Mobil MiniCRM okostelefonon és táblagépen

Október 29-től immáron hivatalosan is elérhető a MiniCRM mobil verziója. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint okostelefonunk vagy táblagépünk böngészőjében megnyitni a www.minicrm.hu oldalt és a [Mobil MiniCRM Belépés] gombra kattintva egyszerűen belépni rendszerünkbe.

A mobil verzió az online CRM rendszer valamennyi alapfunkcióját tartalmazza. Így bárhol is legyünk a nagy világban, működő mobilinternet esetén érintőképernyőnknek köszönhetően:

  • rákereshetünk adatlapjainkra, valamint teendőinkre, és azokat modulonként kilistázhatjuk.
  • szűrhetünk a felelős munkatársakra, valamint a státuszokra.
  • új adatlapokat vehetünk fel és szerkeszthetjük a már meglévőket.

Az átláthatóságot és a könnyű kezelhetőséget szem előtt tartva a felület 3 részre lett szétosztva.

Bal oldalon található a keresés, a modulok, a felelősök és a teljes státuszfa. Ezek a nagyító ikonra kattintva hozhatók be.

Középen kerülnek megjelenítésre az adatlapok. A plusz jellel elérhető jobb oldalon pedig új adatlap felvételét kezdeményezhetjük rendszerünkben.

Betöltve egy adatlapot szintén hármas tagoltsággal szembesülhetünk, ami kifejezetten praktikussá teszi az ott tárolt adatok kezelését. A bal oldali Teendők fül alatt állítható be a státusz, az adatlap felelőse, itt vehető fel új teendő is, valamint tekinthetők meg az előzmények.

A középső Adatok fülre kattintva hozhatjuk be az adatlap mezőit.

A jobb oldali Kapcsolat fül által pedig az adatlap kapcsolattartóinak elérhetőségi adatai jeleníthetők meg, és akár közvetlenül fel is hívhatjuk őket innen.

Mezők, státuszok és modulok testreszabását, valamint felhasználók beállítását, vagyis a ritkábban használt, adminisztratív jellegű funkciókat továbbra is a számítógépünkről kell elvégeznünk. Apró okostelefon-képernyőn ezek kevésbé lennének hatékonyak, így ki is maradtak a mobil verzióból. Ám ettől eltekintve minden, ami az eredményes mobil ügyfélkapcsolat kezeléshez kellhet, immáron valamennyi MiniCRM felhasználó számára elérhető. A megoldás pedig ott lapul a zsebünkben.