Tegye cégét egy jól működő gépezetté

A MiniCRM gerincét képezik a folyamatok kezelése és fejlesztése. Akár értékesítésről, ügyfélszolgálatról, projekt kivitelezésről vagy HR-ről van szó, a MiniCRM segít szintet lépni.

Próbálja ki ingyen!

Első lépés: átlátható folyamatok

Akkor tudja fejleszteni folyamatait, ha átlátja azokat. A MiniCRM először is ebben fog nagy előrelépést jelenteni, ha cége ügyeit még Excelben vagy e-mail fiókban vezeti.

Cége minden folyamatához rendelhet egy-egy modult, amikben státuszok segítségével könnyen tájékozódhat. Ránézésre egyértemű, hogy az ügyek vagy érdeklődők éppen hol tartanak a folyamatban.

Segítünk alakítani a folyamatokat

Fejlesztené a meglévő folyamatokat, de nem biztos benne, hogy hol álljon neki? A MiniCRM kialakításának köszönhetően rávilágít a meglévő hiányosságokra, tanácsadónk pedig önnel közösen fekteti le a folyamatok lépéseit.

Ha például eddig nem volt egyértelmű a felelős vagy a következő lépés egy adott folyamatban, a rendszer kialakítása közben rögtön megoldhatja a problémát. Ezzel nem csak önnek, de kollégáinak is egyértelmű lesz hol járnak az adott folyamatban, mi a feladatuk és mi a következő lépés.

Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre, én azért is merem bátran ajánlani a MiniCRM-et, mert egy olyan csapat áll mögöttünk, aki minden egyes felmerülő kérdésre, problémára segítséget tud nyújtani.

A folyamatokat be is kell tartani

Előfordult már, hogy kitalált egy nagyszerű folyamatot, de a kollégák csak az első pár napban tartották be a lépéseket? A MiniCRM-ben nem csak kialakíthatja a folyamatokat, de betartathatja azokat, anélkül, hogy mikromenedzselnie kellene a csapatot.

Olyan funkciók, mint kötelezően kitöltendő mezők, vagy elakadásnál automata figyelmeztető üzenetek biztosítják, hogy a kollégák mindig betartsák a lépéseket. Így akár egy új folyamat is rögtön beépül a rutinba és soha nem feledkeznek meg róla.

Automatizmusok, avagy az önjáró cég

Nem csak kötelező mezők és figyelmeztető üzenetek, de automatizációk is hatalmas terhet vesznek le a kollégák válláról. Miután kialakította folyamatait a MiniCRM-ben, azok a lépések, amik ismétlődnek bizonyos helyzetekben, teljes mértékben automatizálhatók.

Ilyenre példa az automata számla behajtás, amikor a rendszer az alapján küld automata e-maileket, hogy mennyire maradt el az ügyfél a befizetéssel. De automatizálhat olyan apróságokat is, mint figyelmeztető e-mail az ügyfélnek, ha rá várnak egy projekt kivitelezésben vagy szervizelésben.

A bevezetés előtt már 10-15 lead leterhelt, ma az automatizált folyamatoknak köszönhetően havi 30-50-et is tudok kezelni egyszerre. Így ezzel a fejlesztéssel gyakorlatilag négyszer annyi érdeklődőt voltam képes kezelni ugyanannyi idő alatt.

Szkriptekkel segítheti a munkatársakat

Jó lenne mindig segíteni a kollégákat, hogy a folyamat minden lépésében tudják, kinek, mit mondjanak, mit kérdezzenek? A MiniCRM sablon teendőiben kézzel, percek alatt írhat szkripteket, amik a folyamat megfelelő pontján kerülnek a kolléga elé.

Szkripteket nem csak értékesítésben alkalmazhat. Segítség lehet interjúzáshoz az új kollégák felvételénél vagy hiba bejelentések kezelésénél is.

Mérhető eredmények, fejleszthető folyamatok

Ha mindig azon gondolkodik, hogy hogyan hozhat ki többet a cégéből, akkor a mérhetőség elengedhetetlen az ön számára. A MiniCRM beépített és egyedileg készíthető riportokkal is segíti, amik felhívják a figyelmét a fejlesztendő területekre.

Ha pedig változtat egy folyamaton, egyértelmű lesz az eredménye. A riportok elkészítésével sem önnek, sem kollégáinak nem kell időt töltenie, a MiniCRM valós időben, részletes kimutatásokat készít minden benne vezetett folyamatról.

A MiniCRM már 1704 KKV működését tette eredményesebbé.

Tartsa kézben a projekteket!

Átlátható folyamatok, egyértelmű teendők és automatizációk gondoskodnak arról, hogy minden projekt időben és megfelelően készüljön el!

Próbálja ki ingyen!

Szeretne jobban megismerkedni a MiniCRM-ben rejlő lehetőségekkel?

Töltse le ingyenes e-könyvünket, ahol mély betekintést adunk saját rendszerünkbe és valós adatokkal mutatjuk be, hogy mi hogyan hozzuk ki a legtöbbet a MiniCRM-ből.

Töltse le az e-könyvet