A cégépítő, aki iparágat teremtett – Matusz Balázs

Matusz Balázs Cégépítők

“Nincs más út, mint rendszereket építeni és a tudást bent tartani a cégben” – mondja a Cégépítők podcast aktuális vendége, Matusz Balázs, aki 27 évvel ezelőtt one-man showként indította el a Matusz-Vad Zrt.-t. A céggel gyakorlatilag egy új iparágat teremtett, melynek forgalma mára a 32 milliárd forintot is meghaladja, illetve 270 embernek ad munkát.

“A vállalkozás növekedésének korlátja legtöbbször maga a vállalkozó” – vélekedik Balázs, hozzátéve, hogy akkor tudunk igazán sikeresek lenni a cégépítésben, ha képesek vagyunk folyamatosan fejlődni, megújulni és rendszerekben gondolkodni.

“A sikeres vállalkozás kulcsa a jól működő rendszerekben rejlik” – ezen gondolkodásmódot követve jutott el odáig Balázs, hogy ma már a büféktől a csúcskategóriás éttermekig bárkit képes alapanyagokkal kiszolgálni. Ráadásul már nem csak egy céget tart a kezében, hanem egy egész cégbirodalma van, aminek köszönhetően Balázs a leggazdagabb magyarok TOP100-as listájára is felkerült. Mindez pedig azért lehetséges, mert az általa kialakított rendszereknek köszönhetően nem a napi tűzoltásra kell fókuszálnia.

Az adást meghallgatva olyan kérdésekre kapsz választ, mint:

  • Hogyan indult Balázs vállalkozói élete?
  • Miben rejlik a Matusz-Vad Zrt. sikere?
  • Milyen szemlélet mentén, milyen célokért dolgozva érdemes vállalkozni?
  • Mitől lesz egy cég sikeresebb a többinél?
  • Miért fontos és nélkülözhetetlen egy jól működő vállalkozás szempontjából, hogy jól felépített rendszerek szerint működjön?
  • Hogyan lehet újra és újra megújulni vezetőként?
  • Mik egy cégbirodalom kiépítésének alapkövei?

A Cégépítők podcast legújabb epizódja a bizonyíték arra, hogy ha jó rendszereket építünk a cégünk mindennapjaiban és edukáljuk a munkavállalóinkat, nemcsak garantáltan sikeres vállalkozást, de akár hatalmas cégbirodalmat is építhetünk. Tanulj, fejlődj, és tarts velünk ebben az adásban is!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

Szeretnél te is Balázs nyomdokain haladva rendszert vinni a mindennapokba?

Nézd meg az EXTRA tartalmakat!

Feladatok delegálása

Reklamációk kezelése hatékonyan

Jutalékok számítása

Partnerek kezelése

CSAK MINICRM FELHASZNÁLÓKNAK*:

*A MiniCRM-es belépési adataidat megadva tudsz bejelentkezni az Akadémia felületére.

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.