Kezelj minden munkafolyamatot egy helyen

Az új projektmenedzsment termékünk az ideális megoldás erre

Vége a káosznak: mostantól minden egy helyen van

Vége a káosznak: mostantól minden egy helyen van

Egyértelmű feladatok, határidőre szállítva

Az összes futó projektet és a hozzájuk tartozó feladatokat egy felületen látod, a hozzájuk tartozó határidővel és felelősökkel. Egyértelmű, hogy mely feladatok készültek már el, és melyek vannak még hátra.

Minden rendszerezettebb lett, mindenki látja, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie, a rendszer meg nem hagyja, hogy elfelejtődjenek a dolgok.

Marjai Gábor
Ügyvezető igazgató,
Ecosoft Kft.

Nincs több késés a projektek kivitelezésében

Az esedékes és lejárt teendőkről mindig figyelmeztet a rendszer, így semmi nem felejtődik el, és nincs emiatt csúszás. Egy pillantásra látszik, hogy mely projekt kivitelezése hol tart a folyamatban és mikor van a határideje.

Egyszerű tervezés, nulla mellébeszélés

Kristálytisztán látod, hogy mely kollégádnak mennyi és milyen feladatai vannak betervezve, és mely projektekben vesz részt. Így külön körök futása nélkül számolhatsz a kollégáid kapacitásával, akiknek nincs lehetőségük csúsztatásra.

Sikeres projektek zéró hibázással

Határidőket, felelősöket és emlékeztetőket rendelhetsz a projektekhez és az egyes feladatokhoz is. A jól definiált folyamatok segítségével minden kollégád pontosan tudni fogja, hogy mikor mi a teendője, a személyes iránymutatásod nélkül is.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos,
ALH Consulting

Teljes fókusz a legfontosabb projekteken

Az egyes projekteknél a várható árbevételt is rögzíteni tudjátok, és a rendszer ez alapján rendezi őket sorba. A projektekhez és a teendőkhöz színes kiemelést is tudtok rendelni, így könnyű fókuszban tartani a fontos vagy sürgős feladatokat sok párhuzamosan futó projekt esetén is.

Telekom Doklist Borháló Hörmann Auchan