Hogyan segít a cégednek egy CRM?

Online szoftver KKV-knak az ügyfelek, az érdeklődők és a teendők kezelésére.

Mi az a CRM?

A MiniCRM egy online elérhető szoftver, ami rendet teremt a céged működésében. A rendszerben egy helyen kezelhettek minden céges folyamatot és a napi működéshez szükséges feladatot. Itt minden adat és információ átláthatóan tárolható az érdeklődőkről és az ügyfelekről. Mindezzel növeled a céged hatékonyságát, így több bevételed lesz és időt spórolsz.

minicrm sales image

Értékesítés

CRM-mel azokra az érdeklődőidre fókuszálhatsz, akiknek el is tudsz adni. Így több bevételt szerzel a meglévő érdeklődőidből, plusz marketingköltségek nélkül.

customers miniCRM image

Ügyfélkezelés

Kezelj minden ügyfélmegkeresést, adatot és teendőt egy központi helyen, átláthatóan. Így a CRM-mel verhetetlen ügyfélélményt és profi ügyfélszolgálatot biztosíthatsz.

miniCRM pm image

Projektmenedzsment

Minden projekt és feladat átlátható és egy helyen követhető, határidőkkel és felelősökkel. Végre semmi nem felejtődik el és nincs csúszás a kivitelezések során!

minicrm marketing image

Marketing

Profi hírlevélküldés és marketing automatizáció, A/B tesztek, Google és Facebook Ads integráció, kampánytervezés és riportok – igen, minden egy helyen.

invoice miniCRM image

Számlázás

Számlázóprogram a MiniCRM-be építve: online számlakiállítás, automata kintlévőség-kezelés, és nincs többszörös adminisztráció. Végre nem a számlázással megy az idő!

miniCRM image

Egyedi folyamatok

Bármilyen egyedi folyamatodat kezelheted a MiniCRM-ben, legyen szó akár HR folyamatokról, rendezvényszervezésről, partnerkezelésről, kérdőíves kutatásról, stb.

A MiniCRM-ben igazából mindent meg lehet csinálni, mert olyan mint egy Lego. Láttam jó pár más vállalkozónál, hogy milyen rendszereket építettek ki MiniCRM-ben, úgyhogy biztos voltam benne, hogy az én folyamataimat is létre tudom hozni vele.

Gál Kristóf, tulajdonos, Klikkmarketing

Automatikus értesítések az esedékes feladatokról

Átfogó riportok a cég működéséről

Telefonos applikációval bárhonnan elérhető

Fejlesztő nélkül testreszabható

Integrálható más szoftverekkel

És mindebből csak azt használod, amire szükséged is van!

Próbáld ki ingyen

Igényelj tesztrendszert kártyaadatok megadása nélkül! Nem kell hozzá semmit telepíteni és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Az adataidat az Adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően kezeljük.