Új: Egyedi szállítólevél

New.Offer.Delivery.Note.Unboxing.Thumbnail.MiniCRM

Fél napod azzal megy el, hogy kézzel gyártod Word-ben az ajánlatokat? Mától egyedi formátumban tudsz szállítólevelet generálni!

Videón néznéd meg? Itt egy rövid ‘Unboxing VIDEÓ’ az új nézet használatáról..
 
Mi változott?
  • Egyedi folyamatot tudsz kialakítani a szállítólevelek követésére (külön termékben).
  • Saját designt adhatsz szállítóleveleknek, amit direktben a MiniCRM-ből generálhatsz és ki is nyomtathatsz, gyorsabban.
 
Hol tudod bekapcsolni az új termékeket?
  1. Ha korábban is használtál MiniCRM számlázó terméket, akkor automatikusan megkaptad a számlázó mellé a Szállítólevél termékeket (korábban kiállított ajánlatokat és szállítóleveleket is itt találod).
  2. Ha eddig NEM használtál még MiniCRM számlázót: Jobb felső sarok, fogaskerék ikon > Előfizetés > Jobb oldali oszlop > ‘E-kereskedelmi csomag’ > ‘Számlázás + Készletkezelés’. Ezután Termékek > [Új termék] gomb, az ‘Új termék’ oldalon a türkiz képeknél találod.
    Ajánlatok. szállítólevelek - MiniCRM
  3. Ha nem látod sem a főoldali menüben, se az Új Termék oldalon a Számlázó, Ajánlat terméket: Jobb felső sarok, fogaskerék ikon > Termékek > Jobb oldalsáv alján ‘Lomtár’ > a Lomtárban lévő termékre kattintva tudod visszaállítani a terméket.
Javaslatod van az új Ajánlat, Szállítólevél termékhez?
  • Nézd meg a Kívánságlistán, lehet, hogy már felkerült a kérések közé!
  • Like-old a meglévő kérést, ha szerepel benne a Te igényed! A legtöbb Like-ot kapott kérések közül válogatunk, mikor javítunk a meglévő funkciókon, vagy újat akarunk gyártani Nektek!
  • Vedd fel új kívánságként, ha nem találod a korábban felvett kérések listájában!

Ajánlott cikkek