Intézze partnereivel ügyeit kevesebb idő alatt, hibák nélkül

Munkánk során nem elég a saját ügyeinkre figyelnünk, hiszen partnereink munkája ugyanúgy befolyásolja ügyfeleink elégedettségét. A MiniCRM minden lépésben megkönnyíti a partnerekkel történő munkát.

Próbálja ki ingyen!

Úgy tölthet kevesebb időt partnerei menedzselésével, hogy közben csökkenti a hibázásokat

Tartsa rendben ügyeit partnereivel

Nem csak idő veszteséghez, de hibákhoz is vezethet, ha nem tudjuk követni, hogy melyik partnerrel milyen ügyön dolgozunk éppen és mit várunk tőlük.

A MiniCRM megkönnyíti ezt, hiszen minden ügyhöz vagy projekthez csatolhatjuk a rajta dolgozó partnereket és egy helyen követhetjük, hogy mire várunk, mikorra kell elkészülnie és miben egyeztünk meg.

Olyan részletesen tudjuk nyilvántartani a partnereinket, mint eddig soha; olyan információk birtokába kerültünk, amik eddig kutakodás után álltak csak össze, vagy még úgy sem.

Nem nekünk kell mindent észben tartani

Előfordul, hogy partnereink feledékenysége miatt a mi cégünk neve csorbul, ezért gyakran érezzük, hogy partnereink helyett is észben kell tartanunk mindent.

A MiniCRM okos emlékeztetőkkel figyelmeztet a fontos határidőkre és teljesítésekre, így nem nekünk kell észben tartanunk a fontos részleteket.

Helyettünk is tartja a kapcsolatot

A MiniCRM nem csak arról gondoskodik, hogy ne kelljen minden teendőt fejben tartani, hanem abban is segít, hogy az ismétlődő feladatokat se kelljen mindig nekünk elvégezni.

Például, ha határidős munkát várunk egy partnertől, a MiniCRM nem csak minket emlékeztet, hanem küldhet egy automata e-mailt is a partnernek a megrendelés adataival és a megegyezett határidővel.

A franchise partnereinknél az érdeklődéstől kezdve az aktív együttműködésig, az összes értékesítési és betanítási folyamatot automatizáltuk a CRM segítségével.

Partnerek gyűjtése és kiválasztása töredék idő alatt

Akár beszállítóról, alvállalkozóról vagy viszonteladóról van szó, a kiválasztási folyamat kritikus fontosságú.

A MiniCRM-be weboldalán keresztül vagy hirdetésekből is gyűjthet feliratkozókat partner programjára. A kiválasztási folyamatban pedig a MiniCRM folyamata és automatizmusai fogják segíteni.

Sok partnere van? A keresés sosem volt egyszerűbb

A MiniCRM szűrőivel szinte bármilyen paraméter alapján kereshet a partnerei között. Ha például egy adott régióból szeretne csak partnereket látni, egyetlen beállítással létrehozhatja ezt a szűrőt.

Ennél komplexebb szűrőket is létrehozhat, hiszen a feltételeket bárhogy kombinálhatja. Például, ha azokat a partnereket szeretné látni egy régióból, akik éppen most nem dolgoznak más projekten és adott munka típust el tudnak végezni. Sőt, akár egyszerre e-mailt is küldhet mindnek, hogy árajánlatot kérjen.

A MiniCRM már 1704 KKV működését tette eredményesebbé.

Tartsa kézben a projekteket!

Átlátható folyamatok, egyértelmű teendők és automatizációk gondoskodnak arról, hogy minden projekt időben és megfelelően készüljön el!

Próbálja ki ingyen!

Szeretne jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltse le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltse le az e-könyvet