“Elég nagy luxus, ha a cégünk az emberek fejében van” | Gangel Péter & a Bizalmi Kör story

Gangel Péter - Bizalmi Kör - Cégépítők podcast

Gangel Péter, a Bizalmi Kör Vezetői Klub alapítója közel 20 éve vállalkozik és több sikeres cég építésében is részt vett. Egy cégvezetők számára kialakított klubbal olyan fórumot működtet többedmagával, ami rendszeres inspirációt és tudást ad át a magyar KKV réteg prominens szereplőinek. Ebben az adásunkban Péter a tapasztalat-megosztás fontosságáról, a hibákból való tanulásról és természetesen ezek valós gyakorlati megközelítéseiről és a bizalom üzletben betöltött szerepéről mesél Krisztiánnak és a hallgatóságnak. 


 

Péter nagyon korán tudta, hogy nem szeretne alkalmazottként dolgozni, mindig a vállalkozói lét vonzotta. Viszont az első próbálkozásainál az óriási akaratán kívül nem volt sem tőkéje, sem tudása, sem tapasztalata. Ennek ellenére 120.000 Ft-nyi kezdőtőkével viszonylag sikeres, jó bevételekkel rendelkező céget épített fel. Azonban a háttérben megbúvó hibák sokasága miatt a cég csődbe ment és nem hogy egzisztenciális, de identitásválságba is került.

Viszont nem adta fel. Levonta a tanulságokat, megtartotta álmodozó, vizionárius énjét és új dolgokat kezdett el tanulni, ami várakozásának megfelelően fejlődési pályára állította őt. Új attitűdjéből pedig felépítette a Bizalmi Kört, amely mára az egyik legismertebb vezetői klubnak tekinthető Magyarországon. 

Hallgasd meg az adásunkat, és ismerd meg részleteiben is, hogy honnan hova jutott el Péter a vállalkozói pályafutása során! Kíméletlen őszinteségének köszönhetően olyan mély betekintést kaphatsz, amire saját további fejlődésedet is alapozhatod.

Kérdések, amelyekre választ kapsz a mai adásból:

  • Honnan indult Péter és milyen tapasztalatokat szerzett az első vállalkozásában?
  • Hogyan tudott felállni egy hatalmas bukás után?
  • Milyen új skilleket és tudást kellett fejlesztenie magában?
  • Miért fontos Péter szerint a bizalom és hogyan lehet ezt felépíteni az üzleti szférában, egy bizalmatlan társadalomban?
  • Hogyan kell jó folyamatokat építeni és ezeket gyorsan és hatékonyan fejleszteni?
  • Hogyan gyorsíthatod fel tanulási folyamataid és azok ciklusát?
  • Mi jellemezte Péter vállalkozói karrierjének azt a szakaszát, ahol más tapasztalatai is a rendelkezésére álltak már?
  • Saját tapasztalatok, hibák szintjén mi az ami hátráltatta, nehézséget okozott neki a kiteljesedésben?
  • Péter esetében ez milyen konkrét vállalkozásban valósult meg?
  • CRM rendszer/folyamatok hogyan jelentek meg az egyes fejlődési pontokon? Voltak egyáltalán? Ha igen, akkor milyen működési modellben?
  • Hogyan lehet elérni azt, hogy más tapasztalataihoz is hozzá lehessen férni, azokat jól lehessen használni?

Ha szeretnél egy igazi sikersztorin keresztül közelebb kerülni a sikeres cégépítés hogyanjához és megtudni, mire érdemes odafigyelni, akkor tanulj és inspirálódj igazi cégépítőkkel!

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

Spotify: kattints ide
SoundCloud: kattints ide
Apple Podcast: kattints ide
Google Podcast: kattints ide

 

Ne hagyd ki az EXTRA tartalmat sem, ahol olyan tippeket, best-practiceket és ajánlásokat kaphatsz a vendégektől, amik nekik bevált módon segíteni tudtak a sikeres cégépítésben. 

Az extra tartalomban Péter arról fog beszélni, hogy egy cég életében a vízió és a kitartás elengedhetetlen, de önmagában nem elegendő – ami az ő történetéből is világosan látszik. Mi is az a vízió és mi annak a haszna? Miért fontos, és hogyan lesz üzletileg valid és működőképes operatív szinten is? Mit kell tenni, hogy ez jól működjön? Kattints és hallgasd meg az extra tartalmat a válaszokért! ?

 

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából a Brocasterz Stúdióban történik, az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.