crm magyarul

Automatizáld a HR folyamatokat a stabil növekedésért

A MiniCRM HR termékével hatékonyabb a toborzás és a meglévő kollégák kezelése is

Minden szenzitív adat biztonságban van

MiniCRM-ben korlátozható, hogy kik férjenek hozzá a HR termékben tárolt információkhoz.

Tehát ha szeretnéd, csak a HR munkatársak és a vezetők érik el a rendszerben a munkatársakkal kapcsolatos kényes adatokat. Így ezek mind biztonságban vannak, legyen szó önéletrajzokról, szerződésekről vagy a fizetés mértékéről.

A HR-t és a toborzást is a MiniCRM rendszerében intézzük. Az állásra jelentkezők is örülnek, hogy ennyire profi a teljes folyamat.

Gál Kristóf
tulajdonos, Klikkmarketing

Gyűjts jelentkezőket automatikusan a weboldalról

A rendszer a weboldalon programozói tudás nélkül elhelyezhető, testreszabható űrlapokkal segít jelentkezőket gyűjteni a nyitott pozíciókra.

A jelentkezők megadott adatai, feltöltött önéletrajza azonnal bekerülnek a MiniCRM-be. Ezzel pedig rengeteg időt spórolsz, ráadásul a hibázás lehetősége is ki van zárva, az adatokat pedig egységesen kezelheted.

Egységes és gördülékeny interjú, előre megírt szkriptekkel

Bár minden jelentkező más és más, a forgatókönyv nagyon hasonló. Hiszen mindig ugyanarra vagytok kíváncsiak: miért jelentkezett, mikor tud kezdeni, mekkora a bérigénye és így tovább.

A MiniCRM sablonokat a HR munkatársak munkáját támogató szkriptekként is bevetheted. A telefonos vagy személyes interjúra szánt kérdéseket sablon teendőként elmentheted és a kapott válaszokat is a rendszerben rögzítheted a beszélgetés közben.

Így egy adott pozícióval kapcsolatos minden interjú egységesen zajlik, ráadásul akkor sincs gond, ha helyettesítés miatt évalaki más bonyolítja le az interjút.

Automatizmusok veszik le a terhet a válladról

Teendőket a rendszer automatikusan is létrehozhat. Így automatikusan feladatot kapsz, pl. ha új jelentkező érkezik a rendszerbe, ha egy munkatárs próbaideje hamarosan lejár, vagy egy új kolléga felvétele esetén emlékeztethet a munkába állás előtt elvégzendő feladatokra.

Az e-maileket is vezérelheti automatizmus, így pl. egy jelentkező “Elutasított” státuszba kerülése esetén a rendszer kiküldi a releváns elutasító levelet a pályázónak. Így kevesebb adminisztrációval végezheted a munkád, ráadásul biztosan nem lesztek azon munkahelyek egyike, akik "még csak nem is válaszolnak a jelentkezésekre".

Automatizmus vezérli a teendőket, így mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, amit gondolkodás nélkül, villámgyorsan lehet végrehajtani.

Pál Zoltán Gábor
tulajdonos ALH Consulting