Ügyfeleket gyűjtsön, ne csak érdeklődőket

A MiniCRM segít kihozni az értékesítésében rejlő potenciált. Átlátható folyamatok, elfelejthetetlen utánkövetések és automatizmusok segítenek, hogy a legtöbb érdeklődőből ügyfél legyen.

Próbálja ki ingyen!

Intsen búcsút a káosznak az értékesítésben!

- TEENDŐK, FIGYELMEZTETŐK

Holnaptól egy érdeklődőről sem feledkeznek meg

Minden érdeklődőt nyomon követhet a rendszerben, az első kapcsolattól a lezárásig. Minden lezárást névre szóló, határidővel ellátott teendők segítenek, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés az értékesítésben.

- ÜGYFÉL ELŐZMÉNYEK

Minden fontos információ egy helyen

Csörög a telefon és jó lenne rögtön felidézni, mit egyeztetett az érdeklődővel, akár hónapokkal korábban? Az érdeklődők adatlapján percek alatt megtalálja: hol áll a folyamatban, miről beszéltek és mik voltak a kifogások.

Sem én, sem az értékesítő nem stresszel azon, hogy elfelejtünk egy érdeklődőt, vagy, hogy fel kéne hívni valakit, akivel három héttel ezelőtt tárgyaltunk. Ezt mind nyilvántartja a rendszer.

- Riportok

Nyugodt lehet, mert átlátja a cégét

A MiniCRM riportjaival a reggeli kávé mellett átnézheti mi történik a cégben. Célzottan azokkal a problémákkal tud foglalkozni, amikkel a legnagyobb változás érhető el.

  • Kedvelt értékesítési riportok:
  • - Egyéni és csoportos lezárási arányok
  • - Új érdeklődők számának alakulása
  • - Marketing csatornák eredményessége
  • - Érdeklődők elvesztésének oka

- Automatizmusok

Szabadítson fel értékes időt automatizmusokkal

Állítson be személyre szabott e-maileket, sms-eket és teendőket, amiket szinte bármilyen esemény kiválthat. Néhány mozdulattal létrehozhatja ezeket, hogy Önnek és kollégáinak több idejük legyen az ügyfelekkel foglalkozni.

  • Kedvelt automatizmusok:
  • - Utánkövetés teendők
  • - Előmelegítő e-mail kampányok
  • - Elveszett érdeklődő kérdőív
  • - Beragadt érdeklődő eszkalálás

A MiniCRM segít bennünket abban, hogy a folyamatot végig kövessük: ne legyen elhanyagolt cég, pontosan tudja mindegyik munkatársunk, hogy a potenciális ügyfelet mikor és milyen újabb információkkal kell még megkeresni, hogy sikeresen zárhassuk az értékesítési folyamatot

A MiniCRM már 1704 KKV értékesítését tette eredményesebbé.

Értékesítsen jobban holnaptól!

Tegye átláthatóvá a folyamatot, ne feledkezzenek meg egy érdeklődőről sem és automatizálja az ismétlődő feladatokat!

Próbálja ki ingyen!

Szeretne jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltse le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltse le az e-könyvet