Cégépítés mesterséges intelligenciával – Így csináld!

Cégépítők - AI

„Ha jövőre kezdesz el erre fókuszálni, akkor ez nagyon drágává tud válni!” – meséli Egerszegi Krisztián a MiniCRM Zrt. egyik tulajdonosa és a Cégépítők podcast műsorvezetője az idei Marketing Fesztivál színpadán.

Az eseményen ebben az évben a mesterséges intelligencia térhódítása volt fókuszban. Aki részt vett már konferencián, az biztosan hallott számos (hasznosnak nem minden esetben mondható) előadást, de ezektől most vonatkoztassunk el! A prezentáció nem véletlenül került a workshop terembe, mivel kézzelfogható, gyakorlati példákat hoz benne Krisztián, hogy hogyan hasznosítják a MiniCRM-nél a mindennapokban az AI-t.

Ha kíváncsi vagy az előadásra, mindenképpen ajánljuk a Cégépítők podcast legújabb részét, amiben végig hallgathatod a prezentációt.

Kis spoiler, Krisztián 2020-ban már nekifutott az AI használatának, számukra akkor nem vált be, nem működött. Hogy miért? A válasz egyszerű, mert nem jól használták. Ez mostanra változott. Előadásában el is mondja, hogyan és milyen előnyöket élvez most ebből cége.

  • Krisztián benyomása az előző évekről, arról, hogy miért fontos a jövőkép és a jelenlegi elképzelése, hogy mi várható 2024-ben. Tippek, trükkök, tanácsok, mit kell tenned, ahhoz, hogy működjön a cégedbe integrált mesterséges intelligencia.
  • Hogyan készülj fel vállalkozásoddal az AI elterjedésére? Gyakorlati példák, konkrét javaslatok és megoldások a MiniCRM jól bevált eszközeiből. Hogyan működnek, miért hasznosak és mire lehet használni ezeket?
  • Ügyfél perszóna kutatás és elemzés, automata hirdetéskezelés, marketing hatékonyság növelés és a legjobb leadek gyűjtése a mesterséges intelligencia segítségével. Így csinálja a MiniCRM!

A prezentációban az alábbi tartalmakról volt még szó:

Ha esetleg nem hallottál még a Marketing Fesztiválról, ezt az eseményt idén 11. alkalommal rendezték meg, melynek a MiniCRM Zrt. idén is (már második alkalommal) a rendezvény névadó főtámogatója volt. A fesztivál a kkv szektor egyik legmeghatározóbb tudásmegosztó eseménye lett napjainkra. Ebben az évben is rengeteget segített a rendezvény a vállalkozói közösségeknek releváns, az üzleti életben hasznos tartalmakkal.

Minden további információt itt találsz a Marketing Fesztiválról!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Mire képes már most is a MiniCRM, és hogyan támogatja a cégedet a mindennapokban? Kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.