Üzleti partnerek kezelése CRM-mel

A MiniCRM minden lépésben megkönnyíti a beszállító partnerek kezelését és a velük való munkát.

Tartsd rendben az üzleti ügyeid a partnereiddel

Nem csak időveszteséghez, de hibákhoz is vezethet, ha nem tudod követni, hogy melyik partner milyen ügyön dolgozik éppen és pontosan mit vártok tőlük.

A MiniCRM megkönnyíti ezt, hiszen minden üzleti ügyhöz vagy projekthez hozzáadhatjátok a rajta dolgozó partnereket és egy helyen követhetitek, hogy mire vártok, mikorra kell elkészülniük és miben egyeztetek meg.

Nem neked kell mindent észben tartanod

Előfordul, hogy a partnereid feledékenysége miatt a céged nevén esik csorba, ezért gyakran érzed azt, hogy a partnereid helyett is észben kell tartanod mindent?

A MiniCRM okos emlékeztetőkkel figyelmeztet a fontos határidőkre és teljesítésekre, így nem neked kell észben tartanod a részleteket.

Olyan részletesen tudjuk nyilvántartani a partnereinket, mint eddig soha; olyan információk birtokába kerültünk, amik eddig kutakodás után álltak csak össze, vagy még úgy sem.

Járányi-Nagy András
Kereskedelmi igazgató, Ice’N’Go

Helyetted is tartja a kapcsolatot a partnerekkel

A MiniCRM nem csak arról gondoskodik, hogy ne kelljen minden teendőt fejben tartani, hanem abban is segít, hogy az ismétlődő feladatokat se kelljen mindig neked elvégezned.

Például, ha határidős munkát vársz egy üzleti partner részéről, a MiniCRM nem csak emlékeztet erre, hanem küldhet egy automata emlékeztető e-mailt is a partnernek, amiben benne vannak a megrendeléssel kapcsolatos adatok és a lebeszélt határidő is.

A franchise partnereinknél az érdeklődéstől kezdve az aktív együttműködésig, az összes értékesítési és betanítási folyamatot automatizáltuk a CRM segítségével.

Elek Márton
marketing és stratégiai igazgató, Borháló Borkereskedés

Partnerek gyűjtése és kiválasztása töredék idő alatt

Akár beszállítóról, alvállalkozóról vagy viszonteladóról van szó, a kiválasztási folyamat kritikus fontosságú.

A MiniCRM-be a weboldaladon keresztül vagy hirdetésekből is gyűjthetsz feliratkozókat a partnerprogramodra. A kiválasztási folyamatban pedig a MiniCRM-es folyamataid és automatizmusaid fognak segíteni téged.

Sok partnered van? A keresés sosem volt egyszerűbb

A MiniCRM szűrőivel szinte bármilyen paraméter vagy adatok alapján kereshetsz az üzleti partnereid között. Ha például egy adott régióból szeretnél csak partnereket látni, egyetlen beállítással létrehozhatod ezt a szűrőt.

Ennél komplexebb szűrőket is létrehozhatsz, hiszen a feltételeket bárhogy kombinálhatod. Például, ha azokat a partnereket szeretnéd kilistázni egy régióból, akik éppen most nem dolgoznak más projekten és adott munka típust el tudnak végezni. Sőt, akár egyszerre e-mailt is küldhetsz mindnek, hogy árajánlatot kérj tőlük.

Telekom Doklist Borháló Auchan