Automatizálja HR folyamatait a stabil növekedésért

A MiniCRM HR modulja nemcsak a toborzást támogatja, hanem végigkíséri a kollégák teljes életútját a cégen belül.

A rendszerben az adatokat és teendőket átláthatóan és biztonságosan kezelheti, miközben sablonok és automatizmusok segítik a gyorsabb munkavégzést.

Próbáld ki ingyen!

- ADATTÁROLÁS

Minden szenzitív adat biztonságban van

MiniCRM-ben a HR modul esetében is korlátozható, hogy kik férjenek hozzá a modulban tárolt információkhoz.

Így meghatározható, hogy a munkatársakkal kapcsolatos kényes adatokhoz, legyen szó önéletrajzokról, szerződésekről, a fizetés mértékéről, csak a HR munkatársak és a vezetők férjenek hozzá.

- INTEGRÁLT RENDSZER

Minden adat egy helyen

A teljes felvételi folyamat majd a munkavállalói életút során a rendszerben rögzíthet minden, a (potenciális) munkatársakkal kapcsolatos információt. Teljesen testreszabható, hogy mit rögzít; néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 • Önéletrajz
 • Interjú időpontja
 • Állásinterjú jegyzetei
 • Nyelvtudás
 • Szerződések, módosítások
 • Próbaidő vége
 • Munkavállalónak kiadott eszközök
 • Orvosi vizsgálat esedékessége
 • Születésnap
 • Teljesítményértékelés esedékessége
 • Kilépő interjú jegyzetei

- ŰRLAPOK

Gyűjtsön jelentkezőket automatikusan a weboldaláról

A rendszer a weboldalán programozói tudás nélkül elhelyezhető, testreszabható űrlapokkal segít jelentkezőket gyűjteni a nyitott pozíciókra.

A jelentkezők megadott adatai, feltöltött önéletrajza azonnal bekerülnek a MiniCRM-be, de a más felületről érkező jelentkezők adatait is felviheti a rendszerbe.

- TEENDŐK

Teendőkezelés az adatokkal egy rendszerben

HR teendőit közvetlenül az érintett munkatárs adatlapján kezelheti. Vegyen fel új teendőt néhány kattintással, adja meg a teendő határidejét és felelősét!

A teendők felvételét sablonok gyorsítják, az emlékeztetők, a naptár integráció és a “Mai napom” nézet – ahol egy helyre gyűjtve látja az adott napi feladatait – garantálja, hogy egy teendő se merüljön feledésbe.

- SABLON TEENDŐK

Egységes és gördülékeny interjú, előre megírt szkriptekkel

A sablonokat a HR munkatársak munkáját támogató szkriptekként is bevetheti. A telefonos vagy személyes interjú során feltenni tervezett kérdéseket sablon teendőként elmentheti és a kapott válaszokat is a rendszerben rögzítheti a beszélgetés közben.

Így egy adott pozícióval kapcsolatos minden interjú egységesen zajlik és a helyettesítések sem okoznak gondot.

- SABLON E-MAILEK

Gyors e-mailes tájékoztatás minden jelentkezőnek

Közvetlenül a rendszerből kommunikálhat a nyitott pozíciókra jelentkezőkkel. A levelezést testreszabható e-mail és sms sablonok segítik.

Így villámgyorsan küldhet ki próbafeladatot, információkat a behívott jelentkezőknek az interjúval kapcsolatban, elutasító levelet a sikertelenül pályázóknak, vagy bármilyen tájékoztatást a munkatársaknak.

- AUTOMATIZMUSOK

Automatizmusok veszik le a terhet a válláról

Teendőket a rendszer automatikusan is létrehozhat. Így automatikusan feladatot kap, pl. ha új jelentkező érkezik a rendszerbe, ha egy munkatárs próbaideje hamarosan lejár, vagy egy új kolléga felvétele esetén emlékeztetheti a munkába állás előtt elvégzendő feladatokra.

Az e-maileket is vezérelheti automatizmus, így pl. egy jelentkező “Elutasított” státuszba kerülése esetén a rendszer kiküldi a releváns elutasító levelet a pályázónak. Így még kevesebb manuális adminisztrációval végezheti teendőit.

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

- RIPORTOK

Kövesse a HR teljesítményét élő riportokkal

Nem tudja, hogy mely csatornáról érkeznek a legjobb jelentkezők? Szeretne konkrét adatokat látni a céges fluktuációról? Kíváncsi, hogy melyek a legjellemzőbb okai az elutasításnak?

MiniCRM-ben minden bevitt adat szűrhető és riportálható; a beépített riportok segítenek felmérni a HR általános eredményeit, összetett és egyedi statisztikákhoz pedig minden adatot exportálhat táblázatkezelőbe.

A MiniCRM már 1714 KKV működését tette eredményesebbé.

Automatizált toborzás, biztonságos állománykezelés

Kövesse végig a teljes munkavállalói életutat az első kapcsolatfelvételtől a fennálló munkaviszonyon keresztül egészen a kilépő interjúig. Kezeld a jelentkezőkhöz és munkatársakhoz kapcsolódó teendőket és levelezést a rendszeren belül, átláthatóan és biztonságosan.

Próbáld ki ingyen!

Szeretnéd jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltsd le az e-könyvet