MiniCRM Android alkalmazás

A MiniCRM Android alkalmazás – a mobil verzióhoz hasonlóan – használható okostelefonon és tableten. Miután feltelepítetted, lépj be a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

A MiniCRM Android alkalmazás – a mobil verzióhoz hasonlóan – az online CRM rendszer valamennyi alapfunkcióját tartalmazza. Az alkalmazás többet nyújt, mint a mobil verzió: híváslistádat is szinkronizálhatod a MiniCRM-mel, így az érintett adatlapokon az Előzmények résznél nyomon követheted a fogadott és a nem fogadott, valamint az indított hívásokat is, valamint azok időtartamát.

Mindig az utolsó 200 hívás adatai lesznek beszinkronizálva, miután beléptél a mobil alkalmazásba.

Az alkalmazás segítségével a rendszerbe került hívásadatok alapján a Felhasználók aktivitása riportban tudsz eredményeket látni.

Az Android alkalmazás minden indításkor szinkronizál. Ha nem indítod el, nem szinkronizál. Ha elindítod és belépsz a rendszerbe (vagy beléptet automatán, mert bepipálod, hogy jegyezzen meg), akkor néhány másodperc múlva már bent is vannak az adatok a MiniCRM-ben.

Az alkalmazás az adatlap választásnál megpróbálja a legrelevánsabb adatlapot megtalálni, több szempontot vesz figyelembe: adatlap felelőse, adatlap alapértelmezett kontaktja ügyfél oldalról, utolsó módosítás, utolsó teendőmódosítás.

Emellett mobilon QR kód alapján is fel tudsz venni kapcsolattartókat a rendszerbe könnyedén.