MiniCRM Android alkalmazás

A MiniCRM Android alkalmazás – a mobil verzióhoz hasonlóan – használható okostelefonon és tableten. Miután feltelepítetted, lépj be a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

A MiniCRM Android alkalmazás az online CRM rendszer néhány fontos alapfunkcióját tartalmazza illetve a CallLogSyncet. A CallLogSync beszinkronizálja a bejövő/kimenő, sikeres/sikertelen hívások idejét és időtartamát. Amennyiben szerepel a hívószám MiniCRM rendszeredben,a hívás bekerül a hozzá kapcsolódó adatlap előzményeibe. Fontos, hogy a felvételtől számított 20 másodpercnél rövidebb hívások, a rendszerben nem fogadott hívásként fognak megjelenni.

Az alkalmazás segítségével a rendszerbe került hívásadatok alapján a Felhasználók aktivitása riportban tudsz eredményeket látni.

Az Android alkalmazás minden indításkor szinkronizál. Ha nem indítod el, nem szinkronizál. Ha elindítod és belépsz a rendszerbe (vagy beléptet automatán, mert bepipálod, hogy jegyezzen meg), akkor néhány másodperc múlva már bent is vannak az adatok a MiniCRM-ben.

Az alkalmazás az adatlap választásnál megpróbálja a legrelevánsabb adatlapot megtalálni, több szempontot vesz figyelembe: adatlap felelőse, adatlap alapértelmezett kontaktja ügyfél oldalról, utolsó módosítás, utolsó teendőmódosítás.

Az app használatával könnyedén kaphatsz értesítést mind alkalommal, ha egy kollégád felvesz neked egy teendőt. Ez a beállítás alapvetően minden felhasználónak be van kapcsolva. Ha ezt szeretnéd módosítani, a profil oldaladon , a “Push notification beállítás” mezőben teheted meg.