Milyen tételeket tartalmaz a számlám?

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy az új funkcióink a korábbi ügyfeleink számára is elérhető legyen.

Ebből kifolyólag új ügyfeleink platformos rendszerrel indulnak el, korábbi ügyfeleinket pedig folyamatosan alakítjuk át platformos rendszerré.

Miért volt szükséges ez a lépés?

Sok új és hasznos fejlesztés elkészült, amik már nem lettek előfizetési csomagjaink részei. Szeretnénk, hogy ügyfeleink elérhessék ezeket az új funkciókat és eldönthessék, hogy számukra melyikek a megfelelők.

Mostantól Te döntheted el, hogy milyen funkciókat szeretnél bekapcsolni a MiniCRM-ben.

Ezek az új termékek, kiegészítők az előfizetés oldalon aktiválhatóak.

Fontos, hogy amennyiben új terméket, kiegészítőt aktiválsz az Előfizetési menüpontban feltüntetett összeggel a rendszer 24 órán belül ki fogja számlázni az új bekapcsolt funkciót.

Mi változott a régi számlához képest?

A platform váltásból kifolyólag változott a számlák kiállítása a a rendszerünkben, ez okozza a tételek változását. Azon tételeket, melyeket az korábbi előfizetésed tartalmazott, a következő számlákon „Platformba foglalt / Előfizetésbe foglalt” szövegezéssel kerülnek megjelenítésre. Illetve negatív értékkel szerepel a számlán az ellenértéke, mely szolgáltatás ára ezáltal 0 HUF befizetendő összegre jön ki.

Természetesen a felhasználók díját és a rendszer árát úgy próbáltuk alakítani, hogy a korábbi előfizetőink esetén az árak ne változzanak. Ezt a felhasználókra és az előfizetésre kiszabott kedvezményekkel érjük el, amik a számlán „Kedvezmény felhasználói hozzáférésre” és „Kedvezmény előfizetésre” tételekként kerülnek feltűntetésre.

A számlában látható egy alap platform tétel, illetve a felhasználók díjai külön.  Platformhoz tartozó felhasználók díjai külön tételként kerülnek számításra. Az előfizetésedhez tartozó felhasználó mennyiség jóváírásra kerül „Előfizetésbe foglalt felhasználói hozzáférés tételként”.

A platformos előfizetésekhez tartozik 2 termék is díjmentesen, ezek árai szintén jóváírásra kerülnek. (Pl.: Projektmenedzsment, Platformba foglalt: Projektmenedzsment)

A jelenlegi árakat a Beállítások (fogaskerék ikon) / Előfizetés oldalon tudod ellenőrizni az alábbi leírásunk segítségével:
https://www.minicrm.hu/help/elofizetes-beallitasai/

Abban az esetben, ha új Terméket, Kiegészítőt kapcsolnál be, arról tört számla kerül kiállításra, illetve következő számládon önálló tételként fog szerepelni.

Az új termékekről, kiegészítőkről az Előfizetés oldalon tájékozódhatsz