“Glamour-napok a munkaerőpiacon” – Balogh Petyával kipróbáltuk a Cégépítők társasjátékot

Cégépítők társasjáték

“Az volt a célunk, hogy olyan legyen, mint a valóságban, ahol meg kell hoznod döntéseket” – a Cégépítők podcast legújabb adásában ezúttal nem egy sikeres cégépítőt ismerhetünk meg, hanem a Cégépítők nevű társasjátékot. A formabontó játék tervezője, Győri Zoltán is meghívást kapott a műsorba, ahogy Balogh Petya startup befektető is, hogy együtt játszva ismerjék meg a MiniCRM első üzleti társasjátékát.

“Konkrétan céggel dolgozó játék, cégépítők témában nincs” – a társasjáték nemcsak különleges, hanem egyedi is, igyekszik minden olyan szituációt lemodellezni, amelyekkel a való életben történő cégépítés közben is találkozhatunk. Másik nagy előnye, hogy a kialakítása miatt szinte végtelen variációban lejátszható, hiszen magát a játék menetét a játékosok döntései alakítják.

A Cégépítők Podcastban bemutatjuk ezt a játékot, amellyel valóban játszva tanulhatunk, hiszen nemcsak a játékban építendő cégünk pénzével és céljaival versenyzünk a többi játékossal. Fontos szempontként jelenik meg a játékban a fókusz és a munkaerő szerepe is, a készítők ráadásul úgy alkották meg a társasjátékot, hogy már a család fiatalabb tagjai is játszhassanak vele.

A Cégépítők Podcast legújabb epizódjában a MiniCRM saját társasjátékát ismerhetitek meg, amelynél legjobb tudomásunk szerint nincsen jobb szórakoztató-edukatív eszköz ebben a témában jelenleg a piacon.

Gyertek és játszatok velünk, vagy csak nézzétek, ahogy Balogh Petya befektető, Győri Zoltán társasjáték-tervező és Egerszegi Krisztián, a műsor házigazdája játszanak a Cégépítőkkel:

A MiniCRM üzleti társasjátéka, a Cégépítők játszva tanít a cégépítésre és a valódihoz közeli döntések meghozatalára.

  • Ahogy az életben, úgy a Cégépítők társasjátékban sem csak a pénz számít, hiszen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, tudni kell nemet mondani, és döntéseket hozni!
  • Balogh Petya startup befektető nagy döntés előtt áll, hiszen bevezetheti a CRM-et, ami megtérülő befektetés, és hosszú távon bevételt termel a cégépítőnek.
  • Krisztián nem gondolkodik sokat, amikor rá kerül a sor, azonnal bevezeti a CRM-et és még egy kis fókuszt is tud magának venni, hogy hatékonyabb legyen az üzletmenet.
  • Petya újabb dilemma előtt áll, el kell döntenie, hogy új kollégákat vesz-e fel, amivel szintén nő a cégérték.
  • Petyának szerencséje van, olcsóbban juthat új kollégához, hiszen “Glamour-napok vannak a munkaerőpiacon”
  • Krisztián és Zoli elmesélik, hogy hogyan született ez a társasjáték, miért fontos és miért egyedülálló.

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Google Podcast: kattints ide
Youtube: kattints ide

Játszanál egy partit a barátokkal, kollégákkal, családdal? Rendeld meg a Cégépítők társasjátékot ezen a linken!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.