Mérhető a marketing

Ne tapogatózzon sötétben, ha marketingről van szó. A MiniCRM-ben láthatja, milyen kampányok hozzák a legjobb megtérülés és mindig a legjobb ajánlatokkal találhatja meg érdeklődőit.

Tömeges, testre szabott e-mailek

Ügyfelek 3x nagyobb valószínűséggel nyitnak meg e-mailt, ha benne személyre szabott üzenet található.

A MiniCRM-ben egyszerűen szúrhat be mezőket, amik megszólítják címzettjét és személyre szabják üzenetét, akkor is ha több száz e-mailt küld egyszerre. A MiniCRM bármilyen információt be tud húzni akár az előzően rendelt termékről vagy ügyfele születésnapjáról, hogy címzettjei mindig személyre szólónak érezzék üzeneteit.

Vásárlóink szokásait folyamatosan szemmel tartjuk és dolgozunk azon, hogy még személyreszabottabb ajánlatokat kapjanak tőlünk, természetesen ezt is a MiniCRM automatizmusait kihasználva...

Donát Norbert, Marketing manager

Brewie

SIKERES CÉGEKHEZ CSATLAKOZIK

Próbálja ki kötelezettségek nélkül a magyar KKV-k kedvenc CRM-ét!

Ingyenes kipróbálás

Vagy kérdésével, hívjon minket a 06 (1) 999-0402 telefonszámon.

Mérje kampányai megtérülését

Sokat hallani, hogy a marketing költségek 50%-a kidobott pénz. Ha méri kampányait sikerességét, ezen az arányon sokat javíthat.

A MiniCRM-ben könnyen átlátható riportokból követheti marketing tevékenységei sikerességét. Rögtön látszik, ha egy kampány működik, vagy új dolgot érdemes próbálni. Új ötleteit a rendszerben is beállítható A/B tesztek segítségével is tudja tökéletesíteni.

Pontosan tudjuk mérni, mennyibe kerül egy lead, honnan, melyik kampányból érkezett, így tudjuk, hogy melyik kampányok térülnek meg.

Deák Ferenc István

Grantis Hungary Zrt.

Dinamikus kampányok, néhány mozdulattal

Email listájában rejtőzködik következő nagy ügyfele. Egy célzott email kampánnyal elő tudja készíteni értékesítői számára.

Hozzon létre stratégikus e-mail és sms kampányokat pár mozdulattal, hogy vásárlásra vagy rendezvényre csábítson. A rendszer gondoskodik róla, hogy érdeklői a megfelelő információkat a megfelelő időben kapják. Értékesítői azonnal értesítést kapnak, ha az olvasó akár egy klikkel is érdeklődést mutatott.

Mivel sokféle szűrőt tudunk alkalmazni az adatbázisra, ezért mindenki csak az őt érdeklő témákat kapja. Ez előny a célzott akciók indításakor.

Faragó Attila, Cégvezető

Mantu Ajtóstúdió Kft.

Próbálja ki kötelezettségek nélkül a magyar KKV-k kedvenc CRM-ét! Ingyenes kipróbálás

Szűrjön szinte bármire

Hány érdeklődőt vesztett el a hónapban, kik ragadtak bent értékesítésben vagy éppen melyik kollégája kötött szerződéseket aznap? Állítsa be a legfontosabb szűrőket, és érje el ezeket bármikor, néhány kattintással.

Szabja testre

Állítson be kollégái számára kötelező vagy opcionális mezőket, automatikus teendőket és ezeket változtassa bármikor, perceken belül. A beállítások egyszerűen, technikai segítség nélkül módosíthatóak.

Töltse fel Excelből

Már meglévő ügyféladatait egyszerűen fel tudja tölteni a MiniCRM-be, ami beolvassa a mezőket és automatikusan kitölti az adatlapokat. Ezzel percek alatt akár több száz ügyfelet is be tud húzni a rendszerbe.

Segítse kollégáit

Tegye zökkenőmentessé kollégái indulását és segítse munkájukat a kezdeti bevezetés után ingyenesen elérhető továbbképzésekkel és rövid oktató videókkal.

Kösse össze

A MiniCRM néhány kattintással összeköthető olyan alkalmazásokkal, mint naptárak, webshop vagy email. Ha egyedi rendszerrel szeretné megoldani a valós időben történő kommunikálást, a nyitott API erre is lehetőséget ad.

Válassza ki a modulokat

Az értékesítésen kívül tud választani ügyfélszolgálati, számlázó vagy éppen marketing funkciókat is. A tetszőlegesen választható modulok egymás között kommunikálnak, ezzel egyszerűsítve céges folyamatait.