Dokumentumok feltöltése, tárolása és kiküldése MiniCRM-ben

A MiniCRM-ben lehetőségünk van az érdeklődőinkhez, ügyfeleinkhez tartozó dokumentumok feltöltésére, tárolására és kiküldésére is. Az ügyfeleink adatlapjaira történő fájl típusú mező felvételével például árajánlatot, szerződést vagy számlát is feltölthetünk, nyilvántarthatunk és onnan egy kattintással ki is küldhetjük emailben.

Fájlok feltöltése és tárolása

  • A Feltöltés gombra kattintva válasszuk ki a feltölteni kívánt dokumentumot.
  • Előzmények között ekkor megjelenik a feltöltés (feltöltő neve, feltöltés időpontja, fájlnév és a letöltésre link).
  • Egy Fájl mezőbe 1 db fájl tölthető fel.
  • Ha a Fájl mezőbe már töltöttünk fel valamit, akkor azt igény esetén bármikor lecserélhetjük új változatra az Új fájl feltöltése gombra kattintva. Ilyenkor az adatlapon az Előzmények között követhetjük a módosításokat is.
  • Az utoljára feltöltött fájlt le is menthetjük a Letöltés gombra kattintva.

Fájl mező és dokumentum feltöltése

Fájlok kiküldése emailben

  • A Fájl mezőt beilleszthetjük emailekbe is változóként (pl. Adatlap: Szerződés). Ilyenkor egy letöltésre mutató linket illeszt be a levélbe a rendszer kiküldéskor. Fontos megjegyezni azonban, hogy minden esetben a legutolsó feltöltött fájlt tudjuk kiküldeni változó segítségével.
  • Ha egy régebbi változatot szeretnénk tovább küldeni emailben, keressük meg azt az előzmények között, a linkre állva kattintsunk az egér jobb oldali gombjával a “Link címének másolása” opcióra. Így beilleszthetjük sablonunkba azt a linket, ahonnan majd letölthető a dokumentum régebbi változata.

Fájl mező beillesztése emailbe változóként

A fájl mezőről bővebben az alábbi Súgó oldalunkon olvashatunk:
https://www.minicrm.hu/help/mezok/#fajl_mezo