Sikeres B2B értékesítés automatizálással

Szerezz több bevételt a meglévő érdeklődőidből, plusz marketing költségek nélkül.

Holnaptól egy érdeklődőről sem feledkeztek meg

Minden B2B (business-to-business) érdeklődőt nyomon követhetsz a rendszerben, az első kapcsolattól a lezárásig. Minden értékesítést névre szóló, határidővel ellátott teendők segítenek, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés a B2B értékesítés (B2C értékesítéssel szemben igen komplex) folyamatában.

Minden fontos információ egy helyen

Csörög a telefon és jó lenne rögtön felidézni, mit egyeztettél az érdeklődővel, akár hónapokkal korábban? Az érdeklődők adatlapján percek alatt megtalálhatod: hol áll a folyamatban, miről beszéltetek és mik voltak a kifogások az értékesítési folyamat során.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja az online rendszer.

Otti Csaba
Ügyvezető,
Login Autonom Kft.

Nyugodt lehetsz, mert átlátod a céged

A MiniCRM riportjaival a reggeli kávé mellett átnézheted mi történik a cégben. Célzottan azokkal a problémákkal tudsz foglalkozni, amikkel a legnagyobb változás érhető el a vállalkozás és az értékesítés eredményeiben.

Kedvelt B2B értékesítési riportok:

  • Marketing csatornák eredményessége
  • Új érdeklődők számának alakulása
  • Egyéni és csoportos lezárási arányok
  • Árbevétel alakulása időszak és értékesítők szerint

Szabadíts fel értékes időt automatizmusokkal

Állíts be személyre szabott e-maileket, sms-eket és teendőket, amiket szinte bármilyen esemény kiválthat. Néhány kattintással létrehozhatod ezeket, hogy az adminisztrációs munka helyett Te és kollégáid is több időt tudjatok az ügyfelekkel foglalkozni.

Kedvelt automatizmusok:

  • Utánkövetés teendők
  • Előmelegítő e-mail marketing kampányok
  • Elveszett érdeklődő kérdőív
  • Beragadt érdeklődő eszkalálás

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani. (...) Ha valaki nem végzi el a feladatát egy adott időn belül, akkor automatikusan eljut hozzám az infó, mert én is fogok róla figyelmeztetést kapni. Ezenkívül automatizmus küldi ki a teljesen személyre szabott ajánlatokat és e-maileket is, így ezzel is rengeteg időt spórolunk.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos, ALH Consulting
Telekom Doklist Borháló Auchan