Profi feladatmenedzsment – akár a multiknál

Kezeld együtt a csapat, céges teendőit átláthatóan, egy rendszerben. MiniCRM-ben egyértelmű és visszakövethető delegálás, sablon teendők és automatizmusok segítik a profi feladatmenedzsmentet, programozói tudás igénye nélkül.

Próbáld ki ingyen!

- TEENDŐK

Nincs több elfelejtett feladat

Volt már olyan, hogy később érkezett be egy várt befizetés, mert késve küldték a számlát? Vesztettél már el érdeklődőt amiatt, hogy elfeledkeztél egy hívásról? Vagy egy fontos ügyfelet azért, mert nem a megfelelő időpontban küldtétek neki az új szerződést?

A rendszerben határidővel és felelőssel ellátott teendők segítik a munkavégzést. Ezekről bármikor meggyőződhetsz, hogy el lett-e végezve és mi lett az eredménye, mert MiniCRM-ben minden feladatnak nyoma van.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja a rendszer.

- TEENDŐK DELEGÁLÁSA

Egyértelmű és visszakövethető feladatkiadás

A MiniCRM-ben egyértelműen és pár kattintással tudsz feladatokat delegálni, így az elkeveredő cetlik vagy a figyelmen kívül hagyható e-mailek helyett visszakövethetően adhatsz ki feladatokat.

Ez látható minden kolléga számára, így egyértelmű, hogy kinek és mivel kell foglalkoznia, és külön telefonálgatás vagy e-mailezés nélkül is elkerülhető, hogy egy feladaton egyszerre több kolléga – vagy éppen senki ne dolgozzon.

Azért kezdtünk CRM-ben gondolkodni, mert nagyon sok párhuzamos projektünk van, ami során sok különböző ügyfelet megkeresünk. Más rendszerben átláthatatlan volt nyilvántartani a feladatainkat és azt, hogy kivel, hol tartunk éppen.

- NAPI NÉZET

Minden teendő egy helyen

A rendszerben minden céges teendőt számon tarthatod: kapcsolódhat az egy már meglévő ügyfélhez, érdeklődőhöz vagy projekthez, de akár a belső céges feladatokat is vezethetik itt a kollégák.

Az adott napi teendőit minden kolléga a rendszerben egy helyre gyűjtve, a “Mai napom” képernyőn látja mindaddig, míg el nem végzi a feladatot. Itt a rendszer automatikusan priorizálja is a feladatokat fontosságuk szerint, így biztosan azon lesz a fókusz, amiből a lehető leghamarabb a legtöbb eredmény várható.

Mindenki napi rutinjához hozzátartozik a teendők felvétele és onnantól kezdve látható, hogy ezzel még kell valamit csinálni. Ha valaki napi rendszerességgel használja a rendszert, akkor nem veszít el egy ügyet sem azért, mert valamit elfelejtett. Ennél nagyobb előnyt nem tudok elképzelni.

- SABLON TEENDŐK

Gyorsabb adminisztráció sablonokkal

A cégre testreszabható teendő sablonokkal néhány kattintással tudsz teendőt felvenni, ezáltal csökken az adminisztrációval töltött idő.

A sablonokat nem csak emlékeztetőként, de a kollégák munkáját támogató szkriptekként is bevetheti. Így mindig tudni fogják, hogy egy telefonos egyeztetés során kivel és pontosan mit kell egyeztetniük. Ennek, az értékesítésen kívül például a HR is hasznát veheti a jelöltek interjúztatása során.

- AUTOMATIKUS TEENDŐK

Automatizmusok veszik le a terhet a válladról

Feladatokat létrehozhatnak előre beállított automatizmusok is, így ezeknek köszönhetően a kollégák nem felejtenek el ügyfeleket, visszahívásokat, sokszor ismétlődő feladatokat, így a mulasztásokból eredő ügyfélvesztés megelőzhető.

Ugyanígy jöhet létre automatikus emlékeztető teendő pl. egy projekt felelősének egy lejáró határidőről vagy egy hiányzó dokumentumról, vagy egy vezetőnek, ha valami rosszul lett rögzítve a rendszerben.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

- NAPTÁR SZINKRONIZÁCIÓ

Tökéletesen szervezett nap, naptár integrációval

Szeretnéd a tárgyalásokat és céges teendőket összhangban kezelni napi teendőiddel? A MiniCRM-ben létrehozott teendők az integrációnak köszönhetően egyenesen bekerülhetnek kedvenc naptár alkalmazásodba is (Google, Outlook, IOS, Android).

Ha módosul az időpont, egyszerűen megváltoztathatod akár a naptárban is, ami frissíti a teendő időpontját a MiniCRM-ben.

- TEENDŐ RIPORTOK

Ellenőrizd kollégáid produktivitását

Mennyire látod át csapatod munkavégzését? A kollégáid produktívak vagy csak elfoglaltak? Felesleges dolgokkal ütik el az időt, vagy arra fókuszálnak, ami bevételt generál?

A MiniCRM riportokban az elvégzendő feladatok teljesítését valós időben követheted. Így láthatod, hogy a kollégák pontosan milyen feladatokkal töltik az idejüket, így ha rossz helyen van a fókusz, azonnal kiderül és beavatkozhatsz.

Ha valaki nem végzi el a feladatát egy adott időn belül, akkor automatikusan eljut hozzám az infó, mert én is fogok róla figyelmeztetést kapni.

Telekom Doklist Borháló Hörmann Auchan