CRM jelentése

Mi az a CRM? – A CRM jelentése közérthetően

Online szoftver KKV-knak az ügyfelek, az érdeklődők és a teendők kezelésére

A CRM rövidítés customer relationship managementet, azaz ügyfélkapcsolat-kezelést jelent. A CRM-rendszer egy olyan szoftver, ami irányítópultként funkcionál az ügyfelek, a feladatok és a határidők kezelésében. Ezzel átláthatóságot, kiszámíthatóságot, stabilitást és növekedést hoz a cégedbe.

A CRM-nek nélkülözhetetlen szerepe van a csapatok munkájának ésszerűsítésében, hatékonyságának növelésében. Így a személyzeti költségek csökkenthetők, a munkavállalók motiváltabbak lesznek, az árbevétel és a profit növekszik.

Hogyan segít egy jó egy CRM-rendszer?

crm rendszer jelentése

Átlátható teendőkezelés és feladatkiosztás

CRM-ben minden ügyfélhez és feladathoz külön felelős rendelhető, így egyértelmű, hogy kinek, mikor, mivel kell foglalkoznia. A rendszer felhívja a kollégák figyelmét az aktuális teendőkre, és segít azokra az ügyfelekre fókuszálni, akikből a legtöbb nyereség várható.

CRM-rendszer

Minden információ és feladat egy helyen

CRM-ben minden előzmény, feladat és fontos információ egy helyen megtalálható az összes ügyfélről, érdeklődőről. Emellett nagyobb ügyfélmennyiségnél is átlátható marad az adatbázis, és egyértelmű, hogy ki miért felel a csapatban.

CRM jelentése

Gyorsabb munka sablonokkal

A munkát testreszabható e-mail- és dokumentum sablonok gyorsítják, amelyekkel villámgyorsan lehet ajánlatot vagy más e-mailt küldeni a (potenciális) ügyfeleknek vagy partnereknek. A rendszerben ezek a sablonok szabadon létrehozhatók és szerkeszthetők.

crm rendszer jelentése

Automatikus teendők és e-mailek

A CRM-rendszerben automatikusan létrejövő teendők segítik a munkát, ezzel végigvezetik a kollégákat az egyes ügyfelekkel, projektekkel kapcsolatos feladatokon. Továbbá a rendszerből automatikusan küldött e-mailek (pl. emlékeztetők időpontokról, vagy ajánlat utánkövető levelek) gyorsítják a munkát.

CRM rendszer

Vezetői riportok az eredmények követésére

Az üzleti intelligencia eszközzel a vezetők nemcsak az elvégzett és a folyamatban lévő feladatokat, de az automatikusan frissülő riportokkal azok eredményeit is követni tudják. Mindezt valós időben, a telefonálgatás és e-mailezés idejét megspórolva.

Milyen céges folyamatokra alkalmazható?

FONTOS: Mindebből csak azt használod, és csak azért fizetsz, amire valóban szükséged is van!

CRM értékesítés

Értékesítés

CRM-mel azokra az érdeklődőidre fókuszálhatsz, akiknek el is tudsz adni. Így több bevételt szerzel a meglévő érdeklődőidből, plusz marketingköltségek nélkül.

Ügyfélkapcsolat kezelés

Ügyfélkezelés

Kezelj minden ügyfélmegkeresést, adatot és teendőt egy központi helyen, átláthatóan. Így a CRM-mel verhetetlen ügyfélélményt és profi ügyfélszolgálatot biztosíthatsz.

CRM projektkezelés

Projektmenedzsment

Minden projekt és feladat átlátható és egy helyen követhető, határidőkkel és felelősökkel. Végre semmit nem felejtetek el és nincs csúszás a kivitelezések során!

CRM marketing

Marketing

Profi hírlevélküldés és marketing automatizáció, A/B tesztek, Google és Facebook Ads integráció, kampánytervezés és riportok – igen, minden egy helyen.

CRM számlázás

Számlázás

Számlázóprogram CRM-be építve: online számlakiállítás, automata kintlévőség-kezelés, és nincs többszörös adminisztráció. Többé nem a számlázással megy az idő!

CRM folyamatok

Egyedi folyamatok

Továbbá a MiniCRM-ben bármilyen egyedi folyamatodat kezelheted, legyen szó akár HR-folyamatokról, rendezvényszervezésről, partnerkezelésről, kérdőíves kutatásról, stb.

Miért pont a MiniCRM?

CRM image

KKV-k igényeire szabott CRM

hu language icon

Magyar termék, magyar nyelvű támogatással

easy to use icon

Fejlesztő nélkül testreszabható

mobil app icon

Telefonos applikációval is bárhonnan elérhető

integration icon

Integrálható más szoftverekkel

Ismerd meg elköteleződés nélkül egy profi CRM-rendszer előnyeit!

Próbáld ki ingyen

Igényelj tesztrendszert kártyaadatok megadása nélkül! Nem kell hozzá semmit telepíteni és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Az adataidat az Adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően kezeljük.

Ismerd meg elköteleződés nélkül egy profi CRM-rendszer előnyeit!

vagy

Kérj ingyenes
rendszerbemutatót!

Kérem a bemutatót!