“Elégedett vagyok, de megelégedett soha!” – Egerszegi Krisztián, Cégépítő

Egerszegi Krisztián - MiniCRM

Ebben az epizódban Egerszegi Krisztiánnal beszélget Sándorfy Adrián és Mester Tamás a cégépítésről, jövőképről. Szóba kerül a MiniCRM fejlődése és az, hogy mi ebben Krisztián szerepe.

Beszélgettünk Krisztián korábbi munkáiról, életútjáról, és arról, hogy miért nincs B terve. Mi kell ahhoz, hogy egy induló cégből egy önjáró vállalkozást építs, ami 10 év alatt a 24-szeresére nőtt, és miért nem Krisztián már ennek az operatív vezetője. Kiderül az is, hogy meg tud-e pihenni egy cégépítő.

A Cégépítők Podcastról is szó esett, ahogyan a podcast készítési tapasztalatokról, a Jövőkép című könyv kapcsán a könyvírásról, vállalkozói tapasztalatokról és az adás végén a saját jövőképeinket is megosztjuk egymással és véleményezzük.

Ismét egy maratoni és nagyon tartalmas adást hallhattok a lejátszás gombra kattintva, akár azonnal használható vállalkozói tippekkel, feladatokkal, amik segítenek egy jobb, eredményesebb cégépítésben.

A Jövőkép című könyv itt érhető el!

Köszönet a Biznisz Boyz Podcastnak, aminek a keretein belül készült el ez az interjú 2023 tavaszán.

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

Érdekel egy kicsit mélyebben is a MiniCRM világa és funckiói? Kattints a linkre az EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.