-ben küldött fizetési emlékeztetők teszik önjáróvá az online számlázás folyamatát, így az online számlázó emberi beavatkozás nélkül kezeli a számlafizetési problémák 90%-át.

Automatikus teendőket vagy e-maileket állíthatsz be a felhasználó kollégáknak is, amelyek végső esetben figyelmeztetik őket, ha egy ügyfél a fizetési emlékeztetők és felszólítások ellenére sem fizeti be a kiállított számla vagy számlák összegét.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos, ALH Consulting

Tartsd kézben a pénzügyeidet részletes riportokkal

Hogy alakulnak a bevételeid és a kintlévőségeid? Melyek a leggyakrabban számlázott szolgáltatásaid? Kik a legtöbbet költő ügyfeleid? Milyen a fizetési emlékeztetők megnyitási aránya? Tudd meg néhány kattintással a beépített riportokból!

Készíts részletes, egyedi kimutatásokat és előrejelzéseket a számlák adatai alapján, és a szükséges információkat a táblázatkezelőbe is exportálhatod.

Kezeld a számlázott termékeidet is a rendszeren belül!

Ha egynél több terméket értékesítesz és számlázol, a MiniCRM készletkezelőjét érdemes használnod. Így amikor hozzáadsz valamit egy online számla tételeihez, a készletkezelőben a termék mennyisége automatikusan frissül.

Ha egy termék esetén a készlet a megadott minimum készlet szintje alá csökken, az online számlázó program automatikus értesítést is küld erről, így nem szükséges külön ellenőrizni a készleteket.

Telekom Doklist Borháló Auchan