“Vendéglátásból igazi pénzt? Az nem a Michelin-csillag útja.” – Varga Sándor, 42 Restaurant

Cégépítők - Varga Sándor

Az étterem üzemeltetés egy roppant komplex vállalkozási forma, a HR szolgáltatás ennél jóval egyszerűbb ügymenetű tevékenység.” – Varga Sándor vérbeli vállalkozó, egy sikeres cégcsoport első embere a munkaerő-kölcsönzés területén, és Magyarország első, egy Michelin-csillagos vidéki éttermének tulajdonosa. A nehéz családi körülményekből jövő vezető az első vállalkozásairól, sikeres és csődközeli évekről, valamint a fine dining étterem projektszintű megépítéséről mesélt a Cégépítők podcast legújabb adásában.

“Sosem volt opció az exit és a passzív jövedelem” – a mindig újabb kihívásokat kereső cégépítő nemcsak a vállalkozásainak a történetét meséli el, de saját gyerekkorába is betekintést enged. A hosszú és lebilincselő beszélgetés során a magyar vállalkozói és alkalmazotti kultúra mellett, a csúcsgasztronómia is terítékre kerül, de Sándor kendőzetlen őszinteséggel mesél saját hibáiról és a magyarországi fine dining profitábilitásáról.

A Cégépítők podcastben Egerszegi Krisztián egy olyan cégvezetővel beszélgetett, aki a nehéz kezdeti évek után előbb programozó matematikus, majd a mindig a lehetőségeket kereső sikeres vállalkozó lett.

Inspiráló beszélgetés egy olyan emberrel, aki a motivációs előadásokban kevésbé, a villámgyors, kemény munkában azonban annál inkább hisz.

A közel kétórás adásban egy személyben ismerhető meg a saját cégéből már kivonult tulajdonos, a pár év alatt a csúcsra jutó étteremvezető, és a nemzetközi szinten jegyzett gasztrovlogger.

  • Varga Sándor a Livita Group és az esztergomi 42 Restaurant tulajdonosa, az Alexander the Guest YouTube csatorna arca, programozó matematikus és vállalkozó.
  • Milyen szerepe volt Sándor sikereiben a nehéz gyermekkornak és az édesanyjának? Mit talált meg a matematikában és miért lett programozó matematikus?
  • Hogyan került kapcsolatba a vállalkozó a gasztronómiával, és miért épített Michelin-csillagos éttermet Esztergomban?
  • Két év alatt meglett a Michelin-csillag, de mégis milyen nehézségek és kihívások voltak ezen az úton, mennyire volt ezt nehéz cégépítési szempontból elérni?
  • Egy fine dining étterem rendkívül költséges, de kérdés, hogy ez mégis mennyire tud profitábilis lenni? Egyensúlyban van a befektetett energia és pénz az eredménnyel?
  • Alexander the Guest – Sándor YouTube csatornája, amely keretében 3 csillagos Michelin-csillagos éttermekbe látogat. De miről szól ez a csatorna valójában?
  • Milyen vállalkozást épített fel a cégvezető és hogyan, hogy bele tudjon vágni a csúcsgasztróba?
  • Kik azok, akik ki tudnak szállni a saját cégük operatív vezetéséből, és kik azok, akiknek lelki szükséglet a napi szintű tűzoltás?

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

A Te cégednek is kifőztünk néhány remek megoldást a sikerhez. Kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.