Intézd partnereiddel ügyeidet kevesebb idő alatt, hibák nélkül

Munkánk során nem elég a saját ügyeinkre figyelnünk, hiszen partnereink munkája ugyanúgy befolyásolja ügyfeleink elégedettségét. A MiniCRM minden lépésben megkönnyíti a partnerekkel történő munkát.

Próbáld ki ingyen!

Úgy tölthetsz kevesebb időt partnereid menedzselésével, hogy közben csökkented a hibázásokat

Tartsd rendben az ügyeid a partnereiddel

Nem csak időveszteséghez, de hibákhoz is vezethet, ha nem tudod követni, hogy melyik partnerrel milyen ügyön dolgoztok éppen és pontosan mit vártok tőlük.

A MiniCRM megkönnyíti ezt, hiszen minden ügyhöz vagy projekthez csatolhatjátok a rajta dolgozó partnereket és egy helyen követhetitek, hogy mire vártok, mikorra kell elkészülnie és miben egyeztetek meg.

Olyan részletesen tudjuk nyilvántartani a partnereinket, mint eddig soha; olyan információk birtokába kerültünk, amik eddig kutakodás után álltak csak össze, vagy még úgy sem.

Nem neked kell mindent észben tartanod

Előfordul, hogy partnereid feledékenysége miatt a céged nevén esik csorba, ezért gyakran érzed azt, hogy partnereid helyett is észben kell tartanod mindent.

A MiniCRM okos emlékeztetőkkel figyelmeztet a fontos határidőkre és teljesítésekre, így nem neked kell észben tartanod a fontos részleteket.

Helyetted is tartja a kapcsolatot a partnerekkel

A MiniCRM nem csak arról gondoskodik, hogy ne kelljen minden teendőt fejben tartani, hanem abban is segít, hogy az ismétlődő feladatokat se kelljen mindig neked elvégezned.

Például, ha határidős munkát vársz egy partnertől, a MiniCRM nem csak emlékeztet erre, hanem küldhet egy automata emlékeztető e-mailt is a partnernek a megrendelés adataival és a lebeszélt határidővel.

A franchise partnereinknél az érdeklődéstől kezdve az aktív együttműködésig, az összes értékesítési és betanítási folyamatot automatizáltuk a CRM segítségével.

Partnerek gyűjtése és kiválasztása töredék idő alatt

Akár beszállítóról, alvállalkozóról vagy viszonteladóról van szó, a kiválasztási folyamat kritikus fontosságú.

A MiniCRM-be a weboldaladon keresztül vagy hirdetésekből is gyűjthetsz feliratkozókat a partnerprogramodra. A kiválasztási folyamatban pedig a MiniCRM-es folyamataid és automatizmusaid fognak segíteni téged.

Sok partnered van? A keresés sosem volt egyszerűbb

A MiniCRM szűrőivel szinte bármilyen paraméter alapján kereshetsz a partnereid között. Ha például egy adott régióból szeretnél csak partnereket látni, egyetlen beállítással létrehozhatod ezt a szűrőt.

Ennél komplexebb szűrőket is létrehozhatsz, hiszen a feltételeket bárhogy kombinálhatod. Például, ha azokat a partnereket szeretnéd kilistázni egy régióból, akik éppen most nem dolgoznak más projekten és adott munka típust el tudnak végezni. Sőt, akár egyszerre e-mailt is küldhetsz mindnek, hogy árajánlatot kérj tőlük.

Telekom Doklist Borháló Hörmann Auchan