Egyedi leiratkozó link készítése

A MiniCRM-ben lehetőséged van egyedileg is készíteni egy leiratkozási linket, amit az általad kívánt szövegre ráilleszthetsz.

Egyedi leiratkozási link használatával a tömegesen kiküldött levelek alján nem fog megjelenni a MiniCRM alap leiratkozás linkje, mert az felülírásra kerül.

1.) Hozz létre egy új e-mail sablont

 

2.) Hozd létre a sablont és illeszd a kívánt szövegre a linket

Készítsd el a sablont és jelöld ki a szöveget, amire a linket szeretnéd helyezni, majd nyomj a link  gombra a sablon szerkesztő sávban.

A link URL mezőjébe illeszd be az ” {%Other.UnsubscribeUrlTracked%} ” változót, majd kattints a “Beszúrás” gombra.

 

Az {%Other.UnsubscribeUrl%}  változó az alapértelmezett leiratkozó linket fogja beszúrni a sablonban, melynek nem tudsz egyedi szöveget beállítani, míg a {%Other.UnsubscribeUrlTracked%} változóval viszont lehetőséged van megadni a leiratkozás egyéni szövegezését, ami mögé illeszti a linket a rendszer.
Érdemes az egyéni linket használni, ha szeretnél személyre szabottabb sablonokat elkészíteni. Az alapértelmezett linkre a rendszerben azért van szükség, ha a sablon szerkesztése során véletlen kimarad a leiratkozó link, ilyenkor a kiküldés során a rendszer automatikusan beilleszti azt.
A leiratkozó linkek közötti megjelenési különbséget az alábbi képen láthatod: