Kiterjesztések

Ehhez adminisztrátori jogosultságra van szükséged!
Lehetőséged van előre elkészített kiterjesztések telepítésére a MiniCRM rendszeredbe. Ezek a kiterjesztések folyamatosan bővülő problémalistára nyújtanak megoldásokat. Ezek jellemzően előre elkészített mezőket, sablonokat, szűrőket, űrlapokat és automatizmusokat tartalmazhatnak.

Kiterjesztés aktiválása:

1.) Kiterjesztések megnyitása

Amennyiben egy adott termékhez létezik már bővítmény, Admin felhasználóként látni fogsz egy „Kiterjesztések” menüpontot.

2.) Szimpatikus kiterjesztés megkeresése és aktiválása

Miután megtaláltad a Számodra szimpatikus kiterjesztést, kattints a kiterjesztés jobb sarkában található csúszkára

3.)Kiterjesztés információinak megtekintése

Itt megtalálod az aktuális kiterjesztésről szóló rövid leírást, illetve az így megszerzett elemeket is az adott terméken belül.

4.)Aktiválás megerősítése

Egy figyelmeztető üzenet fog megjelenni, amely jelzi feléd, hogy az aktiválással a kiterjesztésben szereplő elemek a rendszeredben létrejönnek, illetve amennyiben automatizmust tartalmaz, az aktiválódik.

Kiterjesztés aktiválásakor az esetleges automatizmus(ok) csak új adatlapra lesznek érvényesek
Ha a kiterjesztés leírásában található elemeknél a @kitt -re keresel, akkor megnézhetsz minden olyan elemet, amit Kiterjesztés adott hozzá.

5.) Eredmény ellenőrzése

Kiterjesztés lekapcsolása

Lekapcsoláskor a rendszerből nem fogjuk eltávolítani a kiterjesztés aktiválásakor létrehozott elemeket! Lekapcsoláskor csak az adott kiterjesztéshez tartozó aktív automatizmusok fognak lekapcsolásra kerülni.