Projektmenedzsment szoftver agilis munkavégzéshez

A projektmenedzsment szoftver segítségével minden projekt és feladat átlátható és egy helyen követhető.

Vége a káosznak: mostantól minden egy helyen van

Minden projekt és a hozzájuk tartozó összes feladat egy agilis munkavégzést támogató online project management rendszeren belül kezelhető. Nem kell több különböző üzleti szoftvert használnod, hogy követni tudd az előrehaladást.Minden szükséges kapcsolódó anyag és információ egy helyen rendelkezésre áll. Nem kell minden feladatot a naptáramba írni. Projekt alapon dolgozunk és ez a rendszer ezt támogatja.

Nagy Ferenc
ügyvezető, Aqua System Service Kft.

Egyértelmű feladatok, határidőre szállítva

Minden futó projektet és a hozzájuk tartozó napi feladatokat egy felületen látod, a hozzájuk tartozó határidővel és felelősökkel. Egyértelmű, hogy mely feladatok készültek már el, és melyek vannak még hátra.

A legjobb, hogy minden rendszerezettebb lett, mindenki látja, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie, a szoftver meg nem hagyja, hogy elfelejtődjenek a dolgok.

Marjai Gábor
Ügyvezető igazgató,
Ecosoft Kft.

Nincs több késés a projekt kivitelezés során

Az esedékes és lejárt teendőkről mindig figyelmeztet a projektmenedzsment szoftver, így semmi nem felejtődik el, és nincs emiatt csúszás. Egy pillantással látszik, hogy mely projekt kivitelezése hol tart a folyamatban és mikor van a határideje.

Egyszerű tervezés, nulla mellébeszélés

A bárhonnan használható eszköz segítségével bármikor kristálytisztán látod, hogy mely kollégádnak mennyi és milyen feladatai vannak betervezve, és mely projektekben vesz részt. Így további körök futása nélkül számolhatsz a kollégáid kapacitásával, akiknek nincs lehetőségük csúsztatásra.

Sikeres projektek zéró hibázással

Határidőket, felelősöket és emlékeztetőket rendelhetsz a projektekhez és az egyes feladatokhoz is. Ezen eszközök és a jól definiált folyamatok segítségével minden felhasználó kollégád pontosan tudni fogja, hogy mikor mi a teendője, a személyes iránymutatásod nélkül is.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos,
ALH Consulting

Teljes fókusz a legfontosabb projekteken

Az egyes projektekhez a várható árbevételt és a határidőt is érdemes hozzáadni, és a program ez alapján rendezi őket sorba, a projektekhez és a teendőkhöz pedig akár színes kiemelést is tudtok rendelni. Ezek a funkciók segítenek fókuszban tartani a fontos vagy sürgős teendőket sok párhuzamosan futó projekt esetén is.