Így lehet asztalosipari céget vezetni home office-ból – Sebők Gábor, Pegamount Bútormanufaktúra

Cégépítők - Sebők Gábor

“Én sose adom fel, ez egy nagyon jó tulajdonságom” Sebők Gábor egy olyan cégvezető, aki meglehetősen göröngyös úton jutott el oda, ahol ma tart. Hosszú évek kemény, sikerekkel és nagy bukásokkal tűzdelt útja után végre azt és úgy csinálja, ahogy szeretné. A cégépítő volt már alkalmazott, aztán vállalkozó, majd visszament alkalmazottnak, hogy aztán újra vállalkozó legyen, de végül egy vállalkozói tanfolyamon találta meg azt a segítséget, aminek köszönhetően végre belépett azok körébe, akik imádnak vállalkozni.

“A keménységet és a kitartást kell először magadévá tenned” – a tanulás fontossága mellett Gábor, a Pegamount Bútormanufaktúra Kft. vezetője természetesen a kőkemény munkát emeli ki a sikerességhez vezető úton. Emellett szóba kerül, hogy a cégében bevezetett CRM-rendszer milyen terheket vett le a válláról, és hogyan jutott el oda, hogy ma már képes szinte teljes egészében home office-ból irányítani egy asztalosipari céget.

A Cégépítők Podcastben Egerszegi Krisztián egy olyan cégvezetővel beszélgetett, aki a karrierje során a hatalmas sikerek mellett a poklot is megjárta a vállalkozásaiban. Egy olyan területen helyezi a folyamatos digitalizációra a hangsúlyt, amelyre sokan azt mondják, hogy lehetetlen, ő mégis egyre csak növekszik.

A Cégépítők Podcast legújabb epizódjában egy olyan cégvezetővel halhattok és láthattok egy beszélgetést, aki szó szerint benne van a sűrűjében, aki nem egy hatalmas céget, hanem egy bútoripari KKV-t vezet.

Egy igazán kitartó embert ismerhettek meg ebben az adásban, akinek a helyében bizonyára a legtöbben már régen feladták volna:

A Cégépítők Podcast legújabb adásának a vendége Sebők Gábor, a Pegamount Bútormanufaktúra Kft. vezetője, aki egy rendkívül hektikus életút után jutott el oda, hogy ma már úgy és azt csinálja, amit szeretne.

  • Mik voltak a korai idők kényszervállalkozásainak nagy kérdései és a 2008-as válság elején indult vállalkozás problémái, és mi hozott ezekre megoldást?
  • Mi hozta meg Gábor tudatosságát a vállalkozói életében, és mi lett ennek az eredménye? Hogyan érte el, hogy kevesebb operatív munkával is tudjon növekedni a cége?
  • A fizikai munkát könnyebb szervezni, hiszen látja a vezető, hogy mit és hogy csinálnak a munkatársak? De mi a helyzet az irodai kollégákkal, hogyan lehet őket ellenőrizni, hogy valóban hatékonyan dolgozzanak?
  • A megvalósítás során milyen folyamatok segítségével tudnak hatékonyabbak lenni Gáborék, mint a versenytársak?
  • A jó döntéseket adatok alapján hozzák meg az asztalosipari cégben, de mégis milyen mérőszámokat néznek ilyenkor?
  • Milyen tervei vannak a cégvezetőnek, hogyan lesz ennél is hatékonyabb és eredményesebb a cége?

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

Hatékonyság és növekedés akár gyártócégeknek is. Kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.